Filos19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 οταν ημουν 16, στις πορειες πηγαιναν μονο οι κατεστραμενοι απο την ζωη. Ρε φίλε, αν δεν ήταν κατεστραμμένοι θα πήγαιναν? Εκεί ο κόσμος πάει για να διαμαρτυρηθεί για την καταπίεση που υφίσταται από το κράτος-σύστημα, και να δείξει την δυσαρέσκεια του γιαυτό. Κανείς δεν πάει για καλλιστεία ή για να κάνει επίδειξη πλούτου. Αυτό είναι το νόημα της διαμαρτυρίας.
Lomar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 μπα εδώ λάρισα πετούσαν πέτρες και κατι 40χρονοι στα μουλωχτά, τζαπα ήταν.
FarCry Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Kαίγετε η Ξάνθη. Διαλύουν τα πάντα...Φωτιές βλέπουμε και ελπίζουμε να μην υπάρξουν ζημιές. Επίσης σας ενημερώνω οτι 3 αντιεξουσιαστές χτύπησαν ανελέητα μια 19χρονη κοπέλα και εναν φαντάρο...Δεν ξέρουμε την κατάσταση τους, ούτε και την αφορμή. http://troktiko.blogspot.com/
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει πληροφορία πως μαχαίρωσαν κοπέλα στη Πατησίων.Γνωρίζει κανείς κάτι για να επιβεβαιώσει?
tsavi1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ε επειδη το εδειξε η τηλεοραση τι σημαινει? Και εγω ειδα εκπομπη που καταληψιας υποστηριζε τις αποψεις του καλυτερα απο συνδικαλιστη. Δεν σημαινει τιποτε αυτο που ειδα εγω ουτε αυτο που ειδες εσυ, Η πραγματικοτητα δεν αρχιζει ουτε τελειωνει εκει που δειχνει η TV 3 χρονια καταληψη απο τα ιδια ατομα-πολιτικοποιημενα ενοοώ τον ιδιο καιρο με την ιδια διαρκεια με τα ιδια αιτηματα εσυ ακομα πιστευεις οτι καταληψη δεν σημαινει βαριεμαι ν παω σχολειο?? Υ.Γαυτη την στιγμη το σχολειο μου τελει υπο καταληψη ξερω ξερω offtopic
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Προσέξατε οτι η τηλεοραση σταμάτησε να δείχνει το οτιδήποτε, μόνο αποσπασματικά και μονο αν γίνει κάτι το πολύ σημαντικό, λες και σταμάτησαν οι ταραχές (που δεν σταμάτησαν, μικρότερης έντασης απο χτές αλλά γίνονται συνεχώς). Πέρασε πρώτη στον όμιλο και η πανάθα, τα ξεχάσαμε όλα. Αυτό είπε και ο τσαμπιονσλιγκορεπορτερ υπάλληλος της ΝΕΤ: "Ας πάρουμε το βλέμμα μας από τα δυσάρεστα αυτών των ημερών, και ας το στρέψουμε στον Παναθηναικό".
ANEMOS-V Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχουν και άνθρωποι που την περισσότερη ζωή τους σηκώνουν πέτρες και τούβλα και δημιουργούν,και άλλοι τα περνούν για να καταστρέψουν.. Τις επόμενες μέρες να πάνε όλοι (αυτοί) να βοηθήσουν τους απλούς καταστηματάρχες στην ανοικοδόμηση με ένα μυστρί και ένα πινέλο στο χέρι! Αλλιώς θα βρεθεί ο απλός κόσμος μπροστά τους και θα τους τσακίσει.
tsavi1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 δηλαδη πιστευεις οτι οι μπατσοι ολες αυτες τις μερες δρουν βαση πρωτοκολου με υποτυπωδη σεβασμο στα δικαιωματα κρατουμενων, συλληφθεντων, διαδηλωτων; οταν γραφεις δεν εχει ανοιξει ρουθουνι εννοεις δεν εχουμε αλλο νεκρο; αναπηρο; ετοιμοθανατο; σε παρακαλω μπορεις να μου εξηγησεις καποιον εναλλακτικο τροπο κατα την γνωμη σου ωστε να σταματησουν οι βανδαλισμοι φιλικα παντα
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ρε φίλε, αν δεν ήταν κατεστραμμένοι θα πήγαιναν? Εκεί ο κόσμος πάει για να διαμαρτυρηθεί για την καταπίεση που υφίσταται από το κράτος-σύστημα, και να δείξει την δυσαρέσκεια του γιαυτό. Κανείς δεν πάει για καλλιστεία ή για να κάνει επίδειξη πλούτου. Αυτό είναι το νόημα της διαμαρτυρίας. οι μισοι πεθανανε απο ναρκωτικα και οι αλλοι μισοι κανουν ακομα οτι κανανε τοτε (0 καριερα, 0 ονειρα) αν σου λεει κατι η μανα μου με μεγαλωσε μονη της, να παω και εγω να σπασω τα παντα επειδη το συστημα με πηδαει?
Filos19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 οι μισοι πεθανανε απο ναρκωτικα και οι αλλοι μισοι κανουν ακομα οτι κανανε τοτε (0 καριερα, 0 ονειρα) αν σου λεει κατιη μανα μου με μεγαλωσε μονη της, να παω και εγω να σπασω τα παντα επειδη το συστημα με πηδαει? Πςςς, αυτά είναι. Μιλάμε για τις διαδηλώσεις και όχι για τα σπασίματα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η πορεία κρατάει 1 ώρα και τελειώνει, δεν έχει σχέση με αυτό που γίνεται.
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Thanks paredwse. Τελικά η πληροφορία που ήθελε ταραξίες να μετακινούνται με λεωφορεία είναι αλήθεια; Κάποιος από την τροχαία που ήταν στο μαγαζί που έβλεπα τον αγώνα είπαν ότι σταμάτησαν ένα δυο λεωφορεία στα διόδια της Λάρισας.
yiah Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 σε παρακαλω μπορεις να μου εξηγησεις καποιον εναλλακτικο τροπο κατα την γνωμη σου ωστε να σταματησουν οι βανδαλισμοι φιλικα παντα δεν πιστευω οτι οι βανδαλισμοι τετοιου ειδους αντιμετωπιζονται βγαζοντας στο δρομο τους μπατσους να σαπιζουν οποιων βρουν μπροστα τους!! οι βανδαλισμοι δε σταματανε ασπιρινη για τον καρκινο ειναι η καταστολη δεν ειναι μια μικρη ομαδα που ξαφνικα θυμηθηκαν να βγουν στο δρομο η κατασταση στην ελλαδα ειναι ενα καζανι που βραζει τα τελευταια 5 -10 χρονια μια κινηση εκτονωσης θα θεωρουσα παραιτησεις υπουργων, πρωθυπουργων που θα γινονταν δεκτες, αλλα τη καρεκλα δεν την αφηνει κανενας ασε που νομιζουν οτι ειναι οι μονοι που μπορουν να κυβερνησουν τον τοπο!! (σημ. οι δολοφονοι το ΜΠΑΤΣΟΚ φυλαγαν) τουλαχιστον αναγνωριση της αθλιοτητας της ΕΛ.ΑΣ και καθαρση!!
tsavi1991 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 yiah συμφωνω απολυτα μαζι σου στο θεμα παραιτησης και γενικοτερα πιστευω οτι η πιο ορθη αποψη ειναι να μπουν οπως ειπε και ενας αλλος πριν πολλες σελιδες ολοι οι ανιδεοι αστυνομικοι και οι 300 (και ολοι οι υπολοιποι)και οι ψευτοαναρχικοι στην βουλη και να καουν ολοι μαζι απλα η ενσταση μου πριν ηταν στο θεμα της ΕΛ.ΑΣ,δηλαδη τι φταιει ο Τακης απο τον Τυρναβο Λαρισης για παραδειγμα να τρωει πετρες και μολοτοφ επειδη ΕΝΑΣ ψυχακιας πυροβολησε ενα 15χρονο χωρις αιτια...
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_1126.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.