Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά στην Διαχείριση συσκευών μου βγάζει θαυμαστικό στο ''6T04 Adapter'' και το ''Ελεγκτής Διαύλου SM''!!!Μήπως ξέρετε τι είναι και πώς μπορώ να το διορθώσω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
dkoum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε να ξανα εγκαταστησεις το driver της συσκευης
Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν καταλάβατε. Τι είναι αυτές οι συσκευές??? -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 07 : 36 : 17----- Μήπως μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να κατεβάσω τους drivers για το Bios της Mobo mou?? Η μητρική μου είναι η ''MSI P35 NEO COMBO''!! Please help me!!! -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 07 : 39 : 44----- AA!!!!Το CD της μητρικής μου υποστηρίζει μέχρι XP για αυτό ζητάω τη βοήθειά σας!!!
TechFind Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1216 Με έμφαση στο intel inf driver. Σε σχέση με το πρώτο δες : http://support.microsoft.com/kb/932520 you can safely ignore this message. Actually, that KB article refers to ISATAP; but 6to4 is a IPv6-to-IPv4 conversion layer very closely related to ISATAP. If you are not using IPv6 communications across IPv4 routers, you do not need 6to4 enabled Γιά το δεύτερο : The SMBus Controller (or system bus controller) is part of the Intel chipset. It monitors your system board's temperature and voltage. Programs that read your hardware sensors need the controller. The software to install it should have come with your motherboard. Contact your supplier or its web site for the software. If necessary, you might locate a generic smbus controller driver on the Intel.com site.
Antwni Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!Μου έλυσες όλες μου τις απορίες και μου βρήκες και αυτό που ήθελα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.