markelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μία δοκιμαστική έκδοση του Windows Vista Service Pack 2 είναι διαθέσιμη για το κοινό από τη Μicrosoft. "Όσοι από εσάς θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το service pack, σας ενθαρρύνουμε να εγκαταστήσετε την beta έκδοση όσο πιο σύντομα μπορείτε. To δικό σας feedback θα μας βοηθήσει να στείλουμε ένα γερό και σταθερό service pack για τα Windows Vista," έγραψε ο product manager Mike Nash στο blog του. To SP2 θα περιλάβει ενημερώσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας από τότε που βγήκε το SP1 το Μάρτιο. Περιλαμβάνει επίσης "υποστήριξη για νέους τύπους hardware και αναδυόμενα standards που θα γίνουν σημαντικά τους ερχόμενους μήνες", είπε ο Nash. Ανάμεσα στα άλλα, το Vista SP2 θα προσθέσει υποστήριξη για τις νεότερες Bluetooth συσκευές και για το Blu-ray high-definition media encoding. Επίσης προσθέτει το ρυθμιστικό εργαλείο της Microsoft, Windows Connect Now Wi-Fi. Πηγή: Information Week Download: Windows Vista Service Pack 2 Beta v.113 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2008 από dimitris2006
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 έχουν ακουστεί φήμες ότι βελτιώνει επιδόσεις...
giorgosa5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 έχουν ακουστεί φήμες ότι βελτιώνει επιδόσεις... θα το κατεβασης?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 δεν έχω Vista
j11h Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Για το sp1 των vista νομιζω οτι ηταν αναγκαιο.Οσο για το sp2 εχω τις αμφιβολιες μου.Μαλλον για διαφημιστικο ''παιχνιδακι'' μου φαινεται.Οπως και να'χει βεβαια τα λογια ειναι περιτα μεχρι να βγει η final εκδοση του.Η αληθεια παντος ειναι(να πω κι εγω την κακια μου) οτι παρολο που εχω και windows στο pc μου εδω και χρονια,δεν περιμενω και πολλα απο την microsoft.Μεχρι τοτε απλα περιμενουμε και βλεπουμε... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2008 από j11h
skiabox Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Παντως και τα xp γινανε σταθερο και ολοκληρωμενο λειτουργικο μετα το sp2. Ουσιαστικα τα sp2 ειναι οι final εκδοσεις των windows!
SpyrosR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ουσιαστικά πάντα οι users των προϊόντων της M$ ήταν beta testers. Οπότε καλύτερα να γίνει επισήμως και να βγει ένα πιο ολοκληρωμένο και σωστό πακέτο διορθώσεων, παρά να γίνουν οι κάτοχοι Vista beta testers εν εγνοία τους, για ακόμα μια φορά.
xolloth Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 απο οτι ξερω ειναι μονο για οσους εχουν την Αγγλικη βερσιον,μιας και ειναι μονο σε 5 γλωσσες. για Ελληνικα ξερουμε κατι;
iceman79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 To δικό σας feedback θα μας βοηθήσει να στείλουμε ένα γερό και σταθερό service pack για τα Windows Vista," έγραψε ο product manager Mike Nash στο blog του. Ναι καλά. Για ανοιχτό, ελέυθερο λογισμικό να γίνουμε beta testers. Αλλα για να βγάζει λεφτά η M$ και ταυτόχρονα να γίνονται τα νεύρα μας κουρέλια? Εχαριστούμε δέν θα πάρουμε.
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ναι καλά. Για ανοιχτό, ελέυθερο λογισμικό να γίνουμε beta testers. Αλλα για να βγάζει λεφτά η M$ και ταυτόχρονα να γίνονται τα νεύρα μας κουρέλια? Εχαριστούμε δέν θα πάρουμε. Μα το λογισμικό το διαλέγεις με κριτήριο την δουλιά που θες να κάνεις, και όχι με το αν βγάζει ή δεν βγάζει λεφτά αυτός που το παράγει. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχα...
kakouna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το περασα εδω και 2 μερες σε VU x64. Δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα καλη ή κακη. Πηρα και ενα ghost καλου κακου πριν απο την εγκατασταση του ετσι για μην τυχον, οποτε και μ@λ@κι@ να ειναι να εχω το μηχανημα μου οπως πριν σε κανα μισαωρο.
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, ισχύει ότι τα Vista service packs δε μπορούν πλέον να γίνουν slipstream; Σαν κάτι τέτοιο να είχε πάρει το αυτί μου παλιότερα, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα... offtopic υ.γ.: Είμαι σε Vista Business χ64 εδώ και μερικές ημέρες. Το ψιλομετάνιωσα γμτ, δεν έχω δει και τίποτα σοβαρές διαφορές από τα XP που ήμουν πριν. Μου φαίνεται θα γυρίσω στο κλασσικό dual boot setup μου (XP 32bit + Linux 64bit). Να 'ναι καλά το MSDNAA που δε μου κόστισε ούτε λεπτό η δοκιμή!
j11h Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παντως και τα xp γινανε σταθερο και ολοκληρωμενο λειτουργικο μετα το sp2.Ουσιαστικα τα sp2 ειναι οι final εκδοσεις των windows! Δεν υπαρχει final εκδοση σε ενα λειτουργικο.Απλα ενα λειτουργικο πρεπει να προσαρμοζεται στης απαιτησεις της τεχνολογιας,στην οσο το δυνατον καλυτερη ασφαλεια,στην ευκολη χρηση του κτλ,αλλιος ειναι κατιδικασμενο να ''πεθανει''. Και δυστυχος τα vista εδειξαν σχεδον απο την αρχη οτι ειναι καταδικασμενα κατι το οποιο συνεχιζεται και μετα το sp1 και δεν νομιζω οπως ειπα και πιο πριν να καταφερει και πολλα το sp2. Τα sp των xp ηταν σωτηρια για την microsoft μιας και ηταν οντος πραγματικα sp και οχι διαφημηστικα παιχνιδακια μεταξυ των εταιριων. Δυστυχος λεω και παλι οι καλες εποχες των xp και τις microsoft μαλλον εχουν τελειωσει...
venejo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα μου φάνηκε πιο γρήγορο. Ειδικά όταν έβαζα τον Η/Υ σε αναμονή έγραφε μια ώρα στον δίσκο μέχρι να.... Τώρα σε 3 δεύτερα έχει κλείσει. Κούτσα-κούτσα στρώνει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα