Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους τελειωσε το ban μου:-D:-D και πρεπει να πω καποια πραγματα.

4 μερες ειμαι στα επεισοδια και μπορω να πω τι ειδα και τι βλεπω και οχι τι ακουω απο τα ΜΜΧ (μεσα μαζικης χειραγωγησης). Δεν ειναι απαρατητο να συμφωνησετε με αυτα που θα αλλα τουλαχιστον ακουστε με (καλυτερα διαβαστε με;) Λοιπον:

1) Η βια παραγει βια και η δραση αντιδραση, Σωστα?? Αυτο συμβαινει στην Ελλαδα αυτες τις μερες. Η νεολαια που τα σπαει( γιατι μαθητες και φοιτητες ειναι ΟΛΟΙ) πραττει μια μορφη αντιδρασης. Λανθασμενη ΣΙΓΟΥΡΑ αλλα ετσι γινοταν και ετσι γινεται η καθε ειδους εξεργεση (βλεπε Μαης 68', Γαλλικη επανασταση, Οαχακα, ολα ξεκινησαν με μια αφορμη και τους νεους να αρχιζουν να τα σπανε με μια γενικευση αργοτερα)

2) οταν υπαρχει ΧΑΟΣ δεν γινεται να ελεχθει. Στα μπαχαλα εχουν κατεβει πολλοι ακυροι. Κυριως αλλοδαποι και ελληνες ομως κανουν πλιατσικο, που καμια σχεση δεν εχουν με του αναρχικους. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Επισης ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΟΝΟ!!. Στο indymedia αναφερθηκε να βγαινουν απο τα ΜΑΤ ομαδες και να πετανε πετρες σε μαγαζια καθως και σε αλλες διμοιριες αργοτερα. ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ εχουν κατεβει επισης. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ειναα μεσα στα πανεπιστημια (Πολυτεχνειο, ΑΣΣΟΕ, Νομικη) και κανουν συντονιστικα.

3) Μην ξανακουσω για ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ. Ημουν μεσα στο Πολυτεχνειο χτες το βραδυ και υπηρχαν πανω απο 800 ατομα( στην πλειοψηφια ΜΑΘΗΤΕΣ και υπολοιποι φοιτητες, ολοι κατω των 24). Δεν γινεται να μπουκαρουν μεσα τα γουρουνια. θΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ!!!!!. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τελυταιο που ηθελα να εκφρσω ειναι αυτο: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ. Τα παιδια που τα σπανε δεν ειναι παιδια της βιλας που βαριουνται( ποιος το συμπαιρανε αυτο ενας Θεος ξερει) αλλα ειναι παιδια οπως ολοι μας με ενα αβεβαιο μελλον.Το προβλημα ειναι κοινωνικο. Χρονια κατεβαινω σε αντιεξουσιαστικες πορειες και θελω να πω πως τωρα υπαρχει ενας απιστευτα μεγαλος αριθμος κουκουλοφορων. (το ξαναλεω ειναι ΟΛΟΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ)

Αφορμη ηταν ο θανατος του Αλεξη και ΑΙΤΙΑ η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" που εχουμε (28 δις στις τραπεζες ενω μας μιλαγαν για αδεια ταμεια. ΕΛΕΟΣ!!!!!!). Μας μιλανε για ΚΟΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΗΡΕΜΙΑ γιατι φοβουνται μην κατεβουν και γονεις κατω και γινει κοινωνικη εξεργεση. ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ βιτρινες και αμαξια για να συντηριτικοποιησουν τους πολιτες. Ετσι καναν, ετσι κανουν.

Τελος, οπως ειπε αυτος ο Κιλλικ ( τι να σου πω δεν γουσταρω και αλλο ban τυχερος εισαι). θα μεινω σε κατι:

Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!!!!!!!!

Μηπως αμα ηταν ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ??? Μηπως επειδη εχουμε δημοκρατια αυτοι που τα σπανε ειναι αλητες και χουλιγκανοι? Μηπως ομως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΝΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?

Aυτα ειχα να πω, συγνωμη αν δεν συμφωνειται αλλα αυτη ειναι η αποψη μου

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επιτελους τελειωσε το ban μου:-D:-D και πρεπει να πω καποια πραγματα.

