activex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 παιδια σχετικα με αυτο το ποστ και τις φωτογραφιες εχω να πω κατι που εμαθα σημερα. Τα παιδια που βλεπετε σε αυτες τις φωτογραφιες με κουκουλες δεν ανηκουν στην αστυνομια οπως θα νομιζε κανεις με την πρωτη ματια. Ειναι παιδια που πανε και μιλανε στην αστυνομια στις διαδηλωσεις και τους ζητανε να τους "βοηθησουν". Οι περισσοτεροι απο αυτους που το κανουν ανηκουν ιδεολογικα στην χρυση αυγη. Αυτες τις πληροφοριες μου τις εδωσε ενα παιδι που το εχει κανει πολλες φορες στο παρελθον, να "βοηθαει" δηλαδη την αστυνομια στις διαδηλωσεις. Και ξερει παιδια που το εκαναν και τις μερες αυτες.Δε ξερω αν ειναι αληθεια η οχι παντως αυτος που μου το ειπε τον πιστευω. Η γνωμη μου ομως ειναι οτι αυτες οι ομαδες για αλλο ξεκινανε στην αρχη και για αλλο καταληγουν στο τελος αφου γινονται ενα με το πληθος και δε μπορει να τους ξεχωρισουν ουτε τα ματ. Και στο τελος φτανουν να πλακωνωνται οι ιδιοι με τους διαδηλωτες. γνωστό επιβεβαιώνω...συμβαίνει και αυτο... -----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 03 : 15 : 55----- εγώ πάλι ήξερα ότι λέγεται εμφύλιος... στην πρώτη φωτογραφία δεν λέγεται εμφύλιος καθώς είναι από το ελληνικό προξενείο στο Βερολίνο... μπορείς όμως αν θες να τους θεωρήσεις σύμμαχους. στη δεύτερη φωτογραφία το πράσινο λέιζερ που σε ενδιάφερε έχει κριθεί παράνομο σε διάφορες χώρες του κόσμου. άρα η φωτογραφία είναι από Ελλάδα …και επισεις μπορείς αν θες να αγοράσεις άφοβα.
FarCry Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 στη δεύτερη φωτογραφία το πράσινο λέιζερ που σε ενδιάφερε έχει κριθεί παράνομο σε διάφορες χώρες του κόσμου. άρα η φωτογραφία είναι από Ελλάδα …και επισεις μπορείς αν θες να αγοράσεις άφοβα. e όχι και παράνομο..... http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_pointer#Regulations_and_misuse
klainmaingr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εσύ είσαι απίστευτος,που δε ζεις το δράμα του axaxouxa,έχει να πουλήσει λαχεία 2 μέρες! Άν είχες την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδεά του τί είναι να έχεις χρέη, να τρέχουν, ενοίκια, λογαριασμοί, κοινόχρηστα, παιδιά δεν θα τολμούσες κάν να ξεστομίσεις την παραπάνω βλακεία. Αν ο κάθε αχαχούχας (παράδειγμα) εξαρτάται απο τα "χ" λαχεία, κουλούρια, σκάλες, μπρόκολα, μύξες, whatever για να επιβιώσει είναι τουλάχιστον ΑΝΗΘΙΚΟ εκ μέρους σου να κατακρίνεις μεν το βιοποριστικό του επάγγελμα και να κρίνεις αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του η όχι. Δύο μέρες δουλειά για κάποιους ανθρωπους είναι ΛΕΦΤΑ. Αν δεν κάνει την δουλειά του αυτές τις μέρες θα του τα δώσεις εσύ; Αν όχι, καλό θα ήταν να μασάς καλύτερα και να σέβεσαι λίγο τους υπόλοιπους. Μαζί με το παράδειγμα αυτό, πάνε και ΟΛΟΙ οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που έπεσαν θύματα των ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ! ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ απο ένα τσούρμο ΒΛΑΚΕΣ! ΔΕΝ μιλάω για τους διαδηλωτές, που πολύ καλά έκαναν και διαδήλωσαν ειρηνικά κατά του, ΒΛΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ, αστυνομικού. Μιλάω για το κάθε κακομαθημένο/κατατρεγμένο/μαστουρωμένο τύπο. Δεν μπορώ να ακούω άλλο αχ τα κακόμηρα αθώα παιδάκια που καθόταν τόσο ήρεμα σαν να ήταν σε εκκλησία και ήρθαν οι κακοί αστυνομικοί και τους έρξαν χημικα ελεος δλδ. Φαντάζομαι είναι πολύ μεγάλη μαγκια να πετάξουν πέτρα σε αστυνομικό πάνω στον πανικό , αλλα μολις πιάσουν έναν, αχ το κακόμηρο παιδάκι δεν ήξερε τι έκανε ενα βοτσαλάκι πέταξε Μαζί σου. Οι ίδιοι που πετάνε πέτρες/μολότοφ με άπλετη μαγκιά, το δευτερόλεπτο που θα τους πιάσουν γίνονται καημένα παιδάκια που δάκρυσαν τα ματάκια τους απο τα χημικά. Παλικάρια έχετε ξεφύγει λίγο με τους χαρακτηρισμούς ή μου φαίνεται; Γενικά όλα έχουν ξεφύγει δυστυχώς :| Ευτυχώς διαφαίνεται μια κάποια ηρεμία σήμερα. Να πάει να πιάσει τους κουκουλοφόρους που προκαλούν τις καταστροφές.Ωχ! Το ξέχασα,αυτοί είναι δικοί τους. γνωστό επιβεβαιώνω...συμβαίνει και αυτο... Όπως έχω ξαναπεί έχω βρεθεί ο ίδιος πολλές φορές να βλέπω είτε insiders μπάτσους(σικ) είτε χρυσαυγίτες να βοηθάνε τα Μάτ. Δεν ξέρω ποιός τα σπάει και άν είναι αναρχικός/μπάτσος/χρυσαυγίτης/προβοκάτορας/νεμπλόνιους/ούρουκ χάι/η μάγια η μέλισσα. Ξέρω οτι αυτό που κάνει πάντως είναι ανήθικο, απερίσκεπτο και καμία σχέση δεν έχει με εξέγερση για το χαμό του παιδιού. Το να εκμεταλλεύεσαι τον θάνατο ενός παιδιού για να βγάλεις τις ορέξεις σου / προωθήσεις τα συμφέροντα σου όπως βλέπουμε να γίνεται τις τελευταίες μέρες είναι το ίδιο κατακριτέο και ελεινό με την δολοφονία καθαυτή. Με την ευχή όλα να ηρεμήσουν και να βρεθούν ειρηνικότερες και δημοκρατικότερες λύσεις..
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 εγώ πάλι ήξερα ότι λέγεται εμφύλιος... Ε, γι'αυτό το εγραψα ρε πουλί...
kosmasgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Οι Πατρινοί πήραν τον νόμο στα χέρια τους ? Να φύγουν τα ΜΑΤ που έτσι και αλλιώς εντολές να δείχνουν απάθεια έχουν. Ας αφήσουν τους κατοίκους να αναλάβουν τους κόπρους. Να τελειώνει η ιστορία. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Χώρες σαν την Αγγλία , Γερμανία , Γαλλία και Ιταλία είναι λιγότερο δημοκρατικές ? Η χούντα που πέρασε η Ελλάδα έχει γίνει καραμέλα στα στόματα για να δικαιολογούν τα πάντα. Δεν μοιράζει καραμέλες και λουλούδια η αστυνομία κύριοι. "Ελάτε κύριε κουκουλοφόρε να σας συλλάβω" . Για πάνε στην Ευρώπη εκεί να κάψεις αστυνομικό τμήμα. Θα σε μαζεύουν με τα κουτάλια απο κάτω. Κατα άλλα εμείς η γεννέτειρα της δημοκρατίας , διδάσκουμε απο το Σάββατο την ερμηνία της λέξης και γελάει και ο κάθε πικραμένος.
