Προς το περιεχόμενο

ενδιαφερομαι να παρω απο pixmania

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να παρω απο pixmania μια οθονη, εχει ψωνισει κανεις απο εκει ειναι εμπιστοι?

τα λεφτα τα δινω με την πατραλαβη δηλαδη αντικαταβολη?

η οθονη ειναι η samsung t220 http://www.pixmania.com/gr/gr/950823/art/samsung/ieuic-tft-22-wide-syncmas.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMjg2OTc0OTE7

λενε για εξοδα αποστολης 16 ευρο.εγω μενω θηβα ισχυει αυτο για μενα,δηλαδη θα πληρωσω 16 ευρω με την αντικαταβολη μαζι? αυτη η εταιρεια ειναι και στην ελλαδα,εχει γραφεια η τηλεφωνο να τους παρεις ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΤΥΧΗ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ? ΣΥΝΧΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙς ΠΟΛΛΕς ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Απο pixmania.an einai 16 ευρω τα μεταφορικα συμφερει γιατι γλυτωνω 20 ευρω απο το να την παρω απο πλαισιο πχ. ασ με βοηθησει καποιος pleaze:confused:

Δημοσ.

Προσωπικά έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από pixmania και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με περίεργες χρεώσεις.

Δημοσ.
...Για διαφορα των 20ευρω ψωνισε καλυτερα απο πλαισιο

Συμφωνώ και εγώ λόγω ότι το ποσό της διαφοράς είναι πάρα πολύ μικρό.

Αλλά οφείλω να πω, πως ότι και εγώ έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα....

Δημοσ.

Έχω ψωνίσει πολλές φορές από Pixamania και έχω να πω ότι είναι άψογοι. Για την οθόνη θα πληρώσεις τελική 209 + 16 = 225. Αυτά και τίποτα άλλο. Αλλά όπως είπανε και τα παιδιά παραπάνω, δε ξέρω κατά πόσο συμφέρει να την πάρεις από εκεί για 20 ευρώ κάτω. Γιατί σκέψου ότι κάτι να γίνει, για την εγγύηση θα πρέπει να τρέξεις. Στη κρίση σου είναι.

Δημοσ.

έχω πάρει πολλές φορές από εκεί πράγματα...ποτέ χωρίς κανένα πρόβλημα!

και στις επισκευές μου βγάζαν πιστωτικό...αν δεν φτιαχνόταν!

Δημοσ.
ενδιαφερομαι να παρω απο pixmania μια οθονη, εχει ψωνισει κανεις απο εκει ειναι εμπιστοι?

τα λεφτα τα δινω με την πατραλαβη δηλαδη αντικαταβολη?

η οθονη ειναι η samsung t220 http://www.pixmania.com/gr/gr/950823/art/samsung/ieuic-tft-22-wide-syncmas.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMjg2OTc0OTE7

λενε για εξοδα αποστολης 16 ευρο.εγω μενω θηβα ισχυει αυτο για μενα,δηλαδη θα πληρωσω 16 ευρω με την αντικαταβολη μαζι? αυτη η εταιρεια ειναι και στην ελλαδα,εχει γραφεια η τηλεφωνο να τους παρεις ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΤΥΧΗ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ? ΣΥΝΧΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙς ΠΟΛΛΕς ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Απο pixmania.an einai 16 ευρω τα μεταφορικα συμφερει γιατι γλυτωνω 20 ευρω απο το να την παρω απο πλαισιο πχ. ασ με βοηθησει καποιος pleaze:confused:

Έχω πάρει από εκεί ένα ραδιοCD αυτοκινήτου δίχως κανένα πρόβλημα.

Το κατάστημα είναι πολύ αξιόπιστο.

Βέβαια σκεπτόμενος το ότι εάν είχα πρόβλημα θα έπρεπε να το στείλω Γαλλία πληρώνοντας για μεταφορικά ένα σωρό χρήματα το μετάνιωσα.

Ευτυχώς δεν μου έκατσε χαλασμένο μηχάνημα αλλά δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω εκτός και εάν έχει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής που να υπερκαλύπτει τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση στραβής.

Δημοσ.

αξιοπιστο και 2 φορες που χρησιμοποιησα εγγύηση ολα μια χαρα (καθυστερουν λιγο αλλα το προιον αντικατασταθηκε χωρις να χρειαστει να κάνω ουτε ενα τηλεφωνο)

Δημοσ.

Φιλε μια φορα εκανα το λαθος και δεν το ξανακανω. πηρα κατι θηκες για το MP3 player μου απο κει κι εξυπηρετηθηκα μετα απο 1,5 μηνα!!! αυτο το πραμα δεν το χω ξαναδει, οι ανθρωποι δεν απαντανε σε τηλεφωνα, email μετα απο 3-4 μερες και γενικα ΠΑΡΑ πολυ αργοι... δε θα στο προτεινα

Δημοσ.
Φιλε μια φορα εκανα το λαθος και δεν το ξανακανω. πηρα κατι θηκες για το MP3 player μου απο κει κι εξυπηρετηθηκα μετα απο 1,5 μηνα!!! αυτο το πραμα δεν το χω ξαναδει, οι ανθρωποι δεν απαντανε σε τηλεφωνα, email μετα απο 3-4 μερες και γενικα ΠΑΡΑ πολυ αργοι... δε θα στο προτεινα

Επιβεβαιώνω ότι δεν απαντάνε στα email. Κάνω 2 παραγγελίες, με 10 λεπτά διαφορά η μία από την άλλη και στέλνω email για να μην με χρεώσουν 2 φορές τα μεταφορικά. Όχι μόνο δεν μου απάντησαν, αλλά μου τα έστειλαν σε 2 διαφορετικές αποστολές, χρεώνοντάς με 2 φορές...

Δημοσ.

και γω ειχα παραγγειλει απο pixmania

ηχεια Logitec τα 5500 πολυ βαρος και μια καρτα creative audigy

ευψχαριστημενος μεν αλλα με ενα φαουλ !!!!

την καρτα την στειλανε λιγες μερες μετα ,,, μονο με σακουλακι χωρις καποιο κουτι με κινδυνο να γινει ζημια πολυ ευκολα

ευτυχως ολα καλα!!!!!

δεν ξερω αλλα κ μονο αυτο με ξενερωσε!!!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
...αυτο το πραμα δεν το χω ξαναδει, οι ανθρωποι δεν απαντανε σε τηλεφωνα, email μετα απο 3-4 μερες και γενικα ΠΑΡΑ πολυ αργοι... δε θα στο προτεινα

Aκριβώς έτσι!

Και η δικιά μου εμπειρία απ' αυτούς:http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3074429&postcount=6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...