MVilly Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα! Θέλω να παρακολουθώ από μακρυά το βίντεο που δείχνει η e-camera του υπολογιστή μου στην οθόνη. Αυτό μπορεί να γίνει με προγράμματα Remote monitoring ή αλλιώς? Το έχετε κάνει; Έχετε κάτι να προτείνετε; (Freeware ή όχι) Ευχαριστώ!
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν αναφέρεσαι σε Windοws τότε νομίζω πως με Remote Desktop μπορείς να δεις video. Αλλιώς, την λύση του streaming την έχεις σκευτεί?
MVilly Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν αναφέρεσαι σε Windοws τότε νομίζω πως με Remote Desktop μπορείς να δεις video. Αλλιώς, την λύση του streaming την έχεις σκευτεί? Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι ποιο εύκολο! Για το steaming ρωτάω περισσότερο! Εχει πάρει το μάτι μου κάποια προγράμματα software αλλά όχι freeware... Κατι που να εχετε χρησιμοποιήσει και να είναι καλό;
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω μέσω VLC (που είναι και free) μπορείς να κάνεις stream από κάμερα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, γιατί μια φορά που το είχα προσπαθήσει δεν κατάφερα τίποτα (όχι ότι προσπάθησα κι ιδιαίτερα). Αμα το ψάξεις πάντως λίγο ίσως το καταφέρεις.
Iron_man21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 TeamViewer 3.πιστεύω πως είναι το καλύτερο. -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 17 : 58----- για να συνδεθείς όμως από τον ένα PC στον άλλο PC πρέπει και οι δύο οι υπολογιστές να έχουν το πρόγραμμα αυτό. -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 20 : 10----- και είναι και Freeware αλλά να προσέχεις.
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω πως η πιο οικονομική σε πόρους και με καλύτερη απόδοση λύση θα είναι μία παρόμοια με το VLC που προτάθηκε: Εκπομπή του camera video ως Internet stream.
hkaltsas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 συμφνωνω και γω με τον ironman to teamviewer ειναι το καλιτερο και θα το βρεις http://www.teamviewer.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.