klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τον κουραμπιέ επίσης μου τον βρήκε. Μήπως κάνεις κάτι λαθος στις απαντήσεις σου; :|
mavroulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτηκε φίλος μου "βυζιά" και του έβγαλε: Υποθέτω ότι είναι Οι τρίχες #hair; edit: Σκεφτόσασταν Μία πορδή. Μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση; Είπατε Μερικές Φορές, Λέω Όχι.
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τον κουραμπιέ επίσης μου τον βρήκε. Μήπως κάνεις κάτι λαθος στις απαντήσεις σου; :| Στην ερώτηση αν είναι άσπρο χρώμα τι απάντησες; Εγώ απάντησα "Εξαρτάται", αφού μπορεί εκ πρώτης όψεως ο κουραμπιές να είναι άσπρος, αλλά αν τον τινάξεις είναι καφέ.
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτηκα νυφίτσα, και μου βρήκε σκίουρο. Πολύ κοντά. Απο κάτω έγραψε παρόμοια ζώα νυφίτσα, κτλ...
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Καμένο είναι ρε; Σκέφτηκα "μια μπετονιέρα" και μου τα έβγαλε όλα: μπουλντόζα, κλάρκ, γερανό, τρακτέρ, σκουπιδιάρικο, φορτηγό, εκχιονιστικό...την πουτάνα τη μπετονιέρα με τίποτα.
Fan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δεν μου εμφανίζει με τίποτα τους ελληνικούς χαρακτήρες. Στα αγγλικά πάντως σκέφτηκα ένα καρότο και το βρήκε.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Mε firefox->View->character encoding->unicode
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αρχίζει να έχει πλάκα. Σκεφτόμουν "Μια γκοθού", με ρώτησε αν τρώει τυρί (είπα εξαρτάται), μου είπε ειναι "Μια παρθένα" (είπα λάθος φυσικά),μου είπε είναι "Ενας νάνος", πάλι λάθος, με ρώτησε αν είναι λευκό, (είπα ναι), αν περιλαμβάνει επαφή με άλλους ανθρώπους (είπα όχι) και κατέληξε οτι είναι "Ενα σταυρόλεξο". Εγγονόπουλος φάση.
Fan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Mε firefox->View->character encoding->unicode ...Thanks..
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 τριχες ρε παιδια... απλα κανει συνδιασμους και αποκλειει πραματα.... σοκολατα σκεφτηκα και το βρηκε στην 28η ερωτηση.... ελεος στην αρχη μου ειπε πουρο λεει και ο αλλος για πιπες θα αρχισω να βριζω
De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πλάκα έχει.Σκέφθηκα εντόσθια και μου έβγαλε Πυροσβεστική αντλία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 σκευτηκα το Ξενο (xe) και δεν το ηξερε. Αυτό που σκεφτόσασταν δεν υπάρχει στη βάση γνώσεών μου.
angmar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Νικήσατε! Σκεφτόσασταν Ένας πολεμιστής νίντζα. Θες να βρίσκεσαι μαζί του; Είπατε Όχι, Λέω Ναι. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη από αυτό; Είπατε Όχι, Λέω Ναι. Μπορείς να το βρεις σε ένα σπίτι; Είπατε Πιθανώς, Λέω Όχι. Κάνει κακό στην υγεία; Είπατε Ναι, Λέω Όχι. (Πλάκα μας κάνει τώρα; ) Παράγει ζέστη; Είπατε Όχι, Λέω Ναι. (Πώς παράγει ζέστη ένας νίντζα Μπορείς να το σηκώσεις; Είπατε Ίσως, Λέω Όχι. Είναι χρήσιμο; Είπατε Άσχετο, Λέω Ναι.
Harkon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Νικήσατε! Σκεφτόσασταν Ένας πολεμιστής νίντζα. Θες να βρίσκεσαι μαζί του; Είπατε Όχι, Λέω Ναι. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη από αυτό; Είπατε Όχι, Λέω Ναι. Μπορείς να το βρεις σε ένα σπίτι; Είπατε Πιθανώς, Λέω Όχι. Κάνει κακό στην υγεία; Είπατε Ναι, Λέω Όχι. (Πλάκα μας κάνει τώρα; ) Παράγει ζέστη; Είπατε Όχι, Λέω Ναι. (Πώς παράγει ζέστη ένας νίντζα Μπορείς να το σηκώσεις; Είπατε Ίσως, Λέω Όχι. Είναι χρήσιμο; Είπατε Άσχετο, Λέω Ναι. ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ με δαύτο και με την ... μπετονιέρα του free παραπάνω δαγκώνομαι να μην σκάσω στα γέλια στο γραφείο πρωινιάτικα, να στε καλά ρε σεις! ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.