firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 paredwse, αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε τι αλλάζει στην κατηγορία;
Tenshi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εχεις δικιο .............ενα-μεγάλο-quote-κομπλεξισμού-και-λοιπών-καταλοίπων-απο-καπνό,γυαλιά-και-καμένα-λαχεία. Δυστυχώς για εμένα δέν μεγαλώνω με το γονικό επίδομα,ούτε και σπουδάζω/διαπαιδαγωγούμαι στο Λύκειο.Για την ακρίβεια δουλεύω μερικά μόλις μέτρα πιο κάτω απο εκεί που προσπαθείς να πουλήσεις ένα όνειρο στον μέσο νεοέλληνα.Βέβαια σε αντίθεση με σένα εγώ έμεινα στην θέση μου,έκανα την δουλειά μου και παράλληλα προστάτεψα τους πελάτες μου.Αυτό μου αρκεί για να κάνω και την αυτοκριτική μου.Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες...λυπάμαι,άλλα απλά δέν με αφορούν και δέν θέλω να γνωρίζω (όπως και το υπόλοιπο forum),εκτός και αν είναι "ωραίο" και κόσμιο να μετράμε τον διπλανό μας ανάλογα με τα προβλήματα που έχει. Αν πραγματικά σε έκαιγε η πώληση λαχείων αξίας 900 ευρώ,θα μπορούσες κάλλιστα να κάνεις μια βόλτα στα προάστια και να δοκιμάσεις την τύχη σου εκεί.Ούτε το Χαιδάρι κάηκε,ούτε το Αιγάλεω,ούτε το Περιστέρι.Τουλάχιστον είχες την ευκαιρία να φύγεις μακριά απο τα επεισόδια,εγώ δέν είχα αυτήν την πολυτέλεια. Το γκε-γκε είναι αργκό/ορολογία του λαχειοπώλη; Το ανωτέρω μήνυμα ας σβηστεί απο τον mod,καθώς δέν εξυπηρετεί σε κάτι πλέον....ευχαριστώ και συγνώμη
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τα ξέρεις βλέπω λιοπυρ... =ρ Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι ένας φιλήσυχος πολίτης, που τυχαίνει να πίνει πολλές μπύρες, οι οποίες για κάποιο λόγο μου αναπτύσουν την αίσθηση της παρατηρητικότητας.... (εσύ πού τα ξέρεις)? και σπαζοντας τα μαγαζια του κοσμου,και κανοντας εκατονταδες οικογενειες μαυρα χριστουγεννα,ειναι η λυση για την εν ψυχρω δολοφονια ετσι? Όχι. Η λύση απέχει πολύ από αυτό. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Και ερώτηση: Πώς ένας ειδικός φρουρός με τον μισθό της πείνας πληρώνει τον Κούγια (μπλιαχ) να τον υπερασπιστεί? Yπάρχει καμμία προσφορά bonus για τους δολοφόνους από τον εν λόγω "δικηγόρο"?
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τίποτα.Είμαι ένας φιλήσυχος πολίτης, που τυχαίνει να πίνει πολλές μπύρες, οι οποίες για κάποιο λόγο μου αναπτύσουν την αίσθηση της παρατηρητικότητας.... Γκούχου... γκούχου... bullshit... γκούχου....
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τίποτα.Είμαι ένας φιλήσυχος πολίτης, που τυχαίνει να πίνει πολλές μπύρες, οι οποίες για κάποιο λόγο μου αναπτύσουν την αίσθηση της παρατηρητικότητας.... (εσύ πού τα ξέρεις)? Από αφηγήσεις...
