Προς το περιεχόμενο

acer ή hp

hercules1924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ένα laptop και είμαι μεταξύ acer και hp....πια είναι η γνώμη σας???έχω βρει αυτό το laptop http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.900388 και θέλω να μου πείται και για αυτό την γνώμη σας...

-----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 08 : 48 : 47-----

???τελικα????:)

Δημοσ.

Δεν κοίταξα το link αλλά γενικά είμαι υπέρ των HP σε αυτή την σύγκριση. Στο λέω όμως εντελώς ενδεικτικά.

Δημοσ.

Θα ακούσεις από τον καθένα το μακρύ και το κόντο του. Άλλοι θα βρίζουν την acer και άλλοι την HP ανάλογα με το πόσο ταλαιπωρήθηκαν στις αντιπροσωπείες όταν χρειάστηκαν service. Πάρε όποιο μοντέλο έχει το καλύτερο price/performance ratio και εξυπηρετεί τις ανάγκες σου.

Δημοσ.
Θα ακούσεις από τον καθένα το μακρύ και το κόντο του. Άλλοι θα βρίζουν την acer και άλλοι την HP ανάλογα με το πόσο ταλαιπωρήθηκαν στις αντιπροσωπείες όταν χρειάστηκαν service. Πάρε όποιο μοντέλο έχει το καλύτερο price/performance ratio και εξυπηρετεί τις ανάγκες σου.

Συνήθως (τουλάχιστον εγώ το πιστεύω) το θέμα είναι να μην χρειάστεις servise αλλιώς λίγο η πολύ θα ταλαιπωρηθείς. Το θέμα για εμένα είναι η ποιότητα κατασκευής η αντίδραση στον καύσωνα κ.τ.λ. Αλλιώς Acer και πάλι Acer μεγάλες επιδόσεις στην μικρότερη τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...