Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό ΑΜΕΣΑ!

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το hardshop έχει το corsair 650W σχεδόν όσο το πλαίσιο το 750W.

Αποφάσισα corsair 750W. ΤΕΛΟΣ. Ευχαριστώ για τις απόψεις...

τα HX ειναι καινουρια σειρα και modular γιαυτο η διαφορα τιμης

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά το CoolerMaster M620 Real Power Modular τα αξίζει τα λεφτά του; Εννοείται πως έχει μέσα τα καλώδια που θα χρειαστώ για να κάνω τις συνδέσεις έτσι;

Ξέρετε τι άλλο με προβληματίζει; Τα 19Α που δίνει σε κάθε 12άρα γραμμή φτάνουν για μια απαιτητική κάρτα γραφικών; Γιατί το δικό μου τροφοδοτικό δίνει 17Α στην 12άρα και δεν φτάνει. Έχει σημασία που έχει μόνο μία;

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν φτάνει? Φυσικά και φτάνει....

17a στην 12αρα σημαίνει load 204watt, μόνο στην αυτή γραμμή. Η κάρτα που θέλεις να βάλεις έχει μέγιστο load (που δεν θα το φτάσεις σχεδόν ποτέ) 130watt, που διαμοιράζεται περίπου 50-50 μεταξύ της 12αρας rail και της pci express θύρας.

Καταλαβαίνω το placebo της ασφάλειας που θέλεις να έχεις, αλλά μην το παρακάνεις κιόλας...:-)

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που έχω τώρα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. Μου κάνει επανεκκινήσεις, αυτό λέω.

-----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 09 : 00 : 40-----

Από ταχύτητα έγραψα επανεκκινήσεις, μου κολλούσε.

Εντωμεταξύ πήρα εχτές το CoolerMaster 620W που μου προτείνατε. Το βάζω πάνω, βάζω Crysis και μετά από 5 λεπτά να πάλι ένα κόλλημα, ξενέρωσα! Έσπασα το κεφάλι μου να σκεφτώ τι θα μπορούσε να είναι και τελικά ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα, Έφταιγε ο επεξεργαστής. Με το που άλλαξα την κάρτα, του έριξα την τάση ένα κλικ νομίζοντας πως είναι σταθερός με σκοπό να τρώει όσο λιγότερο ρεύμα γίνεται. Του ανέβασα λοιπόν πάλι την τάση εκεί που έπρεπε και το μηχάνημα πλέον είναι σταθερό.

Οπότε δεν έφταιγε το τροφοδοτικό!!! Ώρες ώρες δεν παλεύομαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...