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σιγα το αστυνομικο κρατος ρε σεις? Εμεις οι ιδιοι δε φωναζαμε καθε μερα και που ειναι η αστυνομια και τι κανει ? Εγινε ενα στυγερο εγκλημα ο ενοχος θα παει μεσα και τελειωσε ολα τα αλλα που εγιναν ειναι εκ του πονηρου 1) για χαβαλε - αλητεια 2) για πλιατσικο αλλοδαπων και Ελληνων 3) για προκληση εκλογων κτλ Οσο για τα παραμυθια οτι ξυπνησε ο λαος και θελει να αλλαξει το κακο κρατος ας καταλαβουμε ολοι ποιο ειναι το κακο κρατος και ποιος το συντηρει Ποιος λαδωνει την εφορια? ποιος λαδωνει το κτεο? Ποιος λαδωνει την πολεοδομια? Ποιος λαδωνει τους γιατρους Ποιος λαδωνει τους μπατσους να του σβησουν κλησεις? Ποιος θα αγορασει τα κλεμενα απο το πλιατσικο που εγινε χτες ? Ποιος γλυφει τους πολιτικους για να του διωρισουν τα παιδια και να τους δωσουν καλη μεταθεση στο στρατο? Ποιος παει και παιρνει δανεια απο τραπεζες για να παρει Cayene και μερσεντες ενω δεν εχει μια ? Ποιος εριξε εξω ολη την οικονομια?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Έπαιξε η πανάθα και αποκαταστάθηκε η δημοκρατία. Ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο για τον καραγκούνη.
activex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Όπως έχω ξαναπεί έχω βρεθεί ο ίδιος πολλές φορές να βλέπω είτε insiders μπάτσους(σικ) είτε χρυσαυγίτες να βοηθάνε τα Μάτ. Δεν ξέρω ποιός τα σπάει και άν είναι αναρχικός/μπάτσος/χρυσαυγίτης/προβοκάτορας/νεμπλόνιους/ούρουκ χάι/η μάγια η μέλισσα. Ξέρω οτι αυτό που κάνει πάντως είναι ανήθικο, απερίσκεπτο και καμία σχέση δεν έχει με εξέγερση για το χαμό του παιδιού. Το να εκμεταλλεύεσαι τον θάνατο ενός παιδιού για να βγάλεις τις ορέξεις σου / προωθήσεις τα συμφέροντα σου όπως βλέπουμε να γίνεται τις τελευταίες μέρες είναι το ίδιο κατακριτέο και ελεινό με την δολοφονία καθαυτή. Με την ευχή όλα να ηρεμήσουν και να βρεθούν ειρηνικότερες και δημοκρατικότερες λύσεις.. αυτή τι στιγμή τα σπάνε όλοι μαζί ο κάθε ένας από την πλευρά του και για τους σκοπούς που θέλει να εξυπηρετήσει. είναι και αναρχικός/μπάτσος/χρυσαυγίτης/προβοκάτορας/νεμπλόνιους/ούρουκ χάι/η μάγια η μέλισσα και ακόμα περισσότεροι όπως εξαθλιωμένοι μικρομεγαλο κλέφτες / πιτσιρίκια που απλά δεν ανήκουν πουθενά οργανωμένα και πράττουν σπασμωδικά με ότι εφόδια κληρονόμησαν από εμάς εσάς τους δίπλα γονιούς και παρά πέρα και και και...ΧΑΟΣ! αν το πάρεις από την αρχή μπορείς εύκολα να διακρίνεις ότι τελικά ξεκίνησε από μια ουσιαστικά δολοφονία! με εκδήλωση συμβολικών πράξεων που υποδήλωναν την συνολική κατάντια... ...