soturin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, όταν κάνεις ή σου κάνουν αίτηση φιλίας δεν επισημαίνεται πάνω όπως στα pm ή τα μηνύματα προφίλ παρά μόνο με e-mail. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά μένουν λίγο ξεκρέμαστες και να μην χαλάμε τις καρδιες μας * Μήπως υπάρχει ρύθμιση που βλακωδώς έχω προσπεράσει; *ναι το ξέρω, e-mail, προσωπικά το mail που έχω για τον λογαριασμό εδώ το έχω απλά και μόνο λόγω λογαριασμών που έχω, έχει λαλήσει από το σπαμ όμως και χρησιμοποιώ άλλο... ... αρα, με την ευκαιρία, είναι με κάποιον τρόπο η αλλάγη του mail του λογαριασμού εφικτη; Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 [...]... αρα, με την ευκαιρία, είναι με κάποιον τρόπο η αλλάγη του mail του λογαριασμού εφικτη; [...] Δεν το χω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι πως καλύπτει κι αυτού του είδους τα emails η αλλαγή απ το Επεξεργασία Email & Κωδικού Από ένα γρήγορο ψάξιμο που έριξα στο profile μου, δε βρήκα τρόπο ειδοποίησης για νέους φίλους διαφορετικό από το email (εκτός αν κάπου το χασα κι εγώ ). Οπότε, καλοδεχούμενη θα ταν μια τέτοια προσθήκη.
soturin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 thanks, κλασσικά ρώτησα κάτι προφανές ο βλάκας, λολ
firewalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 soturin, εμένα μου έβγαλε ότι έχω 2 μηνύματα εκ των οποίων το ένα είναι αίτηση φιλίας. Για σου φίλε!!!
soturin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 γεια σου φίλε! βασικά αφορμή ήταν ότι πήγα να σου στειλώ αίτηση και μπαίνοντας σε μένα είδα ότι εκρεμούσαν αιτήσεις άλλων προς εμένα και λέω το ίδιο θα παιχτει δεν το ρωτάω μία?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν υπαρχει και καποια αιτηση φιλιας pending για σενα, και καποιος σου στειλει pm τοτε βγαινει αυτο το μακρυναρι ''εχετε 2 νεα events, εκ των οποιων ενα προσωπικο μηνυμα''. Ειδαλλως δεν ενοχλειται να στο πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.