Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hardshop.gr

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην αν δεν ειναι στην σωστη ενοτητα το θεμα μου ζητω αφεση αμαρτιων!Θελω να σας πω απλα πως απο τις 26/11 εχω παραγγειλει απο το hardshop.gr και ακομα περιμενω ενω ειναι χρεωμενο και courrier...Μενω στις Κυκλαδες σε αρκετα κεντρικο νησι ωστε και μετα ποδια να ερχοταν θα ειχε φτασει ανετα...Θελω να σας κανω μια ερωτηση λοιπον..Επειδη με εχουν πιασει τα νευρα μου και εχω ξενερωσει γιατι ειχα παραγγειλει κατι που το βιαζομουν πλεον δεν γουσταρω πολυ απλα να το παρω..Μου ειπαν οτι εχει αποσταλει και στο site ακομα στην παραγγελεια μου αυτο λεει..Μπορω πολυ απλα(συμφωνα με τον νομο παντα...μην εχουμε και τιποτα μπλεξιματα χρονιαρες μερες..!)οταν μου το φερει να του πω φιλε...ΑΚΥΡΟ!Δεν ειναι κατασταση αυτη ρε παιδια..Ας ελεγε δεν ειναι διαθεσιμο,ας ελεγε οτι πραγματικα ισχυει αλλα οχι τετοια κοροιδια ελεος..Εγω παντως δεν θα το πληρωσω..

Δημοσ.

Είναι αλήθεια οτι είναι λιγο αργοί,

άλλα δεν είναι τοσο άσχημο μαγαζί...

Και απο το λίγο που ξέρω η υποστήριξη τους γενικά είναι καλή....

(δεν έχουν και την καλύτερη ιστοσελίδα)

Δημοσ.

Αν στο site ή στην επιβεβαίωση που έχεις γράφει π.χ. "2-5 εργάσιμες για παραλαβή" ή κάτι παρόμοιο, τότε δικαιούσαι να τους πάρεις τηλ., να τους πεις ότι "παλικάρια δεν ήρθε στον προβλεπόμενο χρόνο και ακυρώνω την παραγγελία" και να κάνεις την παραγγελία σου από αλλού. Το θέμα είναι ότι μάλλον έχεις φάει το γάιδαρο και "κολλάς" στην ουρά τώρα...

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει κι απο κει και μου το στειλανε προβληματικο το προϊον. Μετα ταλαιπωριομουνα πανω απο 2 μηνες για να βγαλω ακρη. μεχρι και στην εταιρια(Logitech) μιλησα μονος μου με τεχνικους για να μου πουνε τι να κανω...

Δημοσ.
Εχω παραγγειλει κι απο κει και μου το στειλανε προβληματικο το προϊον. Μετα ταλαιπωριομουνα πανω απο 2 μηνες για να βγαλω ακρη. μεχρι και στην εταιρια(Logitech) μιλησα μονος μου με τεχνικους για να μου πουνε τι να κανω...

φιλε και το hardshop.gr ενα καταστημα σαν ολα τα αλλα ειναι. εχει καλες και κακες στιγμες στην εξυπηρετηση του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...