Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επιτελους ακουσα και ενα σωστο σημερα. Αυτη ειναι η αληθεια.

BaLsAmoMenos πήγαινε στην Ινδία να δεις τη ωραία που είναι και μετά πες μου πως βλέπεις την Ελλάδα....

Βάζω στοίχημα ότι ούτε να φας έχεις ούτε να ντυθείς...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η "επανάσταση" δεν άρχισε καλά καλά ακόμα. Και, όχι, επανάσταση δεν εννοώ τα καψίματα που μας έδειξαν προχτές...

...αν και επανάσταση χωρίς θύματα δεν γίνεται. Ότι κατακτήθηκε στην ιστορία κατακτήθηκε με αίμα, τίποτα δεν κατακτήθηκε ειρηνικά...

Σε αυτή την επανάσταση θα είμαι και εγώ μαζί σου. Στην άμεση επανάσταση απέναντι στην εξουσία και όχι στην λογική του μπάχαλου.

Καλώς η κακώς απο κει και πέρα η δεύτερη πρόταση σου είναι σωστή. Το θέμα είναι οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι βάσεις για ειρηνική επανάσταση και αλλαγή. Η ίδια η δημοκρατία δίνει ΤΟΣΕΣ πολλές διεξόδους για αλλαγή. Το μπάχαλο ΔΕΝ είναι λύση. Και μην ξεχνάμε οτι όλοι αυτοί που σπάνε σήμερα, ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Δεν τους επέβαλλε κανένας με το ζόρι αυτούς που τον κυβερνάνε. Δυστυχώς η βλακεία ορισμένων ίσως και να μπορούσε να καταλήξει σε χουντικές μεθόδους, δηλαδή ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που επιδιώκουν. Αν ο όχλος μπορούσε να χρησιμοποιήσει το μυαλό του και όχι τις πέτρες και τις μολότοφ ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη.

Δημοσ.
ακριβός φίλε μου συμφωνούμε. αυτό φωνάζω να ψάξουμε για μολότοφ μέσα μας..τα βαθύτερα αίτια ! τη ριζά του κακού! να εμβαθύνουμε στην κρίσιμη ώρα της ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ετυμηγορίας για ένα σωστό επόμενο βήμα. για τα παιδιά μας αν όχι για μας.δεν είναι άλλος στο δρόμο, τα παιδιά μας είναι εξαιτίας μας όπως λες και εσύ. πες τα βλαμμένα πες τα όπως θες άλλα ψάξε πρώτα και μέσα σου. δωστα και καμιά λύση... έστω περιθώριο επιλογής! να έχουν κάτι να διαλέξουν να πιαστούν!

έπιασαν ότι βρήκαν το καταλαβαίνεις? έπιασαν μολότοφ...

Συμφωνώ με την άποψη σου. Αλλά ακόμα πιστεύεις ότι όλα αυτά γίνανε από παιδιά;

Αν οι παιδία αυτών και των γονιών τους ήταν καλύτερη τότε δεν θα πιάνανε μολότοφ. Πότε θα μάθουμε να εκραζόμαστε με ειρηνικά μέσα και χωρίς να προκαλούμε;

Δημοσ.
BaLsAmoMenos πήγαινε στην Ινδία να δεις τη ωραία που είναι και μετά πες μου πως βλέπεις την Ελλάδα....

Βάζω στοίχημα ότι ούτε να φας έχεις ούτε να ντυθείς...

Καλα αστο εσυ το εχασες. Για να μπω και στην λογικη σου, το 73' δεν επρεπε να μπουν στο Πολυτεχνειο επειδη στην Αφρικη ηταν χειροτερα.

Για να επαναστατησεις πρεπει να μην εχεις να φας και να ντυθεις ετσι?

Η βαλιστικη εδειξε εξοστρακισμο. Μαλλον για να καθυσηχασουν τον οχλο τα λενε.

Δημοσ.
...Το είχα πρωτοδεί στο γραφείο του διοικητή μου στο στρατό ...

Εγώ πάλι πρώτη φορά τη είδα στη ΓΑΔΑ και από τότε σε πολλά αστυνομικά τμήματα...

την ίδια μαλακία λέγαν τότε (πότε ζούσε ο Ισοκράτης; Καναδυό χιλιάδες χρόνια πριν; ) οι πατέρες της δημοκρατίας Αθηναίοι, και σήμερα οι μπάτσοι, οι στρατιωτικοί μας, και ο... φιλελεύθερος Ελεύθερος Τύπος! Εδώ και 2000 χρόνια αυτοκαταστρέφεται η δημοκρατία μας...

Δημοσ.
Καλα αστο εσυ το εχασες. Για να μπω και στην λογικη σου, το 73' δεν επρεπε να μπουν στο Πολυτεχνειο επειδη στην Αφρικη ηταν χειροτερα.

Για να επαναστατησεις πρεπει να μην εχεις να φας και να ντυθεις ετσι?

Όχι αλλά θεωρείς πολλά πράγματα αυτονόητα ενώ δεν είναι...

Δημοσ.
Περιγράφει καταπληκτικά την σημερινή κατάσταση.

Το είχα πρωτοδεί στο γραφείο του διοικητή μου στο στρατό κάποτε ο οποίος ήταν και απίστευτος και δημοκρατικότατος άνθρωπος. Μακάρι κάποιοι να καταλάβαιναν την πρόταση αυτή.

Και εγω το ειδα στον υπνο μου.

Βρισκομουν, λεει, στα μπουντρουμια του ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Υπηρχε στο γραφειο του διοικητη, οταν με φωναζαν για

"ανακριση".

Με αλλα λογια, το ιδιο ομως περιεχομενο.Ακριβως.

Δημοσ.

Αφού μαμήθηκε που μαμήθηκε η κατάσταση δεν το γυρνάμε σε κανονική Επανάσταση. Αφήστε τα μαγαζιά και πάμε όλοι στην Βουλή. Να την βάλουμε φωτιά και να λέμε το γνωστό τραγούδι:

"Το μπουρ*** καίγεται, το μπουρ*** καίγεται..."

Δημοσ.

...αυτήν την συνταρακτική αποκάλυψη έκανε πρώτος και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ο... Αλέξης Κούγιας!!!

Δημοσ.
Εσυ θεωρεις οτι εχουμε δημοκρατια? ξερεις την ενοια της δημοκρατιας?

για πες μας και εμας να μαθουμε

Δημοσ.

Τι λεει στην απολογια του ο Δολοφονος ρε. Οτι και καλα ηταν αλητης ο μικρος και η παρεα του κτλ χωρις να πει ουτε μια συγνωμη. ΑΙΣΧΟΣ.

Τουφα ειναι μεγαλο θεμα και δεν θα συζητηθει εδω. Αν πιστευεις παντως εσυ οτι υπαρχει τοτε δεν εχω να πω κατι, προβλημα σου.

Δημοσ.

Τα αυτονόητα...

Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΟΤΙ αν δολοφονείς εν ψυχρώ τα παιδάκια' date=' θα βγάλουνε δοντάκια, θα γίνουν δρακουλάκια και θα τα κάψουνε όλα; Δεν το καταλαβαίνεις;

ΟΤΙ ύστερα από ένα τέταρτο του αιώνα μπορεί να σηκώθηκαν από τον τάφο τους ο μικρός Καλτεζάς και οι 70 πιτσιρικάδες που δολοφόνησαν οι ατιμώρητοι μπάτσοι και να πήραν εκδίκηση για τον μικρό Αλέξη; Μάλλον δεν πιστεύεις στα φαντάσματα, γι' αυτό δεν το καταλαβαίνεις.

ΤΙ δεν καταλαβαίνεις; Που εξεγείρονται οι μαθητές; Ή ότι ένας πιτσιρικάς μπορεί να φτιάξει μολότοφ και να πετάει πέτρες; Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις! Τον θυμό, τη συσσωρευμένη οργή στους νέους; Ούτε αυτό καταλαβαίνεις; Εχουν φρικάρει με τους καλογήρους, τον Εφραίμ, τον Αρσένιο, τις μίζες, τους πολιτικούς, τους γραβατωμένους τους δημοσιογράφους, τις Πόρσε, τα μοντέλα, τις βίλες, τα εκατομμύρια, τα κότερα, τη σαχλαμάρα της TV, με τους μπάτσους που δολοφονούν παιδάκια.

