PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας.Θα ηθελα να με κατατοπισετε οσων αφορα το overclocking μιας hd3850.προσοχη η ψυξη θα γινεται με αερα.αν εχετε την καλοσυνη γραψτε κατι γιατι στο τελος θα κανω μονος μου την μαμακία και θα την καψω.βαλτε και φωτογραφιες αν δεν σας κανει κοπο.
ahristos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνεις voltage mod; Δοκίμασες να την ανεβάσεις με την κανονική της τάση και δε σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα; Εμένα έφτασε 800MHz ο πυρήνας και 900 η μνήμη και το άφησα εκεί. Δε φτάνει η ψύξη για παραπάνω. Ποιά έκδοση της Sapphire έχεις; Στην αρχή ήταν κόκκινες και είχαν ικανοποιητικό σύστημα ψύξης. Μετά βγήκαν οι μπλέ με υποδεέστερη ψύξη για να ρίξει το κόστος. Εγώ έχω τη δεύτερη και ίσα ίσα φτάνει. Υπεροδήγηση κάνω με το ATI Tray Tools αλλά κάνει και το RivaTuner και το CCC της ίδιας της ATI. Αν επιμένεις για voltage mod ή θέλεις περισσότερες πληροφορίες κανε μια αναζήτηση για 3850 στα posts του Vatos_locos εδώ στο Insomnia. Τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο είχε πάρει αυτή την κάρτα και την είχε καλύψει διεξοδικά.
Westplay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Σε κάρτες γραφικών μπορείς να αυξήσεις τη τάση μέσω του bios τους παρά να ρισκάρεις να κάνεις volt mod. Δεν εχω δοκιμάσει σε ATi αλλα σε nvidia. Λογικά θα γίνετε! Πρέπει να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα να αλλάξεις το bios με τη νέα τάση και μετα ενα άλλο προγραμμα για να φλασάρεις τη κάρτα. Δεν τα ξέρω για τις ATI ποιά προγράμματα χρειάζεσε για να σου πώ.
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 thanks ρε παιδια αλλα εχω υδροψυξη στην cpu μου και μαλλον θα συνδεσω και ενα δευτερο block για καρτα γραφικων.οποτε δεν με νοιαζει η ψυξη. Υ.Γνομιζω πως γινεται να βαλεις ενα απλο block για καρτα γραφικων και δεν χρειαζεται να παρεις καινουρια υδροψυξη.Την υδροψυξη την ειχα φτιαξει μονος μου,δεν ηταν ετοιμη
Westplay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ναι νομίζω γινεται αλλά θα πρέπει το ψυγειο σου να είναι καλό για να ψύχει και τα 2. Πως έκανες την υδρόψυξη μόνος σου? Βγάλε καμια φοτογραφία!
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 δεν την εκανα μονος μου.Εννοω πως ειναι custom και οχι πακετο.π.χ αγορασα χωριστα το block,χωριστα το ψυγειο κ.λ.π. Τωρα το αν το ψυγειο ειναι ικανο πως θα το δω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.