Tsambo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Θα το δώσεις εσύ το δώρο στους ανέργους του ΟΑΕΔ που πέρνουν 400 ευρώ ? Να σε ονομάσουμε σε ευεργέτη. Εεεεμ...ακριβως αυτο ειναι το θεμα... Δε νομιζω να υπαρχει κανενας που προτιμαει να χασει τη ζωη του απο σφαιρα μπασταρδου απο το να χασει το δωρο...
pournaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 οταν θυμωνει ενας ανθρωπος γινεται ανεξελεκτος. Οταν ενα παιδι βγαινει εκτος ελεγχου και μολοτοφ θα πεταξει και βιτρινα θα σπασει. Χμμ, μεχρι ποια ηλικια καποιος θεωρειται παιδι; Μεχρι ποια ηλικια καποιο "παιδι" πρεπει να του συγχωρησουμε τη ριψη μιας μολοτωφ; Μεχρι ποιο σημειο πρεπει να φτασει η καταστροφη απο μια μολοτωφ ωστε να συνεχισουμε, σε συναρτηση βεβαια με το οτι ειναι ακομη παιδι, να συγχωρησουμε την πραξη; Αν η πραξη φερει ως αποτελεσμα το θανατο ενος συνανθρωπου του, συνεχιζει το "παιδι" να απολαμβανει τη στηριξη και το ασυλο μας, ή αλλαζει πλεον η αποψη μας για αυτον και μετονομαζεται σε δολοφονο; Οταν ενας ανθρωπος γινεται ανεξελεγκτος, αυτο ειναι φυσιολογικο; Μεχρι ποιου σημειου; Ποιος οριζει αυτο το σημειο; Ποση καταστροφη εχει το δικαιωμα να προκαλεσει "νομιμα" πανω στο θυμο του; Η αφαιρεση ανθρωπινης ζωης ειναι μεσα στα νομιμα; Τι ρολο παιζει το επαγγελμα του στο δικαιωμα του να καταστρεφει;
gerr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 οταν θυμωνει ενας ανθρωπος γινεται ανεξελεκτος. Οταν ενα παιδι βγαινει εκτος ελεγχου και μολοτοφ θα πεταξει και βιτρινα θα σπασει. Και τι του έφαιγε ρε BaLsAmoMenos η βιτρίνα του ανθρώπου να τη σπάσει? Τέτοιες συμπεριφορές περιμένουμε από άτομα που δεν έχεουν μεγαλώσει σε υγειείς οικογένειες και όχι από φυσιολογικώς σκεπτόμενα όντα ,ανεξάρτητα την ηλικία τους.
johnykim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αυριο θα πεθανει ο Γιωργος επειδη θα τον μαχαιρωσει ενα πρεζακι σε καποιον υπογειο, μεθαυριο θα πεθανει ο Νικος απο καποιο ανεγκεφαλο που παει με 240 σε κατοικημενη περιοχη, την αλλη μερα ο Βασιλης απο καρκινο του πνευμονα απο χρονια εκθεση καρκινογονων ουσιων διπλα σε λιγνιτεργοστασιο.Ξεκινηστε να γραφετε τα πανω εσεις, κι εγω καθε μερα θα σας λεω κι απο 2-3 ονοματα... αλλα ξεχασα, αυτους δε θα τους σκοτωσει αστυνομικος, σιγα μην ασχοληθουμε. Υποτίθεται οτι οι αστυνομικοί μας "προστατεύουν" κ γι'αυτο είναι ανήκουστο να γίνει κάτι τέτοιο. Φυσικά έχεις δίκιο όμως, κ οι άλλες ανθρώπινες ζωές είναι που πολλές φορές φταίει το κράτος πάλι,αλλά νομίζουμε οτι κράτος είναι μόνο αστυνομικοί κ ο θάνατος μπορεί να γίνει μόνο με όπλα... Να φανταστώ οτι αν σκότωνε 2 άτομα δεν θα υπήρχαμε σαν κοινωνία...!?
Wandex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Χμμ, μεχρι ποια ηλικια καποιος θεωρειται παιδι; Μεχρι ποια ηλικια καποιο "παιδι" πρεπει να του συγχωρησουμε τη ριψη μιας μολοτωφ; Μεχρι ποιο σημειο πρεπει να φτασει η καταστροφη απο μια μολοτωφ ωστε να συνεχισουμε, σε συναρτηση βεβαια με το οτι ειναι ακομη παιδι, να συγχωρησουμε την πραξη; Αν η πραξη φερει ως αποτελεσμα το θανατο ενος συνανθρωπου του, συνεχιζει το "παιδι" να απολαμβανει τη στηριξη και το ασυλο μας, ή αλλαζει πλεον η αποψη μας για αυτον και μετονομαζεται σε δολοφονο; Οταν ενας ανθρωπος γινεται ανεξελεγκτος, αυτο ειναι φυσιολογικο; Μεχρι ποιου σημειου; Ποιος οριζει αυτο το σημειο; Ποση καταστροφη εχει το δικαιωμα να προκαλεσει "νομιμα" πανω στο θυμο του; Η αφαιρεση ανθρωπινης ζωης ειναι μεσα στα νομιμα; Τι ρολο παιζει το επαγγελμα του στο δικαιωμα του να καταστρεφει; Απλή λογική. 1+
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ενταξει, ειναι το ιδιο να πετας μολοτοφ και το ιδιο να πυροβολεις? Ειναι το ιδιο ενα παιδι και ενας εκπαιδευμενος αστυνομικος? Τι να σας πω. Οσο για τον υπολογιστη αλλος 4 μερες βλεπει οτι του προσφερει στο πιατο η τηλεοραση.
kosmasgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εεεεμ...ακριβως αυτο ειναι το θεμα...Δε νομιζω να υπαρχει κανενας που προτιμαει να χασει τη ζωη του απο σφαιρα μπασταρδου απο το να χασει το δωρο... Ε ναι αφού εσύ δεν έχεις πρόβλημα να χάσεις το δώρο , απο να φάς σφαίρα , βγές δημόσια και δώσε το δώρο σου σε κάποιον που πεινάει. Τουλάχιστον να κάνεις κάτι καλό γιατί παραληρείς στο φόρουμ. Ενταξει, ειναι το ιδιο να πετας μολοτοφ και το ιδιο να πυροβολεις? Ειναι το ιδιο ενα παιδι και ενας εκπαιδευμενος αστυνομικος? Τι να σας πω. Οσο για τον υπολογιστη αλλος 4 μερες βλεπει οτι του προσφερει στο πιατο η τηλεοραση. Εσύ οταν πετάς την μόλοτωφ στον Αστυνομικό έχεις σκοπό να τον τραυματίσεις ?
Wandex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ενταξει, ειναι το ιδιο να πετας μολοτοφ και το ιδιο να πυροβολεις? Ειναι το ιδιο ενα παιδι και ενας εκπαιδευμενος αστυνομικος? Τι να σας πω. Οσο για τον υπολογιστη αλλος 4 μερες βλεπει οτι του προσφερει στο πιατο η τηλεοραση. Βγάζω το όπλο και πυροβολώ χωρίς λόγο. Σημαίνει ότι είμαι τρελός, δεν έχω επίγνωση της πράξης μου, και χρείαζομαι βοήθεια (ή κρέμασμα). Κάθομαι σπίτι μου, φτιάχνω την μολότοφ, βγαίνω στον δρόμο, την πετάω πάνω σε κάποιον(αν γινόταν στον γείτονα μου που μου έχει σπάσει τα νεύρα) και το αποτέλεσμα να καεί αυτός, το σπίτι του, να κινδυνέψουν και άλλοι άνθρωποι. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;
kosmasgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Απολύτως καμία. Οπλα θεωρούνται και τα δύο βάσει νόμου.
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 μου θυμίζει τις κινητοποιήσεις που κάνατε εναντίων τον κέντρων διασκέδασης και κλάμπς όταν σκότωσε ο πορτιέρης τον αυστραλό τουρίστα και δε να ξαναπήγατε έξω
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Τα κοριτσακια που βαραγανε χτες και προχθες? Τελοσπαντων λαικιζω και λαικιζετε.
kosmasgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αλλαξες θέμα ? Δεν βλέπω κανέναν να λαικίζει. Βλέπω να ποστάρεις οτι να ναι. Ναι τα κοριτσάκια κακώς τα βαρούσαν.
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αυριο θα πεθανει ο Γιωργος επειδη θα τον μαχαιρωσει ενα πρεζακι σε καποιον υπογειο, μεθαυριο θα πεθανει ο Νικος απο καποιο ανεγκεφαλο που παει με 240 σε κατοικημενη περιοχη, την αλλη μερα ο Βασιλης απο καρκινο του πνευμονα απο χρονια εκθεση καρκινογονων ουσιων διπλα σε λιγνιτεργοστασιο.Ξεκινηστε να γραφετε τα πανω εσεις, κι εγω καθε μερα θα σας λεω κι απο 2-3 ονοματα... αλλα ξεχασα, αυτους δε θα τους σκοτωσει αστυνομικος, σιγα μην ασχοληθουμε. Ετσι πρεπει, καταληψεις κανα χρονο να χανουμε μαθηματα καψιματα και πλιατσικο να βγαλουμε κανα φραγκο κι εχει ο θεος μωρε Ξερεις οταν δε γινεται σχολειο προοδευεις Επισης οταν καις την περιουσια αλλου και μετα τα πληρωνεις σε φορους και αυξησεις ειναι καλο Ατιμη κενωνια
pournaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Βγάζω το όπλο και πυροβολώ χωρίς λόγο. Σημαίνει ότι είμαι τρελός, δεν έχω επίγνωση της πράξης μου, και χρείαζομαι βοήθεια (ή κρέμασμα).Κάθομαι σπίτι μου, φτιάχνω την μολότοφ, βγαίνω στον δρόμο, την πετάω πάνω σε κάποιον(αν γινόταν στον γείτονα μου που μου έχει σπάσει τα νεύρα) και το αποτέλεσμα να καεί αυτός, το σπίτι του, να κινδυνέψουν και άλλοι άνθρωποι. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ; Χμμ, διαβαζοντας 139 σελιδες, τελικα καταλαβα, οτι αν πετας μολοτωφ, εισαι ενα παιδι (αχου το μωλε), οποτε και μπαινεις αυτοματα στο ασυλο της παιδικης ηλικιας που σου επιτρεπει να κανεις και καμμια "παρατυπια". Αν λοιπον ο αστυνομικος του καρφωνε μια μολοτωφ και τον εκανε φλαμπε αντι να τον πυροβολησει, ισως και να ειχαμε δυθιραμβους για τον εν λογω. Βλεπω μεχρι και τους τεραστιους τιτλους των εφημεριδων "Ηρωας αστυνομικος κοντρα στο κατεστημενο"
yiah Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Θα το δώσεις εσύ το δώρο στους ανέργους του ΟΑΕΔ που πέρνουν 400 ευρώ ? Να σε ονομάσουμε σε ευεργέτη. θα χαρισει η ΕΛ.ΑΣ τις υπερωριες και τα εποιδοματα των τελευταιαων ημερων προς ενδειξη συμπαθειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.