ΤΙ δεν καταλαβαίνεις; Οτι σπουδάζουν σε σχολεία-μπορντέλα, χωρίς βιβλία και καθηγητές, ότι βρέχει και στάζει όλη η τάξη; Δεν το καταλαβαίνεις; Πως τα παιδιά αυτά γνωρίζουν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα βρουν μια δουλειά με 700 ευρώ που δεν τους φτάνουν ούτε για φιστίκια; Κι από την άλλη υπάρχει χλιδή, πρόκληση, διαφθορά, κόλαση! Πιστεύεις ότι δεν τα καταλαβαίνουν αυτά τα παιδιά;

ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΝ χθες στα πάνελ της TV: είναι δυνατόν στη Ρόδο να υπάρχουν πεντακόσιοι αντιεξουσιαστές-κουκουλοφόροι; Και άλλοι τόσοι στα Γιάννινα, Στα Χανιά, στην Κόρινθο, Στη Βέροια, στην Κέρκυρα και στα Μουδανιά! Από πού ξεφύτρωσαν δεκάδες χιλιάδες πιτσιρικάδες και κάψανε 50 πόλεις; Υπάρχουν σ' όλη την Ελλάδα τόσοι αντιεξουσιαστές-αναρχικοί και γιατί δεν εμφανίζονταν τόσα χρόνια και επιτέθηκαν ξαφνικά αυτό το Σαββατοκύριακο; Δεν θέλουν, γι' αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν. Τι στ' αλήθεια συμβαίνει εδώ...

ΟΠΩΣ δεν κατάλαβαν στο Λος Αντζελες πως βγήκαν ξαφνικά ένα βράδυ και το κάψανε δεκάδες χιλιάδες μαύροι. Οπως δεν υποψιάστηκαν ότι θα γίνει εξέγερση των κολασμένων στα προάστια των Παρισίων. Δεν καταλαβαίνουν, διότι ζουν στον δικό τους κόσμο. Γιατί δεν επικοινωνούν με την πραγματικότητα. Των άλλων...

ΕΠΛΑΣΑΝ ένα μύθο τα μίντια: ότι για όλα φταίνε οι 300 κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές που ρίχνουν μολότοφ και τα σπάνε στις διαδηλώσεις. Αυτό το ψέμα το λένε από την εποχή που ήμουνα εγώ 15 χρόνων. Πώς γίνεται; Αν ήτανε 20-25 χρόνων τότε οι... 300, σήμερα είναι 60άρηδες, τρώνε γιαουρτάκι και πίνουν χαμομήλι. Δεν είδα κανέναν με μπαστούνι...

ΓΙΝΑΝΕ αναρχικοί τα εγγόνια των παλιών αναρχικών; Δεν νομίζω... Γιάπηδες πρέπει να γίνανε. Και τα παιδιά των γιάπηδων, από αντίδραση, αναρχικοί! Κοροϊδευόμαστε; Στην εποχή μου υπήρχαν χιλιάδες αναρχοαυτόνομοι. Και σήμερα δεκάδες χιλιάδες παιδιά σ' όλη τη χώρα δηλώνουν αντιεξουσιαστές. Τέτοιες οργανώσεις και ομάδες δρουν παντού. Σ' όλες τις πόλεις και σ' όλες τις γειτονιές. Δεν υπάρχουν επειδή δεν καταγράφονται στις εκλογές και δεν τους βάζουν στο δείγμα τους οι δημοσκόποι;

ΟΠΟΙΟΣ σπάζει μια βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι αντιεξουσιαστής. Ο καθένας μπορεί να σπάσει μια βιτρίνα, να κάψει ένα αυτοκίνητο και να πυρπολήσει μια τράπεζα. Σε μια στιγμή που ξεχειλίζουν ο θυμός και η αγανάκτηση, όταν εκφράζεται η οργή. Τι δεν καταλαβαίνεις;[/quote']

Edit: Δεν απαντώ στον firewalker

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...