opts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει ένας υπολογιστής σε ένα δωμάτιο και μία τηλεόραση σε ένα άλλο Προσπαθώ να δω πως μπορώ να στείλω την εικόνα του PC στην τηλεόραση (το pc δεν έχει κάρτα tuner ή άλλη σχετική που να βγάζει svideo ή rca ή παρόμοια μόνο τη γνωστή vga έξοδο) Θέλω να αποφύγω κάτι wireless λύσεις που μεταδίδουν το σήμα (που έτσι και αλλιώς θέλουν scart) μιας και το σήμα είναι έντονο και συνεχές και καλό θα ήταν να αποφεύγεται Σκεφτόμουν λοιπόν να βάλω ένα μικρό notebook που θα λειτουργούσε σαν ένας μικρός σταθμός και με μια powerline ή wifi σύνδεση να μπορεί να παίρνει τα αρχεία του προηγούμενου και να λειτουργεί αυτόνομα Εχετε καμιά ιδέα ώστε να αποφύγω το κόστος της προηγούμενης λύσης που σκέφτηκα, ή κάτι άλλο να προτείνεται ?
AlexNet Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αν θέλεις απλά να βλέπεις ταινίες , γιατί δεν παίρνεις ένα οικονομικό dvd player ;
opts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αν θέλεις απλά να βλέπεις ταινίες , γιατί δεν παίρνεις ένα οικονομικό dvd player ; Σωστή η παρατήρηση σου αλλά δεν βλέω ιδιαίτερα ταινίες Εχω ένα ασύρματο ποντικο-πληκτρολόγιο και μ'αυτό τον τρόπο ήθελα να έχω μια μεγαλύτερη οθόνη περιστασιακά χωρίς να κάνω αλλαγές στο "κεντρικό υπολογιστή" Δεν μου ερχεται κάποια άλλη ιδεά εκτός απο τον 2ο υπολογιστή
slaughter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ένα ασύρματο ποντικο-πληκτρολόγιο και μ'αυτό τον τρόπο ήθελα να έχω μια μεγαλύτερη οθόνη περιστασιακά χωρίς να κάνω αλλαγές στο "κεντρικό υπολογιστή" ??? Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις όλα αυτά τα έξοδα για περιστασιακή χρήση. Μπορείς απλά να μεταφέρεις όλο τον υπολογιστή στο άλλο δωμάτιο όταν θες μια μεγαλύτερη οθόνη.
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν αναφέρεις όμως τι τηλεόραση είναι. Αν είναι lcd και έχει vga είσοδο, αν σου φτάνουν 15μέτρα δες ΑΥΤΟ. Αλλιώς, με το tv out την κάρτας γραφικών μπορείς να πάρεις ένα καλώδιο rca όσα μέτρα θέλεις.
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 σου βρίσκεται κανένας παλιός υπολογιστής;
opts Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Νόμιζα ότι το καλώδιο vga ήταν μέχρι 10 μέτρα Βρήκα και μια vga με svideo Για να δω τι θα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.