jnetrinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σε ολους.. Ειμαι κατοχος εδω και μια βδομαδα ενος macbook 2.4 aluminum και μπορω να πω οτι δεν μετανιωσα ουτε 1 ευρο απο τα λεφτα που εχω δωσει.. Μια απορια μονο. Μπορω με καποιο τροπο να περασω τραγουδια, ταινιες και γενικα το υλικο μου απο το iphone στο itunes του macbook? Γιατι αν κανω sync, θα μου τα αφαιρεσει ολα μεσα απο το iphone.. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο, η θα πρεπει απο την αρχη να φτιαξω το itunes, δηλ να περασω ολα μου τα τραγουδια, τις φωτο κτλ κτλ? Ευχαριστω εκ των προτερων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει το πολύ καλό iPodRip που επαναφέρει στο itunes όλη την μουσική που έχεις στο ipod αλλά δεν ξέρω αν κάνει και για τα υπόλοιπα.... για να το κατεβάσεις έχεις pm Eπίσης υπάρχουν το ipod.itunes και το Senuti (μου φαίνεται και αυτά κάνουν μόνο επαναφορά μουσικής). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 PhoneView --------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.