4 μερες ειμαι στα επεισοδια και μπορω να πω τι ειδα και τι βλεπω και οχι τι ακουω απο τα ΜΜΧ (μεσα μαζικης χειραγωγησης). Δεν ειναι απαρατητο να συμφωνησετε με αυτα που θα αλλα τουλαχιστον ακουστε με (καλυτερα διαβαστε με;) Λοιπον:

1) Η βια παραγει βια και η δραση αντιδραση, Σωστα?? Αυτο συμβαινει στην Ελλαδα αυτες τις μερες. Η νεολαια που τα σπαει( γιατι μαθητες και φοιτητες ειναι ΟΛΟΙ) πραττει μια μορφη αντιδρασης. Λανθασμενη ΣΙΓΟΥΡΑ αλλα ετσι γινοταν και ετσι γινεται η καθε ειδους εξεργεση (βλεπε Μαης 68', Γαλλικη επανασταση, Οαχακα, ολα ξεκινησαν με μια αφορμη και τους νεους να αρχιζουν να τα σπανε με μια γενικευση αργοτερα)

2) οταν υπαρχει ΧΑΟΣ δεν γινεται να ελεχθει. Στα μπαχαλα εχουν κατεβει πολλοι ακυροι. Κυριως αλλοδαποι και ελληνες ομως κανουν πλιατσικο, που καμια σχεση δεν εχουν με του αναρχικους. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Επισης ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΟΝΟ!!. Στο indymedia αναφερθηκε να βγαινουν απο τα ΜΑΤ ομαδες και να πετανε πετρες σε μαγαζια καθως και σε αλλες διμοιριες αργοτερα. ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ εχουν κατεβει επισης. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ειναα μεσα στα πανεπιστημια (Πολυτεχνειο, ΑΣΣΟΕ, Νομικη) και κανουν συντονιστικα.

3) Μην ξανακουσω για ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ. Ημουν μεσα στο Πολυτεχνειο χτες το βραδυ και υπηρχαν πανω απο 800 ατομα( στην πλειοψηφια ΜΑΘΗΤΕΣ και υπολοιποι φοιτητες, ολοι κατω των 24). Δεν γινεται να μπουκαρουν μεσα τα γουρουνια. θΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ!!!!!. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τελυταιο που ηθελα να εκφρσω ειναι αυτο: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ. Τα παιδια που τα σπανε δεν ειναι παιδια της βιλας που βαριουνται( ποιος το συμπαιρανε αυτο ενας Θεος ξερει) αλλα ειναι παιδια οπως ολοι μας με ενα αβεβαιο μελλον.Το προβλημα ειναι κοινωνικο. Χρονια κατεβαινω σε αντιεξουσιαστικες πορειες και θελω να πω πως τωρα υπαρχει ενας απιστευτα μεγαλος αριθμος κουκουλοφορων. (το ξαναλεω ειναι ΟΛΟΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ)

Αφορμη ηταν ο θανατος του Αλεξη και ΑΙΤΙΑ η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" που εχουμε (28 δις στις τραπεζες ενω μας μιλαγαν για αδεια ταμεια. ΕΛΕΟΣ!!!!!!). Μας μιλανε για ΚΟΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΗΡΕΜΙΑ γιατι φοβουνται μην κατεβουν και γονεις κατω και γινει κοινωνικη εξεργεση. ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ βιτρινες και αμαξια για να συντηριτικοποιησουν τους πολιτες. Ετσι καναν, ετσι κανουν.

Τελος, οπως ειπε αυτος ο Κιλλικ ( τι να σου πω δεν γουσταρω και αλλο ban τυχερος εισαι). θα μεινω σε κατι:

Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!!!!!!!!

Μηπως αμα ηταν ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ??? Μηπως επειδη εχουμε δημοκρατια αυτοι που τα σπανε ειναι αλητες και χουλιγκανοι? Μηπως ομως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΝΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?

Aυτα ειχα να πω, συγνωμη αν δεν συμφωνειται αλλα αυτη ειναι η αποψη μου

Χεχε! Σωστός ο βαλσαμωμένος. Συμφωνώ στο 95% της άποψης σου, αν και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δημοκρατία είναι απλά "συγκεκαλυμένη δικτατορία".

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 12 : 42 : 16-----

Ναι... ναι... ναι....

Τι ναι...ναι...ναι. Διαφωνέις? Προφανώς δεν έχεις πάει ούτε σε πορεία ούτε έχεις δει ποιοι είναι όλοι αυτοί εκ των έσω.

Σε πληροφορώ εγώ, είναι φοιτητές και μαθητές, λίγοι υπερβαίνουν τα 30 (πολύ λίγοι)

Δημοσ.
Ναι... ναι... ναι....

Οχι ρε προς θεού.Οι μολότωφ μόνες τους φεύγαν μέσα απο το Πολυτεχνείο. Ενα αόρατο χέρι τις πετούσε. Τα γραφεία των σχολών ξηλώθηκαν μόνα τους και όλοι μέσα φορούσαν κουκούλες γιατί κρύωναν. Λετε να μας δείχναν τα κανάλια επεισόδια παλιότερα ?

Δημοσ.

Καλημέρα. Σταμάτησε η αναμπουμπούλα; Για δώστε ρεπορτάζ.

alexzzz, πρέπει όσους καίνε και σπάνε να του στριμώξει η αστυνομία ή ο κόσμος (αφού την αστυνομία δεν την βλέπω πρόθυμη) στον άξονα και να αρχίσει το μακελειό!