και έχει φτάσει να είναι για μια συμβολική δολοφονία! που ουσιαστικά υποδηλώνει ωμά και ρεαλιστικά την συνολική κατάντια και μόνο. ο ρόλος του συμβολισμού μετατέθηκε! παίζει και μεγάλος αποπροσανατολισμός από παντού, τόσο που μόλις πάει να βγει κάτι καλό να γκρεμίζεται… η τόση διαφορετικότητα, στα κίνητρα στα κινητά στα ακίνητα.... είναι και λογικές η σκοπιμότητες! τώρα το ηθικό όπως λες και το ανήθικο... που να ψάχνεις…εδώ ακόμα δεν καταλάβαμε ποιος καίει τι και με τι σκοπούς! Τα τσουβαλιάσαμε όλα! δεν δηλώσαμε και έτοιμοι! σκέτο αγανακτισμένοι δηλώσαμε όλοι οι πολίτες (οργανωμένοι, με ταμπέλες και μει) με το κράτος σκέτο… ανίκανο οι αναρχικοί για παράδειγμα που έκαναν και την αρχή ,χάνουν και κερδίζουν ταυτόχρονα! καθώς από τη μια επιβεβαιώνονται ως προς την έσχατη εξαθλίωση της ζωής του ατόμου όπου επαληθεύεται από τους κρατούντες (που δεν είναι μόνο μπάτσοι ούτε μόνο δημοσιογράφοι ούτε ούτε..) ότι ναι πρέπει να κινηθούμε με πιο αγνά κίνητρα όλοι για έναν και ένας για όλους εμείς και μόνο! χωρίς αρχή ανώτατη και και και όλα καλά και ωραία.... και από την άλλη αναιρούνται αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι ναι μεν η ιδεολογία τους μπορεί να έχει αγνές και καθαρές προθέσεις με όραμα προς το ιδανικά καλύτερο ιδανικό… αλλά αν ουσιαστικά υπερισχύσει δίχως "το πλήρωμα του χρόνου" να προετοιμάσει τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να σταθεί άναρχος μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία συνολικά, τότε θα έχουμε τα φαινόμενα που παρατηρούμαι τώρα. δηλαδή σκέτο ΧΑΟΣ. εγώ να σας καταλάβω! αλλά δεν ήμαστε ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο. δεν μπορεί να προηγείται η πράξη χωρείς να ήμαστε έτοιμοι για το αποτέλεσμα!. τα βλέπεται και φταίμε όλοι "κληρονόμοι" και "κληροδότες", άλλοι ξεσπάνε, άλλοι μάχονται, άλλοι «δουλεύουνε» άλλοι μας δουλεύουν και άλλοι δουλεύονται! η συλλογική συνείδηση για να σταθεί προϋποθέτει την προσωπική συνείδηση σε λειτουργία! μας βλέπετε για έτοιμους ειλικρινά στο σύνολο? μακάρι... τουλαχιστο ας πάρει ο κάθε ένας ξεχωριστά το δίδαγμα του μέσα από όλο αυτό το πανηγύρι ώστε να βγει κάτι καλό. να μην είναι δηλαδή άλλη μια εκτόνωση και μόνο μετά...αμνησία! μην πάει τσάμπα το κάψιμο δίχως να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας...αυτό και μόνο ελπίζω...
ripperakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Η κατάλληλη ποινή πάντως για τον μπάτσο που σκότωσε τον πιτσιρικά είναι να περάσει ένα απόγευμα παρέα με τον Jigsaw...τι φυλακές και βλακείες..
