g_georgop Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Χαίρετε! Έχω το IBM Thinkpad G41 για περισσότερο απο 2 χρόνια και κατάφερα κατα ένα περίεργο τρόπο να σπάσω την οθόνη...! (Δεν ξέρω πως, αλλα έγινε). Το σπάσιμο είναι εσωτερικό, μοιάζει σαν να εχει φάει σφαίρα η οθόνη, όμως η επιφάνεια εχει παραμείνει ανέπαφη. Σε επικοινωνία με το κατάστημα που το αγόρασα και με κάποιους γνωστούς που ασχολούνται, μου ζητούν 400Ε για καινούρια οθόνη, ποσό που μου φαίνεται αστρονομικό. 1200Ε είχα αγοράσει τον υπολογιστή ο οποίος εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα. Τι να κάνω;;
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δες για καμιά μεταχειρισμένη, πχ εδώ αν και μου φάνηκε ακριβός σε μια απόπειρα παλιότερα. Αλλιώς κάτι σε ebay...
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 κατι σαν καμμένα πίξελ μου ακούγεται... μπορέις να βγάλεις φωτογραφία μήπως; η ψάξε σε κανένα e-bay όπως είπε και ο antonl η αν παίρνει εξωτερική χρισημοποίησε το με κάποια οθόνη/ τηλεόραση
xarmanis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Filarako ebay.co.uk k gw eixa spasmeni o8oni sto laptop mou , sthn 8essaloniki mou eipan 300 euro+ apo to ebay thn pira 86 euro ir8e mesa se mia bdomada thn perasa k douleuei apsoga.
hercules1924 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 συμφωνώ και εγώ με τουσ προλαλήσαντες...ή να το ενώσης με άλλη οθόνη ή e-bay
g_georgop Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ κανονική οθόνη για να κάνω τη δουλειά μου (όπως είπατε κ εσεις), όμως δεν πάει άλλο- Laptop είναι,όχι Desktop Pc! Θα το ψάξω με το e-bay,αν κ δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι αξιόπιστοι και δεν θα έρθει καμια οθόνη χειρότερη κ απο αυτή που έχω..! Αν μπορείς xarmanis στείλε μου το link απο όπου την αγόρασες να κοιτάξω Αύριο θα ανεβάσω κ φωτο να κάνετε τη νεκροψία!!!
g_georgop Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ορίστε και οι φωτογραφίες.Να επισημάνω οτι το σπάσιμο δεν είναι επιφανειακό (Η οθόνη παραμένει λεία στο άγγιγμα,σαν να μη συμβαίνει τπτ.) [/img] -----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 06 : 03 : 58-----
S2Katana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Aντίστοιχο έπαθα και εγώ στο Creative Stone μου, έχει σπάσει από μέσα, χωρίς να πειραχθεί το εξωτερικό κάλυμμα!
g_georgop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά,έτοιμη η οθόνη, χάρις τη βοήθεια του φίλου-συμφορουμίτη Carib! Ανέλαβε την αντικατάσταση της με ελάχιστο κόστος πολύ κοντά στην τιμή που αναφέρει ο φίλος xarmanis... Γιάυτό και οφείλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Carib! Τα λεμε!
carib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά,έτοιμη η οθόνη, χάρις τη βοήθεια του φίλου-συμφορουμίτη Carib!Ανέλαβε την αντικατάσταση της με ελάχιστο κόστος πολύ κοντά στην τιμή που αναφέρει ο φίλος xarmanis... Γιάυτό και οφείλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Carib! Τα λεμε! Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.