maurisio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ποια windows μου προτίνετετε να βάλω τώρα που θα κάνω format?????????
maurisio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μια γνώvμη θέλω το pc μου τα αντέχει όλα απλά θέλω να ξέρω να βάλω xp or vista και xp ποια service pack?
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αν και η απαντηση σου ειναι απογοητευτικη αν εχεις διπυρηνο βαλε vista
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αν και η απαντηση σου ειναι απογοητευτικη αν εχεις διπυρηνο βαλε vista Εχω vista με διπυρηνο σπιτι αλλα και στη δουλεια με P4 στα 3 και 2 γιγα μνημη μια χαρα δουλευουν !!!Η λεξη 2πυρηνος απο μονη της δεν σημαινει παντα κατι. Εχω στη δουλεια σε αλλο pc 2πυρηνο με xp και σερνεται.
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εχω vista με διπυρηνο σπιτι αλλα και στη δουλεια με P4 στα 3 και 2 γιγα μνημη μια χαρα δουλευουν !!!Η λεξη 2πυρηνος απο μονη της δεν σημαινει παντα κατι. Εχω στη δουλεια σε αλλο pc 2πυρηνο με xp και σερνεται. Οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι? Γι αυτο ρωτησα τι υπολογιστη εχει, και απο την ελλιπη απαντηση του συμπερανα οτι εχει διπυρηνο και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα vista χειριζονται καλυτερα διπυρηνα συστηματα, καθως τα xp κατασκευαστηκαν μολις αρχισαν να μπαινουν οι P4 στην αγορα
Qman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ τα windows xp servise pack3 και απο άποψη ταχύτητας είμαι ευχαριστημένος.
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αν έχεις καλό-καινούριο υπολογιστή θα σου πρότεινα svista
ntg1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Vista ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Στρώσανε και λειτουργούνε άψογα & έπειτα Βαδίζουμε προς το 2009... Σκοπεύεις να βάλεις ένα λειτουργικό (Windows XP) που είναι ήδη 9 χρονών σε καινούριο υπολογιστή? Κι όσοι σου λένε "Τα Vista κολλάνε" (όσοι άσχετοι σου το λένε αυτό), απλά πες τους 1. Να τα δοκιμάσουν σε καινούριο υπολογιστή και όχι σε πανάρχαιο όπως κάνανε οι περισσότεροι & 2. Να βάλουνε τα XP χωρίς τα Service Pack για να δούνε τι εστί Κόλλημα και αστάθεια συστήματος! Ε... έτσι ήταν και τα Vista πέρσι, χωρίς SP!
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Vista ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!Στρώσανε και λειτουργούνε άψογα & έπειτα Βαδίζουμε προς το 2009... Σκοπεύεις να βάλεις ένα λειτουργικό (Windows XP) που είναι ήδη 9 χρονών σε καινούριο υπολογιστή? Κι όσοι σου λένε "Τα Vista κολλάνε" (όσοι άσχετοι σου το λένε αυτό), απλά πες τους 1. Να τα δοκιμάσουν σε καινούριο υπολογιστή και όχι σε πανάρχαιο όπως κάνανε οι περισσότεροι & 2. Να βάλουνε τα XP χωρίς τα Service Pack για να δούνε τι εστί Κόλλημα και αστάθεια συστήματος! Ε... έτσι ήταν και τα Vista πέρσι, χωρίς SP! Επειδη εχω δουλεψει και vista χωρις SP1 μια χαρα σταθερα ηταν
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 @ntg1980: Τα WinXP είναι 7 ετών όχι 9. Αν βάλει κανείς XP δεν υπάρχει λόγος να μη βάλει τα SP ώστε να διαπιστώσει αν κολλάνε ή όχι. Επειδή δε μας είπες ούτε τι σύστημα έχεις ούτε τι απαιτήσεις έχεις, δε μπορώ να προτείνω κάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Επειδη εχω δουλεψει και vista χωρις SP1 μια χαρα σταθερα ηταν Ετσι ακριβως.Τα εχω βαλει απο τις πρωτες μερες που βγηκε η ελληνικη εκδοση χωρις κανενα προβλημα.
light360 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ρε τι του λέτε του ανθρώπου ,αν θέλει να βάλει windows να βάλει XP. Δεν υπάρχει λόγος να βάλει sβίστα μιας και δεν του προστείθουν τίποτα. Aν θές πάντως κάνε την προσπάθεια και βάλε ενα λινουξάκι ,εγώ πριν 6 μήνες το έβαλα σε καθημερινή χρηση και είμαι απολητα ευχαριστημένος. Και μην τους ακούς αυτούς που λένε οτι είναι δυσκολο ,και δεν αποδηδει .
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Κλασικά φτάσαμε στο συμπέρασμα "Βάλε XP/Vista/Linux και πάρε κι ένα mac"...
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ρε τι του λέτε του ανθρώπου ,αν θέλει να βάλει windows να βάλει XP.Δεν υπάρχει λόγος να βάλει sβίστα μιας και δεν του προστείθουν τίποτα. Aν θές πάντως κάνε την προσπάθεια και βάλε ενα λινουξάκι ,εγώ πριν 6 μήνες το έβαλα σε καθημερινή χρηση και είμαι απολητα ευχαριστημένος. Και μην τους ακούς αυτούς που λένε οτι είναι δυσκολο ,και δεν αποδηδει . Δεν τον αναγκάζει κανείς, Μόνος του ρώτησε. Τα linux ΔΕΝ είπε κανείς οτι δεν αποδίδουν, Για να εγκαταστήσεις κάποια πακέτα χρειάζεται κονσόλα, όπως και για κάποιες άλλες εργασίες, τα οποία δεν τα κάνουν τόσο φυλικά στον μέσο χρήστη... Δεν είμαι κατά των Linux...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.