activex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Οι Πατρινοί πήραν τον νόμο στα χέρια τους ? Να φύγουν τα ΜΑΤ που έτσι και αλλιώς εντολές να δείχνουν απάθεια έχουν. Ας αφήσουν τους κατοίκους να αναλάβουν τους κόπρους. Να τελειώνει η ιστορία. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Χώρες σαν την Αγγλία , Γερμανία , Γαλλία και Ιταλία είναι λιγότερο δημοκρατικές ? Η χούντα που πέρασε η Ελλάδα έχει γίνει καραμέλα στα στόματα για να δικαιολογούν τα πάντα. Δεν μοιράζει καραμέλες και λουλούδια η αστυνομία κύριοι. "Ελάτε κύριε κουκουλοφόρε να σας συλλάβω" . Για πάνε στην Ευρώπη εκεί να κάψεις αστυνομικό τμήμα. Θα σε μαζεύουν με τα κουτάλια απο κάτω. Κατα άλλα εμείς η γεννέτειρα της δημοκρατίας , διδάσκουμε απο το Σάββατο την ερμηνία της λέξης και γελάει και ο κάθε πικραμένος. αυτή είναι λύση! άμα δεν έχεις εμβόλιο πρόληψης πατάς ένα του εμφύλιου να τελειώνουμε! Να αποποινικοποιήσουμε και τις κληρονομικές ευθύνες… βέβαια όταν θα δούνε ότι στην ουσία δεν είναι καν εμφύλιος αλλά οικογενειακό πρόβλημα! και κυριολεκτώ ότι θα έρθουν οι γονείς αντιμέτωποι απλά με τα παιδία τους σε μεγάλο ποσοστό... τότε θα καταλήξουμε πάλι εδώ... {στο "γιατί μπαμπά"? ΚΑΠΟΤΕ η απάντηση ήταν απλά Και βιαστικά... "ΕΤΣΙ" άκου τα ίδια τώρα πατέρα. στην ίδια ερώτηση πάρε την ίδια απάντηση και ψάξε καλύτερα για μπανάνες στην Αλάσκα... εδω μια φορά λύση δεν έχουμε ΕΤΣΙ…. πρόχειρη. Και άμα σου κάψω και το μαγαζί μην τρελαίνεσαι! Γιος σου είμαι θα με συγχωρέσεις ….ΕΤΣΙ?} αν μπορείς βέβαια να λάβεις ακόμα το τεράστιο μου ΣΟΣ (Ελληνα οχετέ που αντί για παιδιά γεννάς...κόπρους!(?)).... ΕΤΣΙ kosmasgr?
Wandex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αληθεύει αυτο ; Αν αληθεύει τότε τι μας ισχυρίζονται; Να μην ανησυχούμε όλοι θα αποζημιωθούνε; (συγνώμη, ρωτάω πριν κράξω, θέλω να το επιβεβαιώσω. Δεν μου φταίει σε τίποτα κάποιος από ένα forum με μια δίκαια για όλους άποψη) Τελικά τα καταφέρατε. Η χώρα να είναι ένα μπάχαλο. Καθόμαστε και σχολιάζουμε από τον καναπέ μας γεγονότα που μπορούν να καταστρέψουν τις αρχές τις κοινωνίας μας. Όλοι είδαμε κάτι, ακούσαμε κάτι, οραματιστήκαμε κάτι, μας το είπε κάποιος που έπαιζε wow μαζί μας. Μιλάμε για πρόληψη. Ωραία. Μιλάει κανένας τώρα τι πρέπει να γίνει; Μιλάει κανένας πώς μπορούμε να σταματήσουμε τώρα τα γεγονότα; ΤΙ κινήσεις πρέπει να γίνουν; ΚΑΝΕΝΑΣ. Μόνο να ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους. Και όταν αναλογιζόμαστε γιατί έγιναν όλα αυτά θα απαντάμε: Έτσι. Έτσι λοιπόν σκότωσε και ο δολοφόνος. Σε μιά κοινωνία, που θέλουμε δεν θέλουμε όλοι ζούμε, υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες. Όλοι είναι ίσοι, και δεν είναι περισσότερα ή λιγοτερο ζώα από εσένα. Όυτε οι αστυνομικοί, ούτε οι διαδηλωτές, όυτε οι βάνδαλοι, ούτε εμείς που καθόμαστε και σχολιάζουμε σε ένα forum. Μιλάμε για χειραγώγηση. Όπως σε χειραγωγεί κάποιος από τους 300, έτσι σε χειραγωγεί και κάποιος όχλος. Εσένα τι σε κάνει διοφορετικό και δεν πιστεύεις τα ψέματα, αλλά ο δίπλα σου τα πιστεύει; Τι διαφορετικό είδες από ότι δεν είδε κάποιος άλλος; Ή μάλλον καλύτερα Πιστεύεις ότι