astrofos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να προσυλιτήσω κάποιους γνωστούς στο linux αλλά είναι media freaks . Για video player χρησιμοποιώ το VLC. Υπάρχουν καλοί audio players που να οργανώνουν και library και να ριπάρουν MP3, AAC και FLAC; Οταν λέω καλοί δεν εννοώ επιπέδου Totem αλλά ας πούμε σαν το MediaMonkey ή το WinAmp ή έστω iTunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 πιστεύω ο amarok καλύπτει αυτό που ρωτάς, έχω καιρό βέβαία να τον χρησιμοποιήσω, οπότε δεν ξέρω για την τωρινή του έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αν ειναι θεμα οργανωσης και αναπαραγωγης audio αρχειων ακομα και μεσω streaming, τοτε amarok χαλαρα. Αν ειναι θεμα αναπαραγωγης, mplayer με smplayer για frontend. Αν παλι θες κατι που να μοιαζει με media center, τοτε MMS, Elisa ή Linux MCE. Υπαρχουν κι αλλα αλλα μου διαφευγουν τωρα. http://mymediasystem.org/ http://elisa.fluendo.com/ http://linuxmce.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε επίσης banshee και exaile. Για βιβλιοθήκες τουλάχιστον. Τώρα για ripping που θες να κάνεις νομίζω ότι έχουν τέτοιες λειτουργίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 SongBird - The Open Music Player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrofos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί το totem για ταινίες και το rythmbox δεν σου κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 vlc; Στα windows το ίδιο έχω πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismfz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να προσυλιτήσω κάποιους γνωστούς στο linux αλλά είναι media freaks . Για video player χρησιμοποιώ το VLC. Υπάρχουν καλοί audio players που να οργανώνουν και library και να ριπάρουν MP3, AAC και FLAC; Οταν λέω καλοί δεν εννοώ επιπέδου Totem αλλά ας πούμε σαν το MediaMonkey ή το WinAmp ή έστω iTunes. amarok ftw! Ειδικα αν τους πεις οτι με amarok μπορουν να οργανώσουν τα παντα και να τα κρατάει σε βαση δεδομένων sql θα ψηθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τελευταία έβαλα songbird και με αυτό είμαι τώρα. Είναι αρκετά καλό. Να βρω και να κάνει minimize στο tray και θα είναι super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.