Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θορυβο σε asus 4870/htdi 1GB

giwrgosd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω τεράστιο θέμα με τον θόρυβο της παραπάνω κάρτα γραφικών που τοποθέτησα σε καινούργιο μηχάνημα .Κανει σαν πιστολάκι μαλλιών με αποτέλεσαμ μετα απο 10-15 λεπτα να μέχει πιάσει πονοκέφαλος.Θα ήθελα να ρωτήσω και αλλα παιδιά που εχουν την ιδια αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.Είχα ακουσει οτι ειναι θορυβώδες αλλα στο οτι θαφτανα στο σημειο να πονοκεφαλιάζω,,,!!! Αναρωτιέμαι μήπως εχει κάποιο πρόβλημα τελικα.Ο ενοχλητικός αυτός ήχος βγαίνει(νομίζω) απο το ανεμηστηράκι της εν λόγω κάρτας.

καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Θορυβωδης ειναι,οχι ελλατωματικη...Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μειωσεις τις στροφες του ανεμιστηρα της μεσω smartdoctor

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις ,αν και δεν ξερω αν θα τα καταφερω θα προσπαθησω να μειώσω τις στροφες και βλέπουμε

Δημοσ.

Υποψιαζομε φιλε μήπως συμβαινει κατι αλλο (ελαττωμα,μήπως ακουμπα κατι στο ανεμιστηρακι, κλπ)

προχτες εβαλα την αντιστοιχη asus 4850/htdi 1GB

ακομα και με 2 asus 4850 σε crossfire o θόρυβος ήταν ανυπαρκτος

αποκλείετε μια 4870 να κανει τοσο θορυβο.

Δημοσ.
Υποψιαζομε φιλε μήπως συμβαινει κατι αλλο (ελαττωμα,μήπως ακουμπα κατι στο ανεμιστηρακι, κλπ)

προχτες εβαλα την αντιστοιχη asus 4850/htdi 1GB

ακομα και με 2 asus 4850 σε crossfire o θόρυβος ήταν ανυπαρκτος

αποκλείετε μια 4870 να κανει τοσο θορυβο.

Λογικά αλλο 4850 και αλλο 4870.Και να σκεφτεις φιλε οτι στο συστημα μου ήθελα να βάλω και γω 2 4850 αλλα μου άλλαξε γνώμη ο πωλητής.(καλα να παθω...:( )Πάντως δεν ακουμπάει κατι πάνω στο σβουράκι.

Για τον φίλο που λέει να αλλάξω ψύχτρα,ειναι εφικτό κατι τετοιο?μπορεις να μου προτείνεις κάποια??

Δημοσ.

Καλημερα,αντιμετώπισα το πρόβλημα με το smartdoctor που περιεχεται στους drivers της καρτας.Εχει μια επιλογή να μειώσεις τις στροφές του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα τώρα να μην ακούγεται τπτ.Ηταν ρυθμισμένο στο 70% γιαυτο με τρέλαινε.Λογικά οταν θα χρειάζεται για παιχνίδια θα ανεβάζω στροφές.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας ,μάλλον αργοτερα θα αγοράσω και την ψύκτρα που προτείνει ο φίλος .Τη βρηκα απο e-shop περιπου 70€.

Δημοσ.
Καλημερα,αντιμετώπισα το πρόβλημα με το smartdoctor που περιεχεται στους drivers της καρτας.Εχει μια επιλογή να μειώσεις τις στροφές του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα τώρα να μην ακούγεται τπτ.Ηταν ρυθμισμένο στο 70% γιαυτο με τρέλαινε.Λογικά οταν θα χρειάζεται για παιχνίδια θα ανεβάζω στροφές.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας ,μάλλον αργοτερα θα αγοράσω και την ψύκτρα που προτείνει ο φίλος .Τη βρηκα απο e-shop περιπου 70€.

Μπορείς να το ρυθμίσεις αό 35-40% μόνιμα ή από το smartdoctor να βάλεις την επιλογή να αλλάζει ανάλογα με τη θερμοκρασία. Τώρα για την μονή 4870 δεν χρειάζεται να αλλάξεις ψύκτρα μόνο αν έχεις κακό εξαερισμό στο κουτί σου (πράγμα που δεν το πιστεύω). Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο καλή είναι έψυχε την 3870χ2 μου που έχει δυο πυρήνες και ποτέ δεν ξεπερνούσε το καλοκαίρι τους 55βαθμούς αφού μόνο μερικές στιγμές μέσα σε μια ώρα παιχνιδιού άναβε ο ανεμιστήρας και ακουγόταν.

Γνωρίζει κανείς αν το smartdoctor της asus παίζει σε 4870 της sapphire;;;

Δημοσ.
Μπορείς να το ρυθμίσεις αό 35-40% μόνιμα ή από το smartdoctor να βάλεις την επιλογή να αλλάζει ανάλογα με τη θερμοκρασία. Τώρα για την μονή 4870 δεν χρειάζεται να αλλάξεις ψύκτρα μόνο αν έχεις κακό εξαερισμό στο κουτί σου (πράγμα που δεν το πιστεύω). Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο καλή είναι έψυχε την 3870χ2 μου που έχει δυο πυρήνες και ποτέ δεν ξεπερνούσε το καλοκαίρι τους 55βαθμούς αφού μόνο μερικές στιγμές μέσα σε μια ώρα παιχνιδιού άναβε ο ανεμιστήρας και ακουγόταν.

Γνωρίζει κανείς αν το smartdoctor της asus παίζει σε 4870 της sapphire;;;

Την ίδια δουλειά δεν την κάνεις και με το overdrive των οδηγών της ΑΤΙ; Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και το riva tuner

Δημοσ.
Την ίδια δουλειά δεν την κάνεις και με το overdrive των οδηγών της ΑΤΙ; Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και το riva tuner

έχει το riva tuner και βάζεις τις στροφές του ανεμιστήρα όπως θέλεις;;;

Δημοσ.

Οχι το smartdoctor δεν δουλευει νομιζω με αλλες καρτες εκτος της asus...Κατεβασε ομως το expertool της gainward αυτο θα σου δωσει τις δυνατοτητες που θελεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...