Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Vuze (Azureus) και Warning Binding server socket

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο και χωρις να εχω κανει καποια αλλαγη στο συστημα, εβαλα καποια λινκς στο Vuze για να κατεβουν και εμειναν εκει χωρις να κατεβαζουν τιποτα. Ετρεξα ενα NAT/Firewall Test και μου βγαζει το εξης προβλημα:

Warning Binding server socket failed as no compatible addresses are available, please check your bind-to-IP settings.

Εψαξα στο ιντερνετ αλλα λυση δεν βρηκα. Οι πορτες ειναι σιγουρα ανοιχτες οπως και το firewall δεν το κοβει. Εχω Vista και το τελευταιο Vuze. Εβγαλα το καινουργιο update του Java μπας και φταιει αυτο μιας και σημερα το εβαλα αλλα παλι δεν αλλαξε κατι.

Ειδα στο ιντερνετ οτι το εχουν και αλλοι και μαλιστα απο Νοεμβριο που δεν ειχε βγει το update της Java για να πω οτι αυτο φταιει...

Δωσανε μια λυση αλλα σε εμενα δεν δουλεψε, αυτη:

According to a thread at the Vuze forums, this will resolve that error:

Set Tools>Options>Mode to Advanced

At Tools>Options>Connection (expand)>Advanced Network Settings change "Bind to local port" from 0 to 1.

http://forum.vuze.com/thread.jspa?messageID=178497

Εμενα δεν μου δουλεψε, οποτε ξανακατεβασα την παλια εκδοση 3.1.1.0 και την εβαλα πανω απο την καινουργια και τωρα μου δουλευει μια χαρα! Το θεμα ειναι ομως οτι δουλευα κανονικα με την 4.0.0.4 καποιες μερες. Τι παιχτηκε? Καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα?

Απο θεματα ταχυτητας δεν ξερω τι παιζει, παντως με την καινουργια ειχανε προβληματα.

Δημοσ.

Δοκίμασε και σε άλλες θύρες μπας και δουλέψει.

Αυτό που σημαίνει πάντως αυτό το error, είναι πως υπάρχει άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιεί την θύρα αυτή και κατά συνέπεια το azureus δεν μπορεί να κάνει bind την port.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...