Panos0685 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑλησπερα σε ολους!Απο οτι ειδα το προβλημα μου το εχουν κ αλλοιι αλλα δεν βρηκα καποια λυση στο φορουμ! Μετα απο φορματ εχασα τον ηχο ενω εχουν περαστει ολοι drivers κανονικα.Οταν βαζω μουσικη μου λεει οτι δεν εχει γινει install η sound device.Στο device manager ολα ειναι καλα εκτος απο το pci device που εχει κιτρινo ερωτηματικο!!!Help Please!!!!!1 -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 13 : 30----- PLZ........Help!!!!
coreygaylas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τον εχασες?!? ΠΟΥ ΠΗΓΕ??? :p εισαι σιγουρος οτι περασες τους καταλληλους drivers? αν οχι, κατεβασε το: http://www.cpuid.com/cpuz.php και δες στη καρτελα MAINBOARD ποια μητρικη εχεις μετα, πατα στο google τη μητρικη σου, βρες τη στη κατασκευαστρια εταιρια και κατεβασε τον καταλληλο driver
Panos0685 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 απο το cd tis motherboard τους περασα ακριβως οπως κ την πρωτη φορα που πηρα το pc.Anyway θα κανω κ αυτο που προτινεις...αλλα αν δεν ειναι αυτο τι αλλο μπορει να φταιει?
babyonboard Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλυτερα κατεβασε οτι πιο τελευταιο driver gia την καρτα ηχου σου οπως λεει ο φιλος παραπανω.Δεν εχεις 2 καρτες ηχου? επισης πολλες φορες λαμβανει και σαν καρτα ηχου αυτην της καρτας γραφικων(στην ατι που ειχα αυτο συνεβαινε μετα τα φορματ,και το cd του μοβο δεν εκανε εγκατασταση για αυτα, χωρια το οτι επαιρνε για συσκευη ηχου αυτην) τσεκαρε δηλαδη και ποια συσκευη εχει ως επιλογη για ηχο..(το ιδιο συνβαινει και με το χειριστηριο του x-box)
aserprince Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑλησπερα σε ολους!Απο οτι ειδα το προβλημα μου το εχουν κ αλλοιι αλλα δεν βρηκα καποια λυση στο φορουμ!Μετα απο φορματ εχασα τον ηχο ενω εχουν περαστει ολοι drivers κανονικα.Οταν βαζω μουσικη μου λεει οτι δεν εχει γινει install η sound device.Στο device manager ολα ειναι καλα εκτος απο το pci device που εχει κιτρινo ερωτηματικο!!!Help Please!!!!!1 -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 13 : 30----- PLZ........Help!!!! πανε στην προσθαφαιρεση προγραμματων αφαιρεσε τουs drive του ηχου. Μετα κανε επανακινηση το pc σου και ξαναβαλε τους drive του ηχου. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ PC ΘΑ ΣΕ ΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ Ο ΗΧΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ!! ΠΟΙΟΝ PLAYER ΕΧΕΙΣ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.