Προς το περιεχόμενο

Michigan ΕCCE (Lower)!!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είναι δυνατόν να μείνεις στα προφορικά στο Michigan????Εγώ δεν τα είπα τόσο καλά (λόγο του άγχους) αλλά τώρα φοβάμαι μην έμεινα:shock::fear:!!!Δεν πρέπει να τα πεις χάλια για να μείνεις???

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μένεις αν τα πας χάλια μόνο στα προφορικά.

Αν τα έχεις πάει σκατά όμως και στα προφορικά και στο listening , χλωμό σε κόβω.

Πρέπει να έχεις γράψει τέλεια...

Δημοσ.

Όταν λές ''σκατά'' τι εννοείς??? Να μη ξέρεις τι σου λέει και να μην απαντάς σωστά??? Για πες κανένα παράδειγμα!!!!(Για να είμαι ειλικρηνής εγώ τις απάντησα τις ερωτήσεις που μου έκανε αλλά σε μια ερώτιση δεν την κατάλαβα και δεν απάντησα σωστά και έκανε και μερικά λαθάκια, με αυτά κόβομαι) (Γραπτά δεν δώσαμε ακόμη)

Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά δεν υπάρχουν πιο γελοία προφορικά και listening από του michigan.Εγώ στο proficiency έμενινα στο G.C.V.R το οποίο γνώμη μου είναι αρκετά δύσκολο.

Δημοσ.

Ρε Αντώνη μην αγχώνεσαι, δεν πρόκειται να κοπείς από τα προφορικά.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εκτός αν δεν μίλησες εντελώς καθόλου ή μίλησες στα κινέζικα. Αν τα πήγες χάλια θα πάρεις απλά ένα C.

Η όλη δύσκολία βρίσκεται στο GCVR και στο listening που άμα δεν το έχεις μπορεί να κοπείς.

Δημοσ.

Μην ανησυχεις για τα προφορικα.Οπως ειχε πει και η καθηγητρια μου,για να μεινεις στα προφορικα του Michigan πρεπει να εισαι μουγκος:lol:

Δημοσ.

κ να μεινεις τι εγινε εχεις να δωσεις αλλες 2 φορες του χρονου...

ή μηπως βιαζεσε για να παρεις επιδομα ξενης γλωσσας στην δουλεια?εχεις ακομη χρονια μεχρι τοτε...κ αν θα στο δωσουν ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...