Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή ταινιας mp4 + dvdflick

elissa2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα... Εχω εδω και 2 μηνες μια ταινια Mp4 κ δεν μπορω να τη γραψω σε dvd.

1)Tο convertX ειναι ακυρο εδω.

2)Ξερω για το dvdflick αλλα δεν μου βγαινει η εφαρμογη του. αν καποιος τοχει χρησιμοποιησει θα μπορουσε να μου πει λεπτομερως τα βηματα? γιατι στο τελος δεν μπορει να αντιγραφει,μου βγαζει μνματα απορριψης...

3)Αν κανεις ξερει εντουτοις κ κατι αλλο που μπορει να με βοηθησει παρακαλω ειναι ευπροσδεκτος!

:confused:

Δημοσ.

Οταν παω να πατησω create dvd μου εμφανιζεται το ακολουθο μνμ:

your project's destination folder path contains non-standard characters, like e or ?. please use a different path without any of such characters.

Επιπλεον εχω την υπονοια οτι μου ειπαν λαθος τα βηματα που θα ακολουθησω...ή το dvdflick δεν κανει για mp4 ταινια.

Οπως και ναχει ομως λυπαμαι να διαγραψω μια ταινια που εδωσα λεφτα (δυο ταινιες ειναι, αλλα ας κανω την μια πρωτα κ βλεπω) κ παρακαλω οποια βοηθεια θα εκτιμηθει.

Δημοσ.

Λοιπόν, η μετάφραση του μηνύματος λάθους έχει ως εξής:

Η διαδρομή του καταλόγου προορισμού του project σας περιέχει μη στάνταρ χαρακτήρες, όπως é ή ?. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε μία διαφορετική διαδρομή χωρίς κανέναν τέτοιο χαρακτήρα.

Μήπως έχεις το αρχείο-πηγή σε έναν κατάλογο που περιέχει Ελληνικούς χαρακτήρες; Αυτό μπορεί να συμβεί αν το όνομα χρήστη που έχεις στα Windows είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες και σώζεις στο desktop ή στο My Documents ή αν έχεις Ελληνικά Windows και ασχέτως του ονόματος χρήστη σώζεις στην Επιφάνεια Εργασίας ή στο Τα Έγγραφά μου. Φτιάξε έναν απλό κατάλογο π.χ. C:\Movie, αντέγραψε εκεί μέσα το MP4 και δούλεψε με αυτό.

Τέλος, δεν ξέρω ποια ακριβώς βήματα σου είπαν να ακολουθήσεις, αλλά:

1. Το DVD Flick υποστηρίζει MP4 αρχεία

2. Η Ελληνική μετάφραση του επίσημου οδηγού χρήσης του DVD Flick έχει γίνει από εμένα και μπορείς να τη βρεις στη διεύθυνση http://www.dvdflick.net/guide/index_gr.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...