hkaltsas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 παιδια καλησπερα.... θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να chiparstei το PS3 και επησεις αν αποθηκευονται παιχνιδια στον σκληρο του δισκο................
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Καποια παιχνίδια έχουν install. Αναζήτηση ffs.
Arkudas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 προσφατα διαβασα οτι κατι εγινε και μπορει να παιξει αντεγραμενα το ps3 με σπασμενο firmware update αλλα οτι δεν αξιζει γιατι δεν θα μπορεις να κανεις updates για την κονσολα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 προσφατα διαβασα οτι κατι εγινε και μπορει να παιξει αντεγραμενα το ps3 με σπασμενο firmware update αλλα οτι δεν αξιζει γιατι δεν θα μπορεις να κανεις updates για την κονσολα. δεν ισχύει, θα είχε βουήξει ο τόπος...
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Απο τα λίγα που ξέρω το παραπάνω ισχύει μόνο για dev consoles και με περιορισμένη εφαρμογή. Υπάρχει εδώ και μήνες. Τα @@ μας κουνιούνται δλδ. Δεν αφορά κανέναν απο εμάς.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 dev consoles τι είναι?? και αυτό που λέει ο Arkudas γίνετε απο πέρυσι το κάνει ένας εδώ που μένω αλλά θέλει 150 ευρώ!!!
gherudos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 dev consoles τι είναι?? και αυτό που λέει ο Arkudas γίνετε απο πέρυσι το κάνει ένας εδώ που μένω αλλά θέλει 150 ευρώ!!! Δεν μπορεί να στο κάνει γιατί θα είναι μερική μετατροπή,ενώ θα έχεις μια DEV κονσόλα δεν θα λειτουργεί κανένα από τα μενού,οπότε είναι τελείως άχρηστο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξέρω gherudos τι να σου πω αυτός λέει μπορεί απλός δεν θα πρέπει να κάνω update το έχουν πάει πολλοί έχω ακούσει αλλά κανένας γνωστός μου γιατί δεν έχουν και πολλοί ps3 αλλά δεν νομίζω να μην λειτουργεί κανένα από τα μενού είναι φίλος με τον ξάδερφό μου και δεν νομίζω να με κοροιδεύει
darklordvader77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 βρε σιγουρα, αλλα κοπιες παιζει? ποιος ο λογος να κανεις μετατροπη την κονσόλα σου εαν δεν εχεις backups των παιχνιδιων σου κ ειδικοτερα τα critical updates (σταθεροτητα-προσθεση χαρ/κων)????? δεν βρισκω καν λογο κ τζαμπα 150 αφορολογητα ευρουλακια που πανε στη τσεπη αυτουνου. αχ καημενα βεργα!
gherudos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Επιμένω πως σου πουλάει απλώς μούρη.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα καθώς όλα τα μενού που αφορούν τις έξτρα λειτουργίες θα στα δείχνει θαμπά και δεν θα μπορείς να τα επιλέξεις.
badbaddog Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 αδερφε παρε κανενα xbox360 να ξεκαblwσεις και ασε να ψαχνουν για τα PS3 αλλοι. με τον shell που εχει το PS3 πολυ χλωμους τους βλέπω...
kabamaru21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Γεμίστε το ντεπόζιτό σας με βενζίνη V-Power Racing της Shell.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Γεμίστε το ντεπόζιτό σας με βενζίνη V-Power Racing της Shell. opel με πόσο?
StavrosD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 προσφατα διαβασα οτι κατι εγινε και μπορει να παιξει αντεγραμενα το ps3 με σπασμενο firmware update αλλα οτι δεν αξιζει γιατι δεν θα μπορεις να κανεις updates για την κονσολα. Στα πρώτα PS3 (με 60GB δίσκο), υπήρχε ένα exploit με πειραγμένο αρχείο εικόνας που φόρτωνε από το card reader, που έδινε πρόσβαση σε homebrew εφαρμογές και αντίγραφα, και με αυτό τον τρόπο κάναν rip τα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς η sony το διόρθωσε αμέσως από το επόμενο firmware update. http://it.toolbox.com/blogs/managing-infosec/ps3-hack-using-an-altered-tiff-image-18335
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.