Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως εμείς στο γυμνάσιο σήμερα κάναμε κατάληψη και ψηφίσαμε και για αύριο. 120 άτομα ψήφισαν, 107 από αυτά υπέρ. Θα κάνουμε και αύριο. Επίσης γτιάξαμε ένα μεγάλο πανό που έλεγε κατι σαν αυτό: "Είναι κρίμα, είναι κρίμα, είναι αηδία

Να πεθάνεις Άλεξ χωρίς αιτία"

Αυριο θα πεθανει ο Γιωργος επειδη θα τον μαχαιρωσει ενα πρεζακι σε καποιον υπογειο, μεθαυριο θα πεθανει ο Νικος απο καποιο ανεγκεφαλο που παει με 240 σε κατοικημενη περιοχη, την αλλη μερα ο Βασιλης απο καρκινο του πνευμονα απο χρονια εκθεση καρκινογονων ουσιων διπλα σε λιγνιτεργοστασιο.

Ξεκινηστε να γραφετε τα πανω εσεις, κι εγω καθε μερα θα σας λεω κι απο 2-3 ονοματα... αλλα ξεχασα, αυτους δε θα τους σκοτωσει αστυνομικος, σιγα μην ασχοληθουμε.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δίκιο έχεις Pournaras αλλά πάμε σε άλλη κουβέντα ;) Ευτυχώς υπάρχουν και απόψεις σαν του firewalker σε όλο το thread.

Δημοσ.

Ξαναρχισαν τωρα τα επεισοδια απο το Συνταγμα. Ξαναλεω οτι ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ. Στην δημοκρατια δεν τα σπαμε στην χουντα ομως? μακαρι να φερουν τον στρατο μακαρι, να γινουν πιο επιθετικοι, μακαρι να φερουν ξενους ματατζηδες. Αυτη ειναι η δημοκρατια τους. Ετσι αντιμετωπιζουν τους καταπιεσμενους νεους (βανδαλους και χουλιγκανους βεβαια αλλα ποιος φταιει που ειναι ετσι, Σιγουρα οχι τα παιδια. ΠΟΤΕ δεν ριχνεις την μπαλα στην κερκιδα).

Δημοσ.
Αυριο θα πεθανει ο Γιωργος επειδη θα τον μαχαιρωσει ενα πρεζακι σε καποιον υπογειο, μεθαυριο θα πεθανει ο Νικος απο καποιο ανεγκεφαλο που παει με 240 σε κατοικημενη περιοχη, την αλλη μερα ο Βασιλης απο καρκινο του πνευμονα απο χρονια εκθεση καρκινογονων ουσιων διπλα σε λιγνιτεργοστασιο.

Ξεκινηστε να γραφετε τα πανω εσεις, κι εγω καθε μερα θα σας λεω κι απο 2-3 ονοματα... αλλα ξεχασα, αυτους δε θα τους σκοτωσει αστυνομικος, σιγα μην ασχοληθουμε.

Οπως πάντα είμαστε η χώρα της υπερβολής... ο Αλέξης έγινε ξαφνικά ο αγωνιστής Τσε Γκεβάρα που πολεμούσε κατά του κατεστημένου και υπερ της δημοκρατίας, ενώ ακόμη και ο αστυνομικός για μερικούς συναδέλφους του μπορεί να θεωρείται και αυτός ήρωας γιατί υπέμενε για τόσα χρόνια τα καδρόνια και τις ύβρεις των αναρχικών και απλά τώρα ξέσπασε.

Δημοσ.
Δεν κουνιέται φύλλο ;) Στην πλατεία Συντάγματος μοιράζουν ζαχαρωτά τα καραμελόσπιτα , οι μαμάδες είναι εξω βόλτα με τα παιδιά στα καροτσάκια , ηλιόλουστη η μέρα οτι πρέπει για αγορές στην Ερμού.

