gm4486 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ήθελα να κάνω ένα live cd απο usb, αλλά ο υπολογιστής μου δεν υποστηρίζει boot apo usb. Σκεφτηκα μήπως να κάνω update to firmware του bios, αλλά χάθηκα στο google με όλα αυτά που βρήκα.... τα στοιχεία της μητρικής και του firmware είναι τα εξής > *-core description: Motherboard product: 09BC vendor: Hewlett-Packard physical id: 0 version: 35.29 *-firmware description: BIOS vendor: Phoenix physical id: 0 version: F.08 (04/07/2005) size: 104KiB capacity: 448KiB capabilities: isa pci pcmcia pnp apm upgrade shadowing escd cdboot acpi usb agp biosbootspecification μήπως είναι αρκετά επικίνδυνο για έναν αρχάριο, που δεν αξίζει να το δοκιμάσω? την τελευταία έκδοση πού θα την βρώ, και θα υποστηρίζει usb boot ή τζάμπα κόπος? υπάρχει κπ που να το έχει κάνει και να με καθοδηγήσει, ή να δώσει κπ λινκ? edit.... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-41099-1&lc=en&dlc=en&cc=us&product=467857&os=228&lang=en απ' ότι βλέπω, η τελευταία έκδοση F.17, στηρίζεται μόνο απο windows (όπως και όλες) έχω ελπίδες για αναβάθμιση? επίσης δε ξέρω ακόμα αν θα είναι usb bootable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 live cd απο usb για ποιό λόγο ; κάνε live cd απο "live cd" ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gm4486 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 για να μπορώ να αποθηκεύω τις ρυθμίσεις, να εγκαθιστώ άλλα προγράμματα κτλ.... με cd δε γίνεται αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 μερικές διανομές υποστηρίζουν αυτό που θέλεις, παρ' όλο που "τρέχουν" απο cd απλά σώζουν τις αλλαγές σε usb, ή σε δίσκο δές το puppy linux ή το puppel (ελληνική εκδοχή) επίσης νομίζω το κάνει και η διανομή slax δεν ξέρω για άλλες (εννοώ που να το κάνουν "εύκολα") . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.