Προς το περιεχόμενο

Αγορά πληκτρολογίου και ποντίκι

pc_tech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω πληκτρολόγιο και ποντίκι. Το θέμα είναι ότι θέλω να αποφύγω ένα γνωστό πρόβλημα των πληκτρολογίων. Το πρόβλημα είναι όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι π.χ. NFS και πατάς γκάζι και πας να στρίψεις ταυτόχρονα και σου κρατά την εντολή για το στρίψιμο και σου ακυρώνει ο,τιδήποτε πατήσεις και αναγκάζεσαι να αφήσεις όλα πλήκτρα για να συνέλθει!! Ελπίζω να καταλάβατε ποιο πρόβλημα περιγράφω!!! Επειδή θέλω να το αποφύγω, θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο πρηκτλολόγιο με ποντίκι μαζί που σίγουρα δεν παρασουσιάζει αυτό το πρόβλημα!!! Θα προτιμούσα και σε χρώμα μαύρο!!

Δημοσ.

Γιατί πιστεύεις ότι είναι "πρόβλημα" του hardware ?

Για το συγκεκριμένο πάντως πρόβλημα είχα πάρει τιμόνι παλιά

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα του πληκτρολογίου αυτό. Οταν εσύ κρατάς πατημένο το πλήκτρο π.χ δεξιά, το παιχνίδι μπορεί να το εκλάβει ως απότομο ή συνεχόμενο γύρισμα του τιμονιού. Η οδήγηση είτε σε εξομοίωση είτε στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται απότομες κινήσεις.

Αν θέλεις να παίζεις πιο ρεαλιστικά, τα παιχνίδια εξομοίωσης οδήγησης χρειάζεσαι τιμονιέρα.

Δημοσ.

εχω το g15 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,μη παρεις g11 γτ εχει 1002 ακυρα προγραματιζομενα πληκτρα,ενω και τα 6 χ 3 που εχει το g15 ειναι υπεραρκετα,το μονο κακο (αν και δεν ειμαι σιγουρος)ειναι οτι δεν ειναι τελειος αναλογικα τα πληκτρα,αλλα εχουν 2,3 βαθμιδες οταν τα πατας

Δημοσ.

Παιδιά είναι πρόλβημα πληκτρολογίου πιστέψτε με. Είνια πρόβλημα που το πασουσιάζουν ορισμένα πληκρολόγια.ΤΟ NFS το ανέφερα σαν παράδειγμα. Μην κολλάτε σε αυτό. Ακόμα και Oblivion να παίξεις μπορεί να έχεις πατημένο το W να πας μπροστά να πατήσεις το F να βγάλεις το όπλο και τυατόχρονα το D να πας δεξιά, να τα αφήσεις εκτός από W και ο παίκτης να συνεχίσει να πηγαίνει δεξιά παρόλο που έχεις πατημένο μόνο το W!!!!!!!!!

Δημοσ.

Πρέπει να ψάξεις για πληκτρολόγια με N-Key rollover, στην ελληνική αγορά λιγο σπάνιο να βρεις λόγω της ατελείωτης σαβούρας απο κινεζικά/logitech/microsoft, ψάξε στο εξωτερικό, παράγγειλε και δεν θα χάσεις παρόλο το αυξημένο κόστος τους. Ενα εξαιρετικό gaming keyboard με N-Key rollover υποστήριξη είναι το Raptor-K1 της κορυφαίας στα πληκτρολόγια αλλα παντελώς άγνωστης στην Ελλάδα Cherry. Τα φτηνά πληκτρολόγια της είναι εντελώς διαφορετικά απο όλα τα γνωστά φτηνιάρικα και ακριβά μοντέλα της Ελληνικής αγοράς, στην αρχή θα σε ξενίσουν λόγω συνήθειας απο την σαβούρα, αλλά όταν τα συνηθίσεις θα εκνευρίζεσαι όταν πιάσεις άλλο πληκτρολόγιο στα χέρια σου και θα εκτιμήσεις την διαφορά που κάνει ένα καλό πληκτρολόγιο, τα πραγματικά καλά πληκτρολόγια αξίζουν τα λεφτά τους.

http://www.dragonsteelmods.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1882&Itemid=38

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...