έχεις μεγαλύτερη αξία; Όλα τα γεγονότα γίνονται γιά κάποιο σκοπό. Μας ενοχλέι ο μπάτσος που βάρεσε το αυτοκίνητο(οι πληροφορίες πάντως ήταν καταπληκτικές και αδιάψευτες) το αυτοκίνητο, αλλά οι βάνδαλοι και τα κοριτσάκια με τις πέτρες δεν μας ενοχλούν. Καλά παιδιά είναι. Μην τα πειράζετε. Ντροπή είναι. Όταν πετάς μιά πέτρα, να είσαι προετοιμασμένος να δεχτείς όχι μία αλλά 2. Βλέπω πολλούς που πάνε στην δουλειά τους και μέσα στην τσάντα του laptop έχουν και μία μολοτοφ και 5-6 πέτρες. Μιλάμε για τις διαδηλώσεις. Όταν γίνεται σωστή περιφρούρηση, με συνεννόηση με την αστυνομία, όταν γίνεται για κάποιο λόγο, επεισόδια ΔΕΝ γίνονται. Γίνονται συνέχεια πορείες. Γιατί δεν πέφτουν κάθε φορά δακρυγόνα;(ε καλα σχεδόν) Νομίζετε οι αστυνομικοί βαριούνται και λένε ας πυροβολίσουμε 5-6 στο δρόμο έτσι να περάσει η ώρα; Περάσαμε στην φάση που οι πολίτες παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους. Δεν συμφωνώ καθόλου. Αλλά αν χρειαστεί και εγώ θα κατέβω με σκοπό να σταματήσω τους βανδάλους.Πετάς πέτρα, θα σου πετάξω και εγώ. Χμμμ επικίνδυνο δεν είναι;
tech25 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 παιδια σχετικα με αυτο το ποστ και τις φωτογραφιες εχω να πω κατι που εμαθα σημερα. Τα παιδια που βλεπετε σε αυτες τις φωτογραφιες με κουκουλες δεν ανηκουν στην αστυνομια οπως θα νομιζε κανεις με την πρωτη ματια. Ειναι παιδια που πανε και μιλανε στην αστυνομια στις διαδηλωσεις και τους ζητανε να τους "βοηθησουν". Οι περισσοτεροι απο αυτους που το κανουν ανηκουν ιδεολογικα στην χρυση αυγη. Αυτες τις πληροφοριες μου τις εδωσε ενα παιδι που το εχει κανει πολλες φορες στο παρελθον, να "βοηθαει" δηλαδη την αστυνομια στις διαδηλωσεις. Και ξερει παιδια που το εκαναν και τις μερες αυτες.Δε ξερω αν ειναι αληθεια η οχι παντως αυτος που μου το ειπε τον πιστευω. Η γνωμη μου ομως ειναι οτι αυτες οι ομαδες για αλλο ξεκινανε στην αρχη και για αλλο καταληγουν στο τελος αφου γινονται ενα με το πληθος και δε μπορει να τους ξεχωρισουν ουτε τα ματ. Και στο τελος φτανουν να πλακωνωνται οι ιδιοι με τους διαδηλωτες. Οταν λες οτι "βοηθανε" τι εννοεις; Αυτο που καταλαβαινω ειναι να σπανε αδιακριτως μαγαζια (οχι μονο τραπεζες και Α.Τ)για να προκαλεσουν την οργη του απλου κοσμου.. Γιατι να πλακωνονται με την αστυνομια δεν το βλεπω...
activex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Οταν λες οτι "βοηθανε" τι εννοεις;Αυτο που καταλαβαινω ειναι να σπανε αδιακριτως μαγαζια (οχι μονο τραπεζες και Α.Τ)για να προκαλεσουν την οργη του απλου κοσμου.. Γιατι να πλακωνονται με την αστυνομια δεν το βλεπω... αυτό δεν νομίζω οτι μπορούμε να το χρεώσουμε στους χρυσαυγειτες ούτε στους αναρχικούς. αυτοί έχουν όλοι πολύ συγκεκριμένους στόχους και ιδεολογίες. μην τα τσουβαλιάσουμε όλα είπαμε... το πιο σίγουρο είναι ότι έρχονται σε συμπλοκές αναμεταξύ τους, άντε και κανένα χαφιεδισμό …υπέρ πίστεως και πατρίδος.
Wandex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Το διόρθωσα. Thanks activex. Ήθελα να αναφέρω ένα post άλλου ινσομνια. Για να μην γράφω και αναλοθώ σε πολλά συχρόνως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.