Δημοσ.

BaLsAmoMenos σωστά και αυτά και κατά βάση έτσι έχει η κατάσταση.

αλλά μετά τα τελευταία άρθρα... πρέπει να προταθούν και λύσεις ώστε να μην μας μείνει μόνο το κάψιμο… και να βγει κάτι σωστό τελικά προς το κοινό όφελος. σίγουρα το βλέπουν πολλοί αυτό σαν ευκαιρία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβερνήσει κρίθηκε ανίκανη στην αντιμετωπίσει των ταραχών...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ?

Δημοσ.

απο ποτε τα πανεπηστιμια ειναι ασυλο ατομων που σπανε και πετανε μολοτωφ και οχι χωρος μαθησης? μαλλον απο τοτε που ειναι πιο σημαντικες οι παραταξεις και οι εκλογες της σχολης, παρα τα μαθηματα.

delete την χωρα και αρχιστε απο την αρχη.

Δημοσ.
alexzzz, πρέπει όσους καίνε και σπάνε να του στριμώξει η αστυνομία ή ο κόσμος (αφού την αστυνομία δεν την βλέπω πρόθυμη) στον άξονα και να αρχίσει το μακελειό!

Έτσι... και είπαμε... σέντρες μολότοφ.

Δημοσ.
Καλημέρα. Σταμάτησε η αναμπουμπούλα; Για δώστε ρεπορτάζ.

Πάτρα και Λάρισα ανέλαβε ο κόσμος. μαζεύαν τα ντουβάρια απο κάτω με τα καροτσάκια και τα επέστρεφαν πίσω στους υδροκέφαλους. ΗΑΗΗΑΗΑ. Ελεος στο Ελλάντα.

Firewalker γιατί δεν φέρνουν 10 διμηροίες απο Γαλλία ? Σε ενα βράδυ θα καθαρίσει η Αθήνα. Τα συνεργεία του Δημου θα μαζεύουν κάλτσες και βρακιά με σκ@...

Δημοσ.
Οχι ρε προς θεού.Οι μολότωφ μόνες τους φεύγαν μέσα απο το Πολυτεχνείο. Ενα αόρατο χέρι τις πετούσε. Τα γραφεία των σχολών ξηλώθηκαν μόνα τους και όλοι μέσα φορούσαν κουκούλες γιατί κρύωναν. Λετε να μας δείχναν τα κανάλια επεισόδια παλιότερα ?

Δε διαφωνω οτι γινονται επεισοδια και σπανε πραματα του κοσμακι, ΑΛΛΑ...

Οταν ειμαι στα εξαρχεια και πινω καφε και δε κουνιεται φυλλο και παιρνουν τηλεφωνο (γονεις-φιλοι) και μου λενε οτι καιγονται αμαξια και κυνηγανε κουκουλοφορους αυτη τη στιγμη..τι παιζει??

Οταν περναω εξω απο το πολυτεχνειο και δε κουνιεται φυλλο και δεν εχω προλαβει να περασω την ομονεια και με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι γινεται πολεμος εξω απο το πολυτεχνειο..τι παιζει??

Οταν φωναζουν οτι το κεντρο ειναι εμπολεμη ζωνη, οτι εχουν καψει 30-50-60 μαγαζια στην Ερμου και μας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ για να κατσουμε σπιτακια μας και εγω ειμαι Ερμου και βλεπω τεσσερα (4) καμμενα μαγαζια και αλλα 10 με ζημιες στις βιτρινες ΚΑΙ μαμαδες να βγαζουν βολτα τα μωρα στα καροτσακια..τι παιζει??

Κουτοχορτο μας ταιζουν κι εμεις το τρωμε......

Δημοσ.

Δεν κουνιέται φύλλο ;) Στην πλατεία Συντάγματος μοιράζουν ζαχαρωτά τα καραμελόσπιτα , οι μαμάδες είναι εξω βόλτα με τα παιδιά στα καροτσάκια , ηλιόλουστη η μέρα οτι πρέπει για αγορές στην Ερμού.

Δημοσ.

Πάντως εμείς στο γυμνάσιο σήμερα κάναμε κατάληψη και ψηφίσαμε και για αύριο. 120 άτομα ψήφισαν, 107 από αυτά υπέρ. Θα κάνουμε και αύριο. Επίσης γτιάξαμε ένα μεγάλο πανό που έλεγε κατι σαν αυτό: "Είναι κρίμα, είναι κρίμα, είναι αηδία

Να πεθάνεις Άλεξ χωρίς αιτία"

Δημοσ.

JASONJAM, εσείς δικαιολογείστε. Έχετε χρόνια μπροστά σας για να καταλάβετε και να πήξει το μυαλό σας. Άλλοι είναι εντελώς ζώα.

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 01 : 14 : 18-----

JASONJAM, ελπίζω να μην πέσουν molotov στις τάξεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...