Προς το περιεχόμενο

Κουτι διαφανες

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά μεγάλε...Απλά τώρα να δώσεις 50 ευρά παραπάνω για να έχεις διαφανές κουτί....

Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις πολύ καλή κουτάρα :-)

Δημοσ.

Ερώτηση για το δίαφανο κουτί, από θερμοκρασία σε σχέση με τα μη πλαστικα πώς πάει; Μήπως γίνεται σχετικά φούρνος.

Δημοσ.

Εχω ηδη ενα τετοιο κουτι και οσον αφορα στο θεμα της σκονης, να πω απλα οτι καθαριζεται ετσι κι αλλιως, οποτε...!!! Γρατζουνιες που διαβασα πιο πανω δεν γινονται (εχεις γατα στο σπιτι???) και θεμα με στατικο ηλεκτρισμο δεν εχω διαπιστωσει. Το δικο μου ειναι της Sunbeam (κατι σαν κι αυτο http://www.xoxide.com/sunbeam-9bay-acrylic-uv.html) και το σημαντικοτερο προβλημα που εχω ειναι το οτι η m/b "καθεται" πανω στο αριστερο - οπως βλεπεις το κουτι - πλαϊνο μερος, οποτε αν θελεις να το ανοιξεις για να ξεβιδωσεις π.χ. εναν δισκο..... απλα δεν γινεται!!! Πρεπει να βγαλεις το πλαϊνο - με την m/b - κομματι τελειως (καταλαβαινεις τι συνεπαγεται αυτο, αν σκεφθεις τις εισοδους-εξοδους της m/b στο πισω μερος) και μετα να κανεις ολα τα υπολοιπα βιδωματα-ξεβιδωματα. Αν ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να το τραβηξεις ελαφρα, μηηηηηηπως και χωρεσει το κατσαβιδι, ΤΣΑΚΙΣΕΣ της m/b (κατεστρεψα ηδη μια ASUS...)

Mετα απο 2 χρονια χρηση, δεν θα το προτεινα. Ειναι ομορφο και εφετζιδικο, ειδικα με χρωματιστους ανεμιστηρες κτλ. κτλ. αλλα ψαξε καλυτερα για κατι πιο πρακτικο...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...