liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Είστε απίστευτοι. Εδώ οι άλλοι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, και ο ΜΑΤατής που έριξε μια γλοβια σε ένα αμάξι το κάνετε θέμα. Μια γκλομπιά σε ένα αμάξι! Όχι πως είναι σωστό, κατακριτέο είναι. Αλλά ξέρω γώ? Είδατε που σας έλεγα ότι περιμένετε το π α ρ α μ ι κ ρ ο και το τονίζετε, ενώ τα ΑΙΣΧΗ μέχρι στιγμής δεν είπατε είναι μαλάκες αυτοί που τα κάνουν. Ρε μεγάλε οι μεν είναι "αστυνομικοί" και χρέος τους υποτίθεται πως είναι να προστατεύουν. Οι άλλοι είναι μπάχαλοι, και πρόθεσή τους είναι να καταστρέφουν. Τα ξεχωρίζεις?
De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ok αυτό δεν το άκουσα γιατί έφυγα από το σπίτι edit: και πες τις "μπόμπες" κρότου λάμψης στα ελληνικά, FLASHBANGS! Και οι μπάτσοι κάνουν GANGBANGS!
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ρε μεγάλε οι μεν είναι "αστυνομικοί" και χρέος τους υποτίθεται πως είναι να προστατεύουν.Οι άλλοι είναι μπάχαλοι, και πρόθεσή τους είναι να καταστρέφουν. Τα ξεχωρίζεις? Οι μέν δλδ κάνουν την δουλειά τους, οι βάνδαλοι (οπότε είμαστε ντάξει) Οι δε μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά (οπότε έχουμε πρόβλημα) Ωραίος ρε, Ε αυτό λέω και εγώ έτσι τα βλέπεις. Ένα πταίσμα, γκλομπια σε αμάξι το τονίζεις. Και ένας άλλος μπάτσος πάνω στα νεύρα του -ενώ έφαγε μια πέτρα στο κράνος και ένας ακόμα που έσκασε η μολότοφ δίπλα του- φώναξε "ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ ΣΑΣ Γ@Μ$Σ@" ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. Είσαι εντελώς προκατειλλημένος, και έχεις την άποψή σου για την αστύνομια απο πριν. Πριν απο το γεγονός αυτό με την γκλομπιά, και πριν ακόμα το γεγονός με την δολοφονία. Μην μου πείς ότι αυτά άρχισες να τα πιστεύεις εδώ και 4 μέρες?
vagpap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αν όμως ο δράστης αποδείξει ότι ενέργησε εξ αιτίας του φόβου ή της ταραχής που του προκάλεσε η επίθεση, η πράξη μένει ατιμώρητη. Αυτό είναι το μοναδικό που δε μου αρέσει στην όλη υπόθεση. Φέρνω ένα παράδειγμα: Είμαι εγώ και περνάω το δρόμο απέναντι. Ένα μηχανάκι περνάει δίπλα μου, και εκείνη τη στιγμή "σκάει" η εξάτμισή του. Χέζομαι στην κυριολεξία (απόδειξη το χεσμένο παντελόνι μου). Παίρνω μια πέτρα που βρίσκω κάτω, και την πετάω προς το μηχανάκι που έχει σταματήσει στο φανάρι. Του σπάω το κεφάλι και τέζα κάτω. Το χεσμένο παντελόνι μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απόδειξη της τρομάρας μου και ότι ενήργησα υπό καθεστώς φόβου? Φαντάζομαι, και ελπίζω, ότι εκεί μπαίνει και η κρίση του δικαστηρίου, για το αν προκλήθηκα και φοβήθηκα αρκετά, ώστε να δικαιολογηθεί η πράξη μου...
gnsX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Είστε απίστευτοι. Εδώ οι άλλοι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, και ο ΜΑΤατής που έριξε μια γλοβια σε ένα αμάξι το κάνετε θέμα. Μια γκλομπιά σε ένα αμάξι! Εσύ είσαι απίστευτος,που δε ζεις το δράμα του axaxouxa,έχει να πουλήσει λαχεία 2 μέρες! Για τα άλλα που λες απλά ίιιιιιλεος,μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά ή όχι;
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Οι μέν δλδ κάνουν την δουλειά τους, οι βάνδαλοι (οπότε είμαστε ντάξει)Οι δε μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά (οπότε έχουμε πρόβλημα) Ωραίος ρε, Ε αυτό λέω και εγώ έτσι τα βλέπεις. Ένα πταίσμα, γκλομπια σε αμάξι το τονίζεις. Και ένας άλλος μπάτσος πάνω στα νεύρα του -ενώ έφαγε μια πέτρα στο κράνος και ένας ακόμα που έσκασε η μολότοφ δίπλα του- φώναξε "ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ ΣΑΣ Γ@Μ$Σ@" ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. Αν και με μπερδεύεις με το παραπάνω post, (πραγματικά βγάζεις νόημα εσύ που τα γράφεις)? θα σου επισημάνω πως δεν σου είπα πως βλέπω τα πράγματα. Σου είπα απλά τι υποτίθεται πως ισχύει. Από εκεί και πέρα, διάβασε τον τίτλο του thread που γράφεις, και ξανασκέψου ποιον προσπαθείς να δικαιολογήσεις.
sno0py Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό είναι το μοναδικό που δε μου αρέσει στην όλη υπόθεση. Φέρνω ένα παράδειγμα:Είμαι εγώ και περνάω το δρόμο απέναντι. Ένα μηχανάκι περνάει δίπλα μου, και εκείνη τη στιγμή "σκάει" η εξάτμισή του. Χέζομαι στην κυριολεξία (απόδειξη το χεσμένο παντελόνι μου). Παίρνω μια πέτρα που βρίσκω κάτω, και την πετάω προς το μηχανάκι που έχει σταματήσει στο φανάρι. Του σπάω το κεφάλι και τέζα κάτω. Το χεσμένο παντελόνι μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απόδειξη της τρομάρας μου και ότι ενήργησα υπό καθεστώς φόβου? Φαντάζομαι, και ελπίζω, ότι εκεί μπαίνει και η κρίση του δικαστηρίου, για το αν προκλήθηκα και φοβήθηκα αρκετά, ώστε να δικαιολογηθεί η πράξη μου... Ευχαριστως να του ανοιγα Η αληθεια ειναι οτι το εχουν ξεφτυλισει με τις εξατμησεις δλδ ελεος τοτο πολυ θελουν να τους κοιτανε οταν περνανε? Τελος offtopic
yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Οι μέν δλδ κάνουν την δουλειά τους, οι βάνδαλοι (οπότε είμαστε ντάξει)Οι δε μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά (οπότε έχουμε πρόβλημα) Ωραίος ρε, Ε αυτό λέω και εγώ έτσι τα βλέπεις. Ένα πταίσμα, γκλομπια σε αμάξι το τονίζεις. Και ένας άλλος μπάτσος πάνω στα νεύρα του -ενώ έφαγε μια πέτρα στο κράνος και ένας ακόμα που έσκασε η μολότοφ δίπλα του- φώναξε "ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ ΣΑΣ Γ@Μ$Σ@" ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. Είσαι εντελώς προκατειλλημένος, και έχεις την άποψή σου για την αστύνομια απο πριν. Πριν απο το γεγονός αυτό με την γκλομπιά, και πριν ακόμα το γεγονός με την δολοφονία. Μην μου πείς ότι αυτά άρχισες να τα πιστεύεις εδώ και 4 μέρες? εσυ σημερα ηρθες; εισαι 100% αμεροληπτος; ποια ειναι η ουδετερη αποψη; φιλικα
Azerothe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 μαγκες τωρα γυριζω απο τα επεισοδια στην πατρα,μιλαμε εγινε πανικος,ειμαι 27 χρονων και δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο....παντου πανικος...το αποτελεσμα ειναι οτι πριν λιγο τελειωσε η πορεια αφου τελικα την επεσαν τα γνωστα φασιστομουτρα στους διαδηλωτες με μαχαιρια και καδρωνια και τους διελησαν...μαλιστα πρεπει να μαχαιρωσαν και ενα παιδι απο τους διαδηλωτες.μην ακουτε οτι λενε τα καναλια δεν καηκε κανενα μαγαζι-αμαξι και περιουσια κανενος πολιτη.μονο τραπεζες και καδοι καηκαν και κανενας αλλος δεν πειραχτηκε...τελος οι μπατσοι αφου δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα μπροστα στη συνοχη των διαδηλωτων τα εκαναν πλακακια με τα φασιστομουτρα για να πνιξουν την διαδηλωση.το παθημα να τους γινει μαθημα.ο λαος δεν κοιμαται και κανενα καθεστως δεν θα μας κανει ρομποτακια και φυτα.ενα αθωο παιδι πεθανε αλλα η νεολαια μας φροντισε να μεινει το ονομα του στην ιστορια με τους αγωνες της και να φωναξει πως δεν θα επιτρεψει αλλη πολιτικη και αστυνομικη αυθαιρεσια και βαρβαροτητα.
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μπορώ και λέω ότι είναι μαλακία του. Αν μπορούσα να την βαθμολογήσω θα την έλεγα πταίσμα. Και μετά απο τόσες μέρες και τόσους αστυνομικούς που δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, μετά απο τόσα επεισόδια, ναι το θεωρώ απολύτως λογικό. Είπα εγώ καλά κάνει? Μαλακία έκανε...
lef50 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μπορώ και λέω ότι είναι μαλακία του. Αν μπορούσα να την βαθμολογήσω θα την έλεγα πταίσμα. Και μετά απο τόσες μέρες και τόσους αστυνομικούς που δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, μετά απο τόσα επεισόδια, ναι το θεωρώ απολύτως λογικό. Είπα εγώ καλά κάνει? Μαλακία έκανε... Πλακα μας κανεις οποιον πιανουν τον σαπιζουν στο ξυλο.
yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μπορώ και λέω ότι είναι μαλακία του. Αν μπορούσα να την βαθμολογήσω θα την έλεγα πταίσμα. Και μετά απο τόσες μέρες και τόσους αστυνομικούς που δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, μετά απο τόσα επεισόδια, ναι το θεωρώ απολύτως λογικό. Είπα εγώ καλά κάνει? Μαλακία έκανε... δηλαδη πιστευεις οτι οι μπατσοι ολες αυτες τις μερες δρουν βαση πρωτοκολου με υποτυπωδη σεβασμο στα δικαιωματα κρατουμενων, συλληφθεντων, διαδηλωτων; οταν γραφεις δεν εχει ανοιξει ρουθουνι εννοεις δεν εχουμε αλλο νεκρο; αναπηρο; ετοιμοθανατο;
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 οταν ημουν 16, στις πορειες πηγαιναν μονο οι κατεστραμενοι απο την ζωη.
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 οταν ημουν 16, στις πορειες πηγαιναν μονο οι κατεστραμενοι απο την ζωη. Και τώρα οι κατεστραμμένοι πάνε. Απλά τώρα τυχαίνει να είναι χιλιάδες συτοί.
ClouD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 "οι κατεστράμενοι από τη ζωή". Δεν θυμάμαι τόσο μαζικές πορείες όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.