alekaras13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εχω φαει το κεφαλι μου με το συγκεκριμενο προβλημα εδω και καιρο.δεν βρικα πουθενα μια λυση. το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγω το μτορρεντ ξεκιναει να κατεβαζει κανονικα,οι πορτες κτλ ειναι σωστα ορισμενες και μετα απο καποια ωρα κολλαει το προγραμμα και δεν αποκρινεται.το κανει καθε φορα που το ανοιγω.και παρουσιαζεται μονο στο συγκεκριμενο προγραμμα. εχει κανεις καμια ιδεα????ευχαριστω εκ των προτερων!
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τι λειτουργικό έχεις -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 03 : 25 : 15----- Έψαξα λίγο και βρήκα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με το utorrent και βρήκαν ότι σε μερικούς, η αιτία ήταν κάτι drivers της nvidia , όχι όμως της κάρτας γραφικών αλλά της motherbard, όταν τούς κάνανε εγκατάσταση εγκαθιστούσε και ένα firewall, αν το βγάλεις θα είσαι λογικά οκ και δεύτερων όσοι είχαν vistax64, άρα αν έχεις κάτι από τα δυο... Καλώς ήρθες στο Insomnia!
alekaras13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 καλως σας βρηκα. windows xp εχω.κ το firewall το εχω απενεργοποιημενο παντα.το αφαιρεσα κ απο τις υπηρεσιες στο msconfig και μου βγαζει στο μτορρεντ .error open windows firewall.δεν επιτρεπεται η προσβαση.(ασχετο βεβαια.) και μετα απο λιγο διαστημα παλι το ιδιο.. πριν κατι χρονια που το ειχα ξαναχρησημοποιησει δεν νομιζω οτι ειχε καποιο προβλημα! μου εχουν πει επισης οτι πιθανο προβλημα να ειναι η cpu να πιανει 100%. αλλα δεν ξερω να το χειριστω!
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω πως να βοηθήσω... Καταρχάς έχεις motherboard με nvidia chipset;
alekaras13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 sorry αν σε κουρασω αλλα πως θα το μαθω αυτο??τι πρεπει να κοιταξω γιατι δεν το γνωριζω..
opera Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 κατέβασε και τρέξε μια πιό παλιά έκδοση π.χ την 1.7.5
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 κατέβασε και τρέξε μια πιό παλιά έκδοση π.χ την 1.7.5 Ναι δοκίμασε αυτό που λέει ο φίλος Γράψε στο google τον τύπο της motherboard και στο chipset θα λέει η Nvidia, η Intel κτλ...
alekaras13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εχω δοκιμασει πολλες προηγουμενες εκδοσεις αλλα παλι τα ιδια... κατεβασα το CPU-Z απο εκει ειδα : model : p4x266-pe11/t chipset : VIA p4x266 (VT8753) δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθαει αυτο... οτι μπορειτε προτεινετε μου!
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 1) Ενεργοποίησε πάλι το windows Firewall 2) Μπες εδώ και ακολούθα τα βήματα 1-7 + 1-12 3) Αν έχεις άλλο firewall εκτός των windows η κάποιο security suite, σιγουρέψου ότι το έχεις κάνει να αφήνει το utorrent... 4) Κανε Port Forward στο utorrent, μπες εδώ και ακολούθα τις οδηγίες σύμφωνα με το μοντέλο του router σου, μετά επέλεξε utorrent. PS: μπορείς να μην κάνεις το βήμα 4 αλλά μόνο σε περίπτωση που πας στο utorrent και πατήσεις options > speed guide > test if.... και σου βγάλει ένα οκ πράσινο.
alekaras13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 NOP$TRIM ευχαριστω που ασχοληθηκες..το προβλημα λυθηκε.απεγκατεστησα καποια προγραμματα που δεν χρειαζομουν απο το ccleaner και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το προβλημα το προκαλουσε το spyware doctor που δεν εχω ιδεα πως βρεθηκε στο pc μου το ειχα κανει απεγκατασταση πριν κανα χρονο! τελος καλο ολα καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.