Theos_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 βασικα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου,στο να βαλω τον ενα πλαινο να φυσαει μεσα?(τον κατω πλαινο που βλεπει vga)??
vagchrist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 τον κατω βαλτον να φυσαει μεσα επανω στη vga σωστα...τι vga εχεις?
soturin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μια ερώτηση κι εγώ Έχω αυτό το οποίο έχει έναν 12αρι μπροστα και ένα 25άρι στο πλάι. Εγώ ζήτησα (βλακεία μάλλον) να μπει και 12άρι πίσω. Μου ρθε κουτί με τον μπροστά και τον πλαινό να βάζουν αέρα και το πίσω να βγάζει. 1. Άπειρος θόρυβος (από το πίσω ειδικά) 2. Άπειρη σκόνη στο πλάι Έχω βγάλει τον πλαινό. Σκέφτομαι να βγάλω τον πίσω και να βάλω τον πλαινό να διώχνει αέρα. Καλά κάνω και το σκέφτομαι; Πώς το κάνω;
pagratios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβώς κάτω από την κάρτα?Τον έχω συνηθίσει τον θόρυβο!!!Έτσι κοιμάμαι κιόλας :-D:-D
vagchrist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβώς κάτω από την κάρτα?Τον έχω συνηθίσει τον θόρυβο!!!Έτσι κοιμάμαι κιόλας :-D:-D ακριβως κατω απο τη καρτα σωστα.. -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 00 : 33----- Μια ερώτηση κι εγώ Έχω αυτό το οποίο έχει έναν 12αρι μπροστα και ένα 25άρι στο πλάι. Εγώ ζήτησα (βλακεία μάλλον) να μπει και 12άρι πίσω. Μου ρθε κουτί με τον μπροστά και τον πλαινό να βάζουν αέρα και το πίσω να βγάζει. 1. Άπειρος θόρυβος (από το πίσω ειδικά) 2. Άπειρη σκόνη στο πλάι Έχω βγάλει τον πλαινό. Σκέφτομαι να βγάλω τον πίσω και να βάλω τον πλαινό να διώχνει αέρα. Καλά κάνω και το σκέφτομαι; Πώς το κάνω; αν θες να διωχνει αερα ο πλαινος βιδωσετον αναποδα απο οτι ειναι η πλευρα που κοιταει μεσα να κοιταει εξω ο πισω κανει θορυβο η απο πολλες στροφες (σπανια) η απο σκονη δεν ειναι λαθος να υπαρχει.. ο πλαινος ειναι αρκετα μεγαλος αλλα θελει καποιο ειδος φιλτρου για τη σκονη (κουνουπιερα) ειναι ο μονος λογος να μην τον χρησιμοποιεις καλυτερα να φυσαει μεσα... -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 02 : 26----- gainward 8600 512 x2 (sli) δεν πρεπει να εχεις μεγαλες θερμοκρασιες στις vga βοηθαει και ο πλαινος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.