g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί να διαγραφεί το περιεχόμενο του φακέλου αυτού? Περιέχει ένα υποφάκελο με τα μοιρασμένα αρχεία (δεν ξέρω αν το λέω καλά) με έναν μόνο συγκεκριμένο χρήστη του msn. Αλλά δεν έχει επιλογή διαγραφής
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν σταματούσες την κοινή χρήση φακέλων του msn δεν μπορείς μετά να τον σβήσεις; Πήγαινε Επιλογές-Κοινή χρήση και αφαίρεσε τον χρήστη από εκεί. Ξετσεκάρισε αν θέλεις και τις επιλογές για κοινή χρήση.
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχώς όχι. Και να κάνω αυτό που μου προτείνεις απλά δεν υπάρχει η επιλογή "διαγραφή" για τον συγκεκριμένο φάκελο. Δεν ξέρω αν σχετίζεται και με τον άλλο χρήστη που υποτίθεται μοιράζομαι αρχεία...
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν επιμένεις να τον σβήσεις, δοκίμασε με το Unlocker. Θα κάνει force την διαγραφή αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα ξαναδημιουργηθεί από το msn. Επικοινώνησε και με τον άλλον χρήστη και πες του να σε καταργήσει από την κοινή χρήση στο δικό του msn.
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως το a-patch για MSN έχει επιλογή να μη εμφανίζεται αυτός ο φάκελος στο My Computer, αν αυτό θες.
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως το a-patch για MSN έχει επιλογή να μη εμφανίζεται αυτός ο φάκελος στο My Computer, αν αυτό θες. Έχεις λινκ? Αν δεν γίνεται δημόσια έστω σε pm
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι warez Πρόσεχε μόνο να υποστηρίζει την έκδοση του MSN που έχεις.
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Χίλια ευχαριστώ Αργεί πολύ το patching... Xμ...
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αν προσπαθείς μέσω του viewer του messenger, δε γίνεται... Οι φάκελοι βρίσκονται εδώ C:\Documents and Settings\ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ@hotmail.com\Sharing Folders\ στο όνομα χρήστη βάλε το ονομα χρήστη των windows και μετά στο λογαριασμός το e-mail που χρισημοποιείς στον messenger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.