Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κριμα που δεν σε πετυχαν

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Το αν πας εσύ γυρευοντας δεν σου φταίει κανείς

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ακούω άλλο αχ τα κακόμηρα αθώα παιδάκια που καθόταν τόσο ήρεμα σαν να ήταν σε εκκλησία και ήρθαν οι κακοί αστυνομικοί και τους έρξαν χημικα ελεος δλδ. Φαντάζομαι είναι πολύ μεγάλη μαγκια να πετάξουν πέτρα σε αστυνομικό πάνω στον πανικό , αλλα μολις πιάσουν έναν, αχ το κακόμηρο παιδάκι δεν ήξερε τι έκανε ενα βοτσαλάκι πέταξε

Δημοσ.
Kαίγετε η Ξάνθη. Διαλύουν τα πάντα...Φωτιές βλέπουμε και ελπίζουμε να μην υπάρξουν ζημιές. Επίσης σας ενημερώνω οτι 3 αντιεξουσιαστές χτύπησαν ανελέητα μια 19χρονη κοπέλα και εναν φαντάρο...Δεν ξέρουμε την κατάσταση τους, ούτε και την αφορμή.

http://troktiko.blogspot.com/

Ξανθη μενεις?

απο το blog που παραθετεις...

"Δεν κάηκε η Ξάνθη "Μόνο 2-3 κάδοι που φλέγονταν μπροστά από την Πολυτεχνική Σχολή. Το αξιοπερίεργο είναι ότι σήμερα είδα παρούσα την αστυνομία τη νύχτα, κάτι που είχα να δώ μέρες (η μάλλον νύχτες)! Βασικά ένας μπάτσος έκοβε κλήση σε κάποιο όχημα που είχε παρκάρει παράνομα μπροστά από ιδιωτικό γκαραζ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"

Δημοσ.
Δεν μπορώ να ακούω άλλο αχ τα κακόμηρα αθώα παιδάκια που καθόταν τόσο ήρεμα σαν να ήταν σε εκκλησία και ήρθαν οι κακοί αστυνομικοί και τους έρξαν χημικα ελεος δλδ. Φαντάζομαι είναι πολύ μεγάλη μαγκια να πετάξουν πέτρα σε αστυνομικό πάνω στον πανικό , αλλα μολις πιάσουν έναν, αχ το κακόμηρο παιδάκι δεν ήξερε τι έκανε ενα βοτσαλάκι πέταξε

Να πάει να πιάσει τους κουκουλοφόρους που προκαλούν τις καταστροφές.

Ωχ! Το ξέχασα,αυτοί είναι δικοί τους. :o

Δημοσ.
και είναι ασφαλίτες-επαγγελματίες (όχι ρουφιάνοι όπως λέει)

Ωραίο επάγγελμα.

Καλή σταδιοδρομία να έχουν τα παιδιά...

Δημοσ.
σε παρακαλω μπορεις να μου εξηγησεις καποιον εναλλακτικο τροπο κατα την γνωμη σου ωστε να σταματησουν οι βανδαλισμοι

φιλικα παντα

ΟΧΙ

εσύ έχεις υπόψη σου την έννοια της πρόληψης?

αλλά αυτό θα μου πεις κατά βάση χρειάζεται κοινωνική μέριμνα,

ανθρώπους με όραμα και ιδανικά για να αφήσουν κληρονομιά και όχι χρέος

και εξαθλίωση προς τη ζωή του ατόμου. ποσό μάλλον όταν είναι ΚΑΙ παιδί τους.

στο "γιατί μπαμπά"? η απάντηση ήταν απλά Και βιαστικά... "ΕΤΣΙ"

άκου τα ίδια τώρα πατέρα. στην ίδια ερώτηση πάρε την ίδια απάντηση και ψάξε καλύτερα για μπανάνες στην Αλάσκα...

εδω μια φορά λύση δεν έχουμε ΕΤΣΙ…. πρόχειρη.

Και άμα σου κάψω και το μαγαζί μην τρελαίνεσαι! Γιος σου είμαι θα με συγχωρέσεις ….ΕΤΣΙ?

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 02 : 11 : 38-----

Υπάρχουν και άνθρωποι που την περισσότερη ζωή τους σηκώνουν πέτρες και τούβλα και δημιουργούν,και άλλοι τα περνούν για να καταστρέψουν..

Τις επόμενες μέρες να πάνε όλοι (αυτοί) να βοηθήσουν τους απλούς καταστηματάρχες στην ανοικοδόμηση με ένα μυστρί και ένα πινέλο στο χέρι!

Αλλιώς θα βρεθεί ο απλός κόσμος μπροστά τους και θα τους τσακίσει.

καμία φορά τα τούβλα φτιάχνουν και τείχους κρύβοντας το φως

δεν είναι και όλα τα τούβλα ίδια...

όπως δεν είναι και όλοι οι ρουφιανοι μόνο δημοσιογράφοι...ώστε να αποπροσανατολίζουν.

Κόσμο και τούβλα να θες...

Δημοσ.

Τα μλκισμένα που σπάνε και καίνε ξένα μαγαζιά αυτοκίνητα και περιουσίες δεν έχουν κανενα δικαίωμα.... έτσι αυτό που καταφέρνουν λέγετε εμφίλιος.... έλεος είμαστε...

Δημοσ.
Τα μλκισμένα που σπάνε και καίνε ξένα μαγαζιά αυτοκίνητα και περιουσίες δεν έχουν κανενα δικαίωμα.... έτσι αυτό που καταφέρνουν λέγετε εμφίλιος.... έλεος είμαστε...

Εγώ ανάμεσα σε φίλους δεν μπαίνω.. :P

Δημοσ.

παιδια σχετικα με αυτο το ποστ και τις φωτογραφιες εχω να πω κατι που εμαθα σημερα.

Τα παιδια που βλεπετε σε αυτες τις φωτογραφιες με κουκουλες δεν ανηκουν στην αστυνομια οπως θα νομιζε κανεις με την πρωτη ματια.

Ειναι παιδια που πανε και μιλανε στην αστυνομια στις διαδηλωσεις και τους ζητανε να τους "βοηθησουν". Οι περισσοτεροι απο αυτους που το κανουν ανηκουν ιδεολογικα στην χρυση αυγη.

Αυτες τις πληροφοριες μου τις εδωσε ενα παιδι που το εχει κανει πολλες φορες στο παρελθον, να "βοηθαει" δηλαδη την αστυνομια στις διαδηλωσεις. Και ξερει παιδια που το εκαναν και τις μερες αυτες.Δε ξερω αν ειναι αληθεια η οχι παντως αυτος που μου το ειπε τον πιστευω.

Η γνωμη μου ομως ειναι οτι αυτες οι ομαδες για αλλο ξεκινανε στην αρχη και για αλλο καταληγουν στο τελος αφου γινονται ενα με το πληθος και δε μπορει να τους ξεχωρισουν ουτε τα ματ. Και στο τελος φτανουν να πλακωνωνται οι ιδιοι με τους διαδηλωτες.

Δημοσ.
Εγώ ανάμεσα σε φίλους δεν μπαίνω.. :P

εγώ πάλι ήξερα ότι λέγεται εμφύλιος...:P

610x.jpg

ρε παιδιά αυτό το πράσινο laser παίζει πολύ τελικά....έχω ψηθεί να το αγοράσω :-)

610x.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...