Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχος λεω και παλι οι καλες εποχες των xp και τις microsoft μαλλον εχουν τελειωσει...

Κακα τα ψεματα...Τα windows 7 θα ειναι το επομενο καλο λειτουργικο της microsoft.Δεν θα εχει νοημα να εχουν βγει και να χρησιμοπουμε ακομα vista.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα προβληματάκι... Μετά την αναβάθμιση σε SP2 στην Επιφάνεια Εργασίας μου εμφάνισε ένα υδατογράφημα με τα εξής:

Windows Vista

Evaluation copy. Build 6002

Πως θα το απομακρύνω; Παρακαλώ βοηθήστε γιατί αλλιώς θέλω να απεγκαταστήσω το SP2 που δεν βλέπω ότι μου έκανε και κάτι καλό στον υπολογιστή.

Από το http://keznews.com/5025_Download_Vista_SP2_Beta_via_Windows_Update

Think carefully whether you want to do this or not. There will likely be some bugs that could cause problems with your system, but at the very least it will cause Vista to expire on 4/2/2010 (or around then). Plus it will place the “Evaluation copy” message on your desktop wallpaper. You can always uninstall Vista SP2 to remove the evaluation message and expiration date, but it’s important to know what you’re getting into before you try to install it.

Windows Vista SP2 is expected to be released in final form sometime in the first half of 2009.

Ή μένεις έτσι το πολύ μέχρι το Μάρτιο (σύμφωνα με το site) ή το βγάζεις και περιμένεις τη final έκδοση.

Δημοσ.
μου εβγαλε μηνυμα

Windows Vista

Evaluation copy. Build 6002

αν κανω recovery θα φτιαξει?

Ήταν αναμενόμενο. Δες το παραπάνω post μου. Για uninstall δεν ξέρω, δεν έχω Vista να βοηθήσω, ψάξε σε κανα πίνακα ελέγχου ή κάνε recovery όπως είπες. Ρίξτε και μια ματιά όσοι ετοιμάζονται να το βάλουν στο παρακάτω άρθρο του pcw.gr

Vista SP2: Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...