Προς το περιεχόμενο

Ακούστε τον ρεπόρτερ του Alpha Radio, Γιώργο Κακούση, την ώρα που δίπλα του τα ΜΑΤ...

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε τον ρεπόρτερ του Alpha Radio, Γιώργο Κακούση, την ώρα που δίπλα του τα ΜΑΤ, χτυπούν δυο 15χρονα και ο κόσμος τους αποδοκιμάζει. Ένα απο τα πολλά περιστατικά που απέφυγαν να αναδείξουν τα δελτία ειδήσεων των καναλιών.

http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence?disqus_reply=4247001#comment-4247001

ρε που ζουμε???

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΜΑΤ σημαινει Μοναδα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ταξης.

Οταν επεμβενουν τα ματ σημαινει οτι επικρατει μπαχαλο. Και οταν καποιοι πανε να μπουνε στο μπαχαλο για να το σπασουν σημαινει οτι θα γινει ΠΟΛΕΜΟΣ. Ενταση,ξυλο,σπρωξιδι και ολα τα σχετικα.

Αναμενομενη κατασταση.

Δημοσ.

Ακουγεται να λεει ο δημοσιογραφος οτι "οι πολιτες εχουν κλησει τα ΜΑΤ και δεν τους αφηνουν να φυγουν αν δεν ερθει εισαγγελεας" και μετα λεει με κλαψομουνικη φωνη "πεταξανε τα ματ στον κοσμο χειροβομβιδα κροτου λαμψης".

Με ποιο δικαιωμα πολιτες εμποδιζουν την δουλεια,την οποια δουλεια, της μοναδας αποκαταστασης ταξης;

Ή αν νομιζουν οτι τοχουν το δικαωμα τοτε μετα να μην κλαψομουνιαζουν "μας πεταξανε κροτου λαμψησ" κτλ κτλ

Δημοσ.
Ακουγεται να λεει ο δημοσιογραφος οτι "οι πολιτες εχουν κλησει τα ΜΑΤ και δεν τους αφηνουν να φυγουν αν δεν ερθει εισαγγελεας" και μετα λεει με κλαψομουνικη φωνη "πεταξανε τα ματ στον κοσμο χειροβομβιδα κροτου λαμψης".

Με ποιο δικαιωμα πολιτες εμποδιζουν την δουλεια,την οποια δουλεια, της μοναδας αποκαταστασης ταξης;

Ή αν νομιζουν οτι τοχουν το δικαωμα τοτε μετα να μην κλαψομουνιαζουν "μας πεταξανε κροτου λαμψησ" κτλ κτλ

Μπάτσσος είσαι???

Δημοσ.

Οχι δεν ειμαι "μπατσσος". Απλα τυγχανει να ξερω οτι αν δεν υπηρχε αστυνομια θα φοβομασταν να παμε μεχρι το περιπτερο να παρουμε τσιγαρα.

Δημοσ.
Οχι δεν ειμαι "μπατσσος". Απλα τυγχανει να ξερω οτι αν δεν υπηρχε αστυνομια θα φοβομασταν να παμε μεχρι το περιπτερο να παρουμε τσιγαρα.

:shock:

Ευχαριστώ την αστυνομία λοιπόν που με προστατεύει και μπορώ να πηγαίνω να πέρνω χωρίς φόβο καπότες απο το περίπτερο, γιατί δεν καπνίζω.

Δημοσ.

Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, όσοι συμμετέχουμε στο παρόν φόρουμ τα τελευταία χρόνια γνωριζόμαστε.

Δημοσ.

Nice.

Από τη μια παραπονιόμαστε πως οι "μπάτσοι" κάθονται και δεν κάνουν τίποτε.

Από την άλλη όταν κάνουν τους κατηγορούμε για υπέρβαση καθήκοντος.

(χώρια με τον προχτεσινό φόνο βέβαια)

Ας αποφασίσουν μερικοί πότε και υπο ποιές συνθήκες θα παπαρολογούν, όχι τίποτε άλλο, να ξέρουμε πότε να τους παίρνουμε στα σοβαρά.

Δημοσ.

Καλως ή κακως υπαρχουν νομοι.

Οπως ο ειδικος φρουρος που πηροβολησε θα τημωρηθει ετσι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ να δυσχαιρενεις το εργο της αστυνομιας. Το να "δεσμεουν" πολιτες τα ΜΑΤ ειναι παρανομο. Αν οι ΜΑΤατζηδες πλακωσαν στο ξυλο καποιον τοτε το νομιμο ειναι να παει ο καποιος να κανει μηνυση.

Δεν εχει σημασια αν εγω (εγω ειμαι το θεμα της κουβεντας; ) ειμαι μπακαλης,μπατσος ή ζιγκολο γιατι οι νομοι ισχυουν για ολες αυτες τις κατηγοριες.

Δημοσ.
Οπως ο ειδικος φρουρος που πηροβολησε θα τημωρηθει ετσι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ να δυσχαιρενεις το εργο της αστυνομιας.

Λίγο αντιφατικό δε νομίζεις; Δηλαδή αν εμπόδιζα το φρουρό να πυροβολήσει το παιδί, θα ήμουν παράνομος;

Δημοσ.

Άστοχο το παράδειγμά σου. Μιλάμε για το συνολικό έργο της αστυνομίας και όσες έννομες πράξεις απαρτίζει αυτό, όχι για τα ψυχολογικά ενός δολοφόνου.

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά;;;; 'Εχετε χαζέψει τελείως;;; Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω τις τελευταίες ώρες.

Έχουν σαπίσει στο ξύλο τα ΜΑΤ δυο άσχετα 15χρονα. Ο κόσμος δίπλα βλέπει αυτες τις φρικαλεότητες και εσείς απορείτε γιατί κράζουν τα ΜΑΤ και αντιδρούν;;;;

Εσείς δηλαδή θεωρείτε αυτά τα άτομα αστυνομικούς που κάνουν σωστά την δουλειά τους;;; Όπως λέει και ο δημοσιογράφος γιατί δεν τους συλλαμβάνουν απλά και να τους οδηγήσουν στο τμήμα; Γιατί τους έχουν ρίξει κάτω και τους σαπίζουν; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σε αυτό;

Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί συνέχεια τα ίδια κόμματα ανεβαίνουν στην εξουσία, γιατί η παιδία, οικονομία, το σύστημα υγείας είναι όλα σκατα....

Έχουμε αυτά που μας αξίζουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...