Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ACER Aspire 5933 και δεν ξερω τι να κανω...

lazaroscrete7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθως λειτουργουσε κανονικα το pc ξαφνικα σβηνει τελειως... Νεκρωσε... Πατουσα να τον ανοιξω αλλα τιποτα.Τελικα του βγαζω την μπαταρια και την ξαναβαζω και αρχισε να λειτουργει.Διαπιστωνω ομως οτι ενω ο υπολογιστης δουλευει δεν δειχνει τιποτα στην οθονη.Τι να κανω;Παιζει να εχει καει απλα οθονη και αν ναι που μπορω να απευθηνθω;

Pleaze help me!!!!!!!:confused::confused:

Δημοσ.

κανε μια μαγκια στα γρηγορα

συνεδεσε το με μια εξωτερικη οθονη και οταν ξεκινησει πατα το αντιστοιχο κουμπι στο πληκτρολογιο σου να πεταξεις την εικονα στην εξωτερικη οθονη

Δημοσ.

Μάλλον θα έχει καεί το inverter της οθόνης ή ίσως το backlight.Αν είσαστε Θεσσαλονίκη μπορείτε να το φέρετε από το εργαστήριό μου να το δούμε.

Δημοσ.

Τι μας το λες και δεν πηγαινεις κατευθειαν στην αντιπροσωπια !!Αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμμενο λαπτοπ ειναι καινουριο αρα μεσα στην εγγυηση ,επομενως το πας εκει και καθαρισες, αληθεια ποσο καιρο το χεις?

Δημοσ.

Παιδιά και εμένα κάποιος γνωστός μου πήρε το 5535 και κάνει τα ίδια. Η ACER κάνει την πάπια. Ειναι όλη η σειρά 5.... ελατωματική. Κάτι πρέπει να γίνει.

Δημοσ.

Τι μας το λες και δεν πηγαινεις κατευθειαν στην αντιπροσωπια !!Αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμμενο λαπτοπ ειναι καινουριο αρα μεσα στην εγγυηση ,επομενως το πας εκει και καθαρισες, αληθεια ποσο καιρο το χεις?

Το λεω φιλε μου γιατι την εγγυηση πρώτον δεν μοθ την εχουν δωσει αυτοι στα mediamarkt αλλα και γιατι ετσι και αλλιωσ η εγγυηση ηταν για 2 χρονια και το laptop το πηρα Νοεμβριο 2006.Καταλαβες γιατι ρωταω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...