Ωραια ηλιθια ειρωνια, αλλα ΝΑΙ ημουν εκει και αυτα που ειπα τα ειδα και ΟΧΙ δεν ειμαι τυφλος...Εχω τα ματια μου ανοιχτα!!Καλα λεγαμε να το βγαλουμε φωτογραφια το παιδακι στο καροτσακι...

Αφου οι αλητες, ρουφιανοι τα μεγαλοποιουν με τρια αποτελεσματα...

1)Βγαζουν ειδηση που προκαλει τηλεθεαση

2)Μας τρομοκρατουν για να καθομαστε σπιτια μας

3)Με το "χαος και την καταστροφη" που λενε οτι επικρατει ξεχνανε ολοι τη βασικη ειδηση των τελευταιων ημερων και ασχολουνται με το αν θα παρει, εξαιτιας των καταστροφων, το χριστουγεννιατικο δωρο ο καθε καραγκιοζης και με τις απιστευτες δηλωσεις των καθυστερημενων υπουργων και πρωθυπουργων για "διατηρηση της δημοκρατιας" (αναφερομενοι στα επεισοδια παντα)...

Δημοσ.

Θα το δώσεις εσύ το δώρο στους ανέργους του ΟΑΕΔ που πέρνουν 400 ευρώ ? Να σε ονομάσουμε σε ευεργέτη.

Δημοσ.

Παιδια στον ALPHA πετανε πολιτες απο τις καφετεριες στα προπυλαια πετρες στα γουρουνια(ΜΑΤ). Το μεσημερι θα κατεβω γιατι καλυτερα στους δρομους παρα στο καναπε.

Δημοσ.

Άποψη μου: Όσο κοινωνικά επικίνδυνοι είναι όσοι κλέγονται για το κράτος και μέτα ψηφίζουν τους ίδιους στις εκλογές, άλλο τόσο είναι όσοι θεωρούν πως οι μολώτοφ, φεύγουν από χέρια αγανακτισμένων πολιτών.Το ίδιο ισχύει και για όσους θεωρούν την ΕΛ.ΑΣ, ένα άγιο σώμα ανθρώπων με συγκροτημένο χαρακτήρα.

Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση, αλλά δυστυχώς λίγοι το καταλαβαίνουν αυτό και συνήθως μιλούν και πράττουν, με βάση συναισθήματα και προσωπικές προκαταλήψεις.

Δημοσ.
Άποψη μου: Όσο κοινωνικά επικίνδυνοι είναι όσοι κλέγονται για το κράτος και μέτα ψηφίζουν τους ίδιους στις εκλογές, άλλο τόσο είναι όσοι θεωρούν πως οι μολώτοφ, φεύγουν από χέρια αγανακτισμένων πολιτών.Το ίδιο ισχύει και για όσους θεωρούν την ΕΛ.ΑΣ, ένα άγιο σώμα ανθρώπων με συγκροτημένο χαρακτήρα.

Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση, αλλά δυστυχώς λίγοι το καταλαβαίνουν αυτό και συνήθως μιλούν και πράττουν, με βάση συναισθήματα και προσωπικές προκαταλήψεις.

οταν θυμωνει ενας ανθρωπος γινεται ανεξελεκτος. Οταν ενα παιδι βγαινει εκτος ελεγχου και μολοτοφ θα πεταξει και βιτρινα θα σπασει.

Δημοσ.

Και γιατί ένα παιδί πρέπει να να φτάσει στην πηγή των μολώτοφ?Γιατί ένα εξαγριωμένο παιδί πρέπει να συναναστραφεί με αυτούς που δηλητηριάζουν μια κοινωνική εξέγερση και σπάνε μόνο για το χαβαλέ και το πλιάτσικο?

Δημοσ.
οταν θυμωνει ενας ανθρωπος γινεται ανεξελεκτος. Οταν ενα παιδι βγαινει εκτος ελεγχου και μολοτοφ θα πεταξει και βιτρινα θα σπασει.

:shock::confused::eek:Με τα λεγόμενα σου ο αστυνομικός καλά έκανε. Θύμωσε και έγινε ανεξέλεκτος.

Μα τι θέλετε επιτέλους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...