Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, ισχύει ότι τα Vista service packs δε μπορούν πλέον να γίνουν slipstream; Σαν κάτι τέτοιο να είχε πάρει το αυτί μου παλιότερα, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα... Βλεπω να κυκλοφορουν διαφορες εκδοσεις(ultimate,bussiness) με ενσωματωμενο sp1,sp2 οποτε φανταζομαι με καποιο τροπο γινεται slipstreaming.Αν εχει αλλαξει κατι σχετικα με την μεθοδο δεν το ξερω,αλλα σιγουρα υπαρχει τροπος.
21century Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει προς το παρόν για την ελληνική έκδοση, όσοι έχουν την αγγλική μπορουν να το εγκαταστήσουν αλλά ας κάνουν προηγουμένως ένα Σημειο επαναφοράς του συστήματος γιατι ποτέ δεν ξέρεις...
geosoho Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντως το περασα μια χαρα στα ελληνικα vista home premium που εχω!!! κανενα προβλημα!!! προς το παρον μου φαινονται λιγο πιο γρηγορα μετα το sp2!!
nikosBruin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά. Ενσωματώνονται διάφορα patches που έχουν κυκλοφορήσει ήδη καθώς και διάφοροι drivers. Πάντως ήδη τα Vista SP1 είναι εξαιρετικά, δεν χρειάζονται κάτι ουσιαστικό για να βελτιωθούν (εννοείται σε νέα μηχανήματα ή σχεδόν νέα).
torrentleech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αν το περάσουμε τώρα το sp2 υπάρχει περίπτωση να έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα συμβατότητας τίποτα blue screens of death κτλ; ή είναι ακίνδυνο; (υποψήφιος beta tester.. lol).
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αν το περάσουμε τώρα το sp2 υπάρχει περίπτωση να έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα συμβατότητας τίποτα blue screens of death κτλ; ή είναι ακίνδυνο; (υποψήφιος beta tester.. lol). Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει πως δεν θα υπαρχουν bsod,εξου και το beta στην εκδοση. (Θα μου πεις εδω κανεις δεν σου εγγυαται πως δεν θα χεις bsod με την final εκδοση..) Στην δικια μου περιπτωση δεν εχω κατι στραβο σε ενα pc που το εχω βαλει,ολα δουλευουν ρολοι.
xolloth Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 παντως στο αντιστοιχο sp1 ,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,οποτε το ιδιο ελπιζω και για αυτη τη beta.
flamelab Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, ισχύει ότι τα Vista service packs δε μπορούν πλέον να γίνουν slipstream; Σαν κάτι τέτοιο να είχε πάρει το αυτί μου παλιότερα, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα... offtopic υ.γ.: Είμαι σε Vista Business χ64 εδώ και μερικές ημέρες. Το ψιλομετάνιωσα γμτ, δεν έχω δει και τίποτα σοβαρές διαφορές από τα XP που ήμουν πριν. Μου φαίνεται θα γυρίσω στο κλασσικό dual boot setup μου (XP 32bit + Linux 64bit). Να 'ναι καλά το MSDNAA που δε μου κόστισε ούτε λεπτό η δοκιμή! Βέβαια γίνεται slipstreamed, με το Vlite.
Simacom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μου βγαζει σφαλμα error 0xc004f013 και ειδα οτι χρειαζεται Rearm για να δουλεψει. Τι σημαινει αυτο?
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) απο το link μου ελεγε οτι δεν μπορει να μπει και να περασω το update readiness tool (που το ειχα ηδη...) με αυτο: http://keznews.com/5025_Download_Vista_SP2_Beta_via_Windows_Update μου το εβγαλε μονο του στο windows update και τωρα κατεβαζω παλι τα ιδια παλι, TRUST_E_NOSIGNATURE το error, και ειμαι admin στο pc μου ... αν ξερει κανεις πως το βαζω ας το πει Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2008 από Toufas
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Πάω να το εγκαταστήσω σε Windows Vista 64-bit και μου λέει ότι η έκδοση που κατέβασα είναι για 32-bit. Υπάρχει και για 64? Μπορώ να την κατεβάσω από κάπου; Ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Πάω να το εγκαταστήσω σε Windows Vista 64-bit και μου λέει ότι η έκδοση που κατέβασα είναι για 32-bit. Υπάρχει και για 64? Μπορώ να την κατεβάσω από κάπου; Ευχαριστώ. http://download.microsoft.com/download/A/B/8/AB83BD9C-7CB1-4215-ACFA-589C92D88B01/Windows6.0-KB948465-X64.exe
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) http://download.microsoft.com/download/A/B/8/AB83BD9C-7CB1-4215-ACFA-589C92D88B01/Windows6.0-KB948465-X64.exe Ευχαριστώ πολύ! -----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 07 : 30 : 17----- Έχω ένα προβληματάκι... Μετά την αναβάθμιση σε SP2 στην Επιφάνεια Εργασίας μου εμφάνισε ένα υδατογράφημα με τα εξής: Windows Vista Evaluation copy. Build 6002 Πως θα το απομακρύνω; Παρακαλώ βοηθήστε γιατί αλλιώς θέλω να απεγκαταστήσω το SP2 που δεν βλέπω ότι μου έκανε και κάτι καλό στον υπολογιστή. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2008 από salamandra021
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα