yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καταστροφή περιουσιών,ναι...εγώ είδα ΜΑΤα να τρέχει προς διαδηλωτές και όταν αυτοί τρέξανε σε δίπλα δρόμο και προφανώς είδε πως δεν τους πιάνει έριξε γκλομπιά σε σταθμευμένο αμάξι που ήταν δίπλα.Αυτό τι είναι,προστασία περιουσίας? χεζουν οι αρκουδες στο δασος;! ξερεις τωρα και οι ΜΑΤαδες ανθρωποι ειναι και εσυ στη θεση τι θα εκανες αν δεχοσουν επιθεση απο τα τερατα εχουν και αυτοι οικογενειες μανες κορες αυτικινητο παπακι η θεια τους εχει ψιλικατζιδικο κλπκλπ αλλα μονο οι ΜΑΤαδες και το ειδες εσυ η σου το ειπαν και ποιος σου το ειπε και πως το ειδες και εισαι και στο φορουμ και εμενα μου ειπανε αλλοι 300 οτι γιουβετσι και τι θελεις να πεις με αυτο οτι εισαι με τους μεν και τους δε και αν εσενα το ενα και το αλλο αλλα πανω απο ολα η ΕΛ.ΑΣ κανει σωστα τη δουλεια της και 1 φορα στα 3 χρονια κανει και κανα πταισμα
sno0py Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Moλις γυρισα απο πορεια οκ αυτοι που δημιουργουσαν τα παντα μολοτοφ καψιμο τραπεζων ΙΚΑ ηταν ολα παιδια απο 12-14 αντε κ 15 δλδ εκει φτασαμε να προσπαθουμε να ηρεμισουμε τα μ**ακισμενα που δεν ξερουν γιατι τα κανουν κ τι τους γινεται..
yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Moλις γυρισα απο πορεια οκ αυτοι που δημιουργουσαν τα παντα μολοτοφ καψιμο τραπεζων ΙΚΑ ηταν ολα παιδια απο 12-14 αντε κ 15 δλδ εκει φτασαμε να προσπαθουμε να ηρεμισουμε τα μ**ακισμενα που δεν ξερουν γιατι τα κανουν κ τι τους γινεται.. απο τρελο και απο μικρο...
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Moλις γυρισα απο πορεια οκ αυτοι που δημιουργουσαν τα παντα μολοτοφ καψιμο τραπεζων ΙΚΑ ηταν ολα παιδια απο 12-14 αντε κ 15 δλδ εκει φτασαμε να προσπαθουμε να ηρεμισουμε τα μ**ακισμενα που δεν ξερουν γιατι τα κανουν κ τι τους γινεται.. Γιατί δεν φωνάζατε κανένα να τα πυροβολήσει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλά, τώρα έλεγε μάρτυρας ότι πυροβόλησαν 15 φορές οι ζητάδες στην περιοχή κοντά στην Αχιλλέως. Εγώ μένω κοντά και άκουσα το πολύ 4 μπαμ. (2 στην αρχή και κανα-2 αρκετά πιο μετά και μπορεί να μην ήταν πυροβολισμοί, δεν ξέρω), αν είχαν πυροβολήσει 15 φορές (ναι, μετά θα λένε 30), θα είχε γίνει πανικός. Και αναρωτιέμαι πως γίνεται πάντα αυτά τα άτομα και βρίσκουν γραμμή στο τηλέφωνο και όταν πάρουμε εμείς, δεν πιάνουμε ποτέ. "Σιγά τώρα τι είπε η αστυνομία" είπε αυτή (περίπου) στο Mega, για το ότι πυροβόλησαν μια φορά Και ο άλλος (που πήρε τηλέφωνο/αυτόπτης μάρτυρας) λέει ότι μάζεψε τους κάλυκες κλπ και άρχισε να μοιράζει τριγύρω. Δεν ξέρω πια... Πάντως το ότι δεν έχει πρόβλημα ακόμα (ελπίζω) η περιοχή κοντά μου (γιατί το αστυνομικό τμήμα που λένε ότι θα χτύπαγαν, είναι 2 οδούς πιο κάτω), δεν με χαλάει και ας ρίξει στον αέρα ο αστυνομικός. και μετά έδειξε video ο Εισαγγελάτος στον ANT1 που οι πυροβολισμοί ήταν πραγματικά ΠΟΛΛΟΙ πάνω από 10...
sno0py Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ΦΙλε ολα αυτα ειναι τα ιδια μ*λακισμενα που τα σπανε στα γηπεδα τα ιδια που κανουν τσαμπουκαδες τα ιδια που ψηλοκλεβουν που και που κλπ αν δεν εχουν παιδια κ τολμανε κ ριχνουν με πυροσβεστηρα σε γερο ανθρωπο τι να πεις?Μιμητικα οντα ειναι χωρις ηθικες αξιες Παραμελημενα παιδια απο διαλυμενες οικογενειες που δεν εχουν στο ηλιο μοιρα... Οταν ξεφευγαν τα μαζευαμε(δλδ να πανε να κανουν καμια ζημεια σε προσωπικη περουσια η να προκαλεσουν κανενα προβλημα σε ασχετους) Αλλα ρε φουστη μου 14 χρονων να πετανε μολοτοφ τι θα κανουν αργοτερα θα ηρεμισουν ή θα μπαινοβγαινουν σε αναμορφωτηρια? Ας ελπισω να ειναι τις ηλικιας Το νοημα δεν το ξεπερνας με τις μολοτοφ κατ εμε
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 χεζουν οι αρκουδες στο δασος;! ξερεις τωρα και οι ΜΑΤαδες ανθρωποι ειναι και εσυ στη θεση τι θα εκανες αν δεχοσουν επιθεση απο τα τερατα εχουν και αυτοι οικογενειες μανες κορες αυτικινητο παπακι η θεια τους εχει ψιλικατζιδικο κλπκλπ αλλα μονο οι ΜΑΤαδες και το ειδες εσυ η σου το ειπαν και ποιος σου το ειπε και πως το ειδες και εισαι και στο φορουμ και εμενα μου ειπανε αλλοι 300 οτι γιουβετσι και τι θελεις να πεις με αυτο οτι εισαι με τους μεν και τους δε και αν εσενα το ενα και το αλλο αλλα πανω απο ολα η ΕΛ.ΑΣ κανει σωστα τη δουλεια της και 1 φορα στα 3 χρονια κανει και κανα πταισμα Ε λογικά θα χέζουν. Δε μου το είπε κανένας τρίτος,το είδα ο ίδιος 2-3 φορές σε βίντεο το έδειξε και στην ελληνοφρένεια.Επίσης για να λέμε και τα σωστά,είδα να έχουν πιάσει έναν και να είναι γύρω του καμιά 10αριά,μπλε και πράσινου χρώματος και οι μπλε να τον βαράνε με κλοτσιές και να μπαίνει ο πράσινος στη μέση και να τους σταματά.Και αυτό σε βίντεο,δεν το βγάζω απ' το κεφάλι μου. Επίσης ήμαρτον με τη μαθηταρία που πετάει πέτρες και γενικά δημιουργεί επεισόδια δίχως να ξέρει το λόγο.Αλλά θα μου πεις,λίγο το κλίμα δίπλα σου με τους μεγαλύτερους που κάνουν τα ίδια,λίγο οι rage against the machine στο mp3 σου πωρώνεσαι.
yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα και απο μενα,τα πραγματα για μενα ειναι απλα... -Δινει το κρατος δικαωμα στον Ευραιμ να κλεψει?θα κλεψει! -Δινει δικαιωμα στον αστυνομικο να πυροβολησει ή να κανει καταχρηση εξουσιας μενοντας ατιμωρητος?θα το κανει! -Δινει δικαωμα στους κουκουλοφορους να τα καψουν ολα?θα τα καψουν! -Αφαιρει το δικαιωμα απο τους καταστηματαρχες της προστασιας των περιουσιων τους??Θα τους αποζημιωσει τουλαχιστον??Απο μας θα τα παρει! -Δινει δικαωμα στις πολυεθνικες να κανουν καρτελ?θα κανουν! -Δινει δικαιωμα στις τραπεζες να κλεβουν και να μην συμορφωννονται με τον νομο(επιτοκια,μικρα γραμματα,εξοδα δανειων)?θα κλεψουν! -Δινει στις τραπεζες 30 δις ευρω δωρακι και δεν δινει στον κοσμο επιδομα θερμανσης?Αρα υπαρχει αδικια και οργη! Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι εφ οσον δεν υπαρχει κρατος,συντεταγμενη πολιτεια,νομοι επικρατει το χαος... σε παρακαλω!! μη τα ισωπεδωνεις ολα! υπαρχει και παρα υπαρχει το κρατος αλλα δεν δρα για τα συμφεροντα σου! εε.. και ενταξει μερικοι νομοι δε μπορει να ισχυουν για ολους!! αλλο να χρωστας 3000 η 30000 και να σου παιρνουν το σπιτι και αλλο 3 δις και να στα κανουν δωρο!! βριζεις το γειτονα σου κανει μηνυση βριζεις το μπατσο στην αναβει
Filos19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 και μετά έδειξε video ο Εισαγγελάτος στον ANT1 που οι πυροβολισμοί ήταν πραγματικά ΠΟΛΛΟΙ πάνω από 10... και μετά είπε ο Εισαγγελάτος στον ΑΝΤ1 ότι τα ΜΠΑΜ ήταν πραγματικά πολλά αλλά δεν ήταν πυροβολισμοί αλλά μπόμπες κρότου λάμψεως!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 και μετά είπε ο Εισαγγελάτος στον ΑΝΤ1 ότι τα ΜΠΑΜ ήταν πραγματικά πολλά αλλά δεν ήταν πυροβολισμοί αλλά μπόμπες κρότου λάμψεως! ok αυτό δεν το άκουσα γιατί έφυγα από το σπίτι edit: και πες τις "μπόμπες" κρότου λάμψης στα ελληνικά, FLASHBANGS!
FarCry Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ok αυτό δεν το άκουσα γιατί έφυγα από το σπίτι έχουν έρθει απέξω να στο κάψουν?
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 έχουν έρθει απέξω να στο κάψουν? Mπα, εκεί δεν πάνε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 έχουν έρθει απέξω να στο κάψουν? failed... εδώ πρέπει να κάνουν "ταξίδι" για να έρθουν...
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Είστε απίστευτοι. Εδώ οι άλλοι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, και ο ΜΑΤατής που έριξε μια γλοβια σε ένα αμάξι το κάνετε θέμα. Μια γκλομπιά σε ένα αμάξι! Όχι πως είναι σωστό, κατακριτέο είναι. Αλλά ξέρω γώ? Είδατε που σας έλεγα ότι περιμένετε το π α ρ α μ ι κ ρ ο και το τονίζετε, ενώ τα ΑΙΣΧΗ μέχρι στιγμής δεν είπατε είναι μαλάκες αυτοί που τα κάνουν.
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Είστε απίστευτοι. Εδώ οι άλλοι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, και ο ΜΑΤατής που έριξε μια γλοβια σε ένα αμάξι το κάνετε θέμα. Μια γκλομπιά σε ένα αμάξι! Όχι πως είναι σωστό, κατακριτέο είναι. Αλλά ξέρω γώ? Είδατε που σας έλεγα ότι περιμένετε το π α ρ α μ ι κ ρ ο και το τονίζετε, ενώ τα ΑΙΣΧΗ μέχρι στιγμής δεν είπατε είναι μαλάκες αυτοί που τα κάνουν. Μην κολλάς σε ένα ποστ,όλες αυτές οι καταστροφές είναι κατακριτέες.Αλλά εφόσον πιάστηκε ο άλλος να ρίχνει γκλομπιά σε αμάξι,που ξέρω γω τι κάνουν όταν δεν υπάρχουν κάμερες κοντά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.