dennisnv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για σε ολους.Εχω PSP κοντα 3 χρονια.Ενταξει ειμαι ευχαριστημενος δεν λεω αλλα θα ηθελα κατι παραπανω.Θελω να μαθω αν υπαρχει κατι σαν ΤΣΙΠΑΚΙ ή καποιος τροπος να περναω ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ μεσα.(εννοω στην καρτα μνημης) ΑΝ λεμε τωρα ΑΝ μπορω να το κανω κατι τετοιο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που θα βρισκω?? Ευχαριστω Προκαταβολικα.!!(Εδω γυρω θα ειμαι θα περιμενω για καμια απαντηση) Δεν γραφω κατι για παρανομα site(αν το καταλαβενετε)
gusretalis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις psp 3 χρόνια και δεν ξέρεις το http://www.pspgr.net?
dennisnv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου δεν θελω να σε φρικαρω αλλα δεν λεει κατι για PSP εκτος και αν δεν το βλεπω εγω. Τεσπα ξερει κανεις αλλος πως τσιπαρετε??
pantelisgeor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτα 8α πρέπει να περάσεις custom firmware στο PSP σου για να μπορείς να βάλεις παιχνίδια πάνω στην κάρτα. Με ένα google search είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πάρα πολλά πράγματα. Στείλε pm αν θέλεις να σου δώσω ορισμένα λινκς γιατί δεν ξέρω κατα πόσο είναι νόμιμα να σου τα γράψω εδώ.
basilis5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου δεν θελω να σε φρικαρω αλλα δεν λεει κατι για PSP εκτος και αν δεν το βλεπω εγω.Τεσπα ξερει κανεις αλλος πως τσιπαρετε?? προφανως δεν γραφτηκες στο φορουμ, γραψου και θα δεις! επισης δες εκει πρωτα τι παιζει πριν ποσταρεις, επειδη το θεμα ειναι τετριμενο και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις τους εκει οδηγους που ειναι υπερπληρεις! αν και καθυστερημενα, καλως ηρρθες στον κοσμο του custom firmware (cfw)
dennisnv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εμαθα καποια πραγματα σημερα απο ενα παιδι.Ενα απο αυτα ειναιu03B9;Fτι χριαζομαι εκδοσ̠η 3,3 και μετα να το κανω σε 1,5 ή κατι τετοιο.Ομως χριαζομαι κατι παραπανω.Το liberty city ή ενα αλλο το οποιο δεν το θυμαμαι.Μποριτε να μου πιτε τι να κανω για να αποφυγω την αγορα του liberty city??Δεν ειμαστε για εξοδα τωρα.(Χριστουγεννα ερχονται) λόλ -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 05 : 07 : 17----- Στείλε pm αν θέλεις να σου δώσω ορισμένα λινκς γιατί δεν ξέρω κατα πόσο είναι νόμιμα να σου τα γράψω εδώ. Σου εκανα add στο msn σου.Αν θες μπες να τα πουμε απο εκει καλητερα...
katsikoula Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 πολυ απλα σταματα να βασανιζεσαι κ δες τον οδηγο μου εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287647
dennisnv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω παρα πολυ..AΛΛΑ.......Θελω κατι παραπανο.Δεν ξερω που θα βρω πανδορα.Λοιπν περιμενω κιαλες απαντησεις...Αν ξερει κανεις ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ και περιμενουμε -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 10 : 18 : 02----- Εχω version 3.3 ξερει κανεις πως να το κανω 1.5????
gusretalis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Είπαμε http://www.pspgr.net. Αν δε βρεις κάτι εκεί μέσα απ'αυτά που ρωτάς,έρχομαι με τα πόδια σπίτι σου και στο φτιάχνω... Χωρίς να θέλω επίσης να σε φρικάρω...
dennisnv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγω θελω να περιμενω να μου πιτε εσεις.Τοσο δυσκολο ειναι?? Δεν καταλαβενεις πρεπει να γραφτω πρωτα.Εχω κανει register απο το μεσημερι και δεν εχει ερθει καποιο μηνυμα στο email μου.ΑΝ λεω ΑΝ μπορεις μπες εσυ και πες μου.. :-)
gusretalis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Lol,δεν έχει επιβεβαίωση.Απλά κάνεις log in. Φίλε μου δε μπορώ να σου ποστάρω εδώ έναν ολόκληρο οδηγό.Ούτε να λέω σε έναν έναν τι ακριβώς να κάνει.Λογικό δεν είναι;
dennisnv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Με δουλευεις ρε φιλε??Εκανα register και δεν μπορω να μπω...Μου λεει αυτο " The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator ".Δεν ξερω γιατι.Τεσπα πιστευω πως ναι μπορεις να γραψεις κατι ετσι οστε να με βοηθησεις.(αν ηθελες θα το ειχες κανει)
gusretalis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τι να σου πω,ξαναπροσπάθησε. 3.03. Downgrade με G.T.A. Liberty City Stories [unpatched] 3.50 Downgrade με Lumines Αλλιώς pandora.
Yponomeftis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Είδες αν υπάρχει στην "Ομαδική Αλληλογραφία";
dennisnv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ο.κ βρισκω update τα περναω...Τι θες 3.03 ή 3.50??Τα εχω και τα 2 αλλα τωρα μονο το 3.50 μπορω να περασω...Μετα τι κανω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.