Theos_Gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε ακριβώς πως πρέπει να είναι η roh του αέρα από τους ανεμιστήρες μέσα σε ένα case(κουτί)σε περίπτωση που μπορείς να βάλεις παντού(πάνω,στο πλάι,μπροστά και πίσω)
Giorgos860 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 η ροη πρεπει να ειναι απο μπροστα προς τα πισω και αν θες να βαλεις ανεμιστηρακι στπ πλαι, βαλτο να βγαζει αερα...κατα τη γνωμη μου οι ανεμιστηρες που βγαζουν αερα ειναι σημαντικοτεροι///και απο πανω προς τα κατω ετσι ωστε η θερμοτητα της καρτας γραφικων να φευγει με τον κατω ανεμιστηρα..(αν λεω μ@λ@κιες παρακαλω πειτε μου )^^
drm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Όσοι φυσάν προς τα μέσα βάζουν, όσοι φυσαν προς τα έξω βγάζουν (προφανός) Συνήθως βάζεις τον μπροστά να βάζει τους πίσω να βγάζουν και τον πλαινό να βάζει ...
pagratios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι για τον αέρα!!! Έχω έναν ανεμιστήρα πίσω και βγάζει πίσω τον αέρα, έναν μπροστά κάτω που βάζει μέσα αλλά επειδή δεν χωρούσε τον έχω στρίψει λίγο και χτυπάει με αέρα τους σκληρούς, έναν στον πλάι (στο ύψος της ψύκτρας) που πετάει μέσα, έναν κάτω (όπου τρύπησα το κουτί για να τον βάλω και είναι έξω από το κουτί) πετάει τον αέρα μέσα τέλος έχω αυτό όπου το έχω κάτω από την μητρική με ένα slot κενό ανάμεσα τους και πετάει τον αέρα έξω μήπως να το βγάλω το τελευταίο ή να το βάλω ακριβλως κάτω από την κάρτα γραφικών?
Theos_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 στο πλάι γιατί νομίζω ότι πρέπει να βγάζει έχω τον ζεστό αέρα και όχι να βάζει κρύο...κάνω λάθος?
mohic4n Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Οι πλαινοι δεν εχουν στανταρ φορα οπως εχουν οι πισω και οι μπροστα. Τους βαζετε αναλογα με το υψος που βρισκοντε και την φορα του αερα απο τη ψυκτρα του επεξεργαστη. Δηλαδη: 1. Αν ειναι χαμηλα κατω στο πλαι τοτε καλο ειναι να τους βαζετε να ριχνουν τον αερα προς τα μεσα -> παει κατευθειαν στις VGA. 2. Αν ειναι ψηλα στο υψος της CPU τοτε κοιταξτε αν η ψυκτρα της, α) ριχνει τον αερα πανω του ή β) αν τον τραβαει απο αυτον και τον ριχνει στο εσωτερικο του κουτιου. Αν γινεται το α), τοτε το fan θα πρεπει να βαζει αερα στο κουτι ωστε να τον ρουφαει η ψυκτρα της CPU και να το ριχνει πανω της. Αν γινεται το β), τοτε θα πρεπει να βαλετε το fan να τραβαει τον αερα προς τα εξω. Τελευταιο που προτεινω ειναι να βαζετε οσο το δυνατον ισαριθμα fans στο κουτι αναλογα με τη ροη του αερα. Δηλαδη, 2 μπροστα να βαζουν - 2 πισω να βγαζουν. Αν μπαινει και στο πλαι τοτε καντε αναλογα αυτο που ειπα και παραπανω. Και να θυμαστε οτι μπορει να εχετε ενα fan πισω να βγαζει αερα αλλα υπαρχει και το τροφοδοτικο που κανει αυτη τη δουλεια (εκτος και αν ειναι passive).
pagratios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 με αυτό εδώ τι παίζει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650421
vagchrist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 το καλυτερο ειναι να βρεθει κουτι με 12ρηδες ανεμιστηρες για περισσοτερο αερα και λιγοτερο θορυβο να αποφυγεις τον πλαινο αν δεν ειναι απαραιτητος για μπερδευει τη ροη του αερα μεσα στο κουτι που παει εισοδος απο μπροστα εξοδος πισω και επανω επισης προτεινω ψυκτρα cpu καθετη που φυσαει προς τα εξω σε συνδυασμο με το πισω ανεμιστηρα οι πολλοι ανεμιστηρες δεν εχουν παντα καλα αποτελεσματα αν δεν συνδυαστουν σωστα επισης αν ειναι 8ρηδες 9ρηδες βγαζουν πολυ θορυβο και ολοι μαζι τραβανε αρκετο ρευμα με λιγα λογια λιγοι και καλοι....
Theos_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 κοιτα λιγο,εγω εχω το mambo case,εχω ενα μεγαλο ανεμιστηρα μπροστα που φυσαει προς τους σκληρους,εναν πισω ο οποιος βγαζει αερα εξω απο το κουτι(προς τα εξω δηλαδη)καθως και στο πλαινο εχω βαλει 2 ανεμιστηρακια τα οποια βγαζουν εξω τον αερα....λαθος η σωστο?
vagchrist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 σαν ροες ειναι σωστο τους χρειαζεσαι ολους διαβασε το #6 για τους πλαινους εχεις θορυβο?
Theos_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 το διαβασα φιλε μου.εν μερη εχεις δικιο,και σκεφτομαι τωρα,τον ενα πλαινο να τον βαλω να φυσαει μεσα,γτ ειναι μπροστα στις vga που ειναι και sli....σε θεμα θορυβου,εχει αλλα δεν ειναι τοσο που να σε κουραζει...κοιτα το μαμβο το κουτι και πες μου παλι την γνωμη σου...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700284
vagchrist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 το κουτι το ξερω διαβασε τις θερμοκρασιες σου σε load με και χωρις τους πλαινους ενα-ενα κοιτα τις διαφορες και αποφασισε πως δουλευουν καλυτερα και αν τους χρειαζεσαι και τους δυο επισης για το θορυβο μπορεις να τους ριξεις λιγο τις στροφες χωρις απωλεια αποδοσης απραιτητο για καλη ροη ειναι και τα μαζεμενα καλωδια στο κουτι και συχνο καθαρισμα απο σκονη...
pagratios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρει κανείς που ακριβώς να βάλω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650421????
vagchrist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρει κανείς που ακριβώς να βάλω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650421???? συνηθως κατω απο τη καρτα γραφικων η οποια καρτα βγαζει ζεστη (tv-sound) και βιδωνει οπως οι καρτες στο κουτι για μενα τσαμπα θορυβος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.