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τίποτα.Είμαι ένας φιλήσυχος πολίτης, που τυχαίνει να πίνει πολλές μπύρες, οι οποίες για κάποιο λόγο μου αναπτύσουν την αίσθηση της παρατηρητικότητας.... (εσύ πού τα ξέρεις)? Όχι. Η λύση απέχει πολύ από αυτό. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Και ερώτηση: Πώς ένας ειδικός φρουρός με τον μισθό της πείνας πληρώνει τον Κούγια (μπλιαχ) να τον υπερασπιστεί? Yπάρχει καμμία προσφορά bonus για τους δολοφόνους από τον εν λόγω "δικηγόρο"? και ποιος σου ειπε οτι ο κουγιας πληρωνεται?αυτες τις υποθεσεις τις παιρνουν οι δικηγοροι για τον ντορο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 paredwse, αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε τι αλλάζει στην κατηγορία; Από νομική άποψη, αν η σφαίρα αποδειχθεί ότι εξοστρακίστηκε, είναι πιθανό (όχι σίγουρο βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο) να στηριχθεί κατηγορία για ενδεχόμενο δόλο και όχι για άμεσο δόλο. Η διαφορά έγκειται στην επιμέτρηση της ποινής για τον κατηγορούμενο: Αντί για ισόβια κάθειρξη (η προβλεπόμενη τιμωρία για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με άμεσο δόλο), η ποινή μπορεί να μειωθεί στα 20 χρόνια ή και λιγότερο (για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από ενδεχόμενο δόλο). Τι σημαίνει "άμεσος δόλος": Ο δράστης επιδιώκει άμεσα το εγκληματικό αποτέλεσμα της πράξης του. Παράδειγμα: Θέλω να σκοτώσω τον X, πυροβολώ και τον σκοτώνω. Τι σημαίνει "ενδεχόμενος δόλος": Ο δράστης δεν επιδιώκει το εγκληματικό αποτέλεσμα της πράξης του, γνωρίζει όμως ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επέλθει το εγκληματικό αποτέλεσμα και το αποδέχεται. Παράδειγμα: Βάζω φωτιά στο σπίτι του Χ. Γνωρίζω ότι ο υπέργηρος Χ είναι μέσα στο σπίτι και ότι ενδέχεται να μην προλάβει να βγει. Παρ' όλα αυτά, αποδέχομαι το ενδεχόμενο θάνατό του και προχωρώ στην πράξη μου.
Delirium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Πώς ένας ειδικός φρουρός με τον μισθό της πείνας πληρώνει τον Κούγια (μπλιαχ) να τον υπερασπιστεί? Yπάρχει καμμία προσφορά bonus για τους δολοφόνους από τον εν λόγω "δικηγόρο"? Ο Κουγιας τετοιες υποθεσεις ΝΤΟΡΟΥ, τις αναλαμβανει δωρεαν: βλεπεις καπως ετσι "εχτισε" το ονομα του (sick, θα ξερασω ) Τον ειδικο φρουρο, θα πληρωσουν, οι επομενοι Κουγιοπελατες...
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καταστροφή περιουσιών,ναι...εγώ είδα ΜΑΤα να τρέχει προς διαδηλωτές και όταν αυτοί τρέξανε σε δίπλα δρόμο και προφανώς είδε πως δεν τους πιάνει έριξε γκλομπιά σε σταθμευμένο αμάξι που ήταν δίπλα.Αυτό τι είναι,προστασία περιουσίας?
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 @ παρεδώσε Και σαν αστυνομικός σε άμυνα (λέμε τώρα... )
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ο μεσος ελληνας ειναι ο αναρχικος (της πετσας μιας και ουτε το 1% δεν εχει ιδεα για την ιδεολογια της αναρχιας) που εσπασε τις βιτρινες και ο "μπατσος" (και οχι αστυνομικος ) που εφαγε τον μικρο. αν οχι ο ιδιος, ειναι το ιδιο υπευθηνος. http://en.wikipedia.org/wiki/Zimbabwe να μην ξεχνατε που βρισκεστε.
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ο Κουγιας τετοιες υποθεσεις ΝΤΟΡΟΥ, τις αναλαμβανει δωρεαν:βλεπεις καπως ετσι "εχτισε" το ονομα του (sick, θα ξερασω ) Τον ειδικο φρουρο, θα πληρωσουν, οι επομενοι Κουγιοπελατες... ετσι ακριβως δουλευει το συστημα.
lef50 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Exoυμε κανα ινσομνιακ στην Φρανκφούρτη? http://greece-salonika.blogspot.com/2008/12/blog-post_9760.html
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 @ παρεδώσε Και σαν αστυνομικός σε άμυνα (λέμε τώρα... ) Αν κάποιος δράστης επικαλεστεί και το Δικαστήριο δεχθεί ισχυρισμό άμυνας, οδηγεί σε απαλλαγή του κατηγορουμένου. Πρέπει η άμυνα να μην υπερβαίνει το αναγκαίο μέτρο. "Το αναγκαίο μέτρο κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις." (ο ορισμός verbatim από το άρθρο 22 παράγραφο 3 του Ποινικού Κώδικα) Η υπέρβαση άμυνας τιμωρείται με ελλατωμένη ποινή - στην περίπτωση της ανθρωποκτονίας, η ποινή μπορεί να κυμανθεί από κάθειρξη 10 ετών μέχρι κάθειρξη 20 ετών. Αν όμως ο δράστης αποδείξει ότι ενέργησε εξ αιτίας του φόβου ή της ταραχής που του προκάλεσε η επίθεση, η πράξη μένει ατιμώρητη. Τι σημαίνει "άμυνα": Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτομο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον του. (ο ορισμός verbatim από το άρθρο 22 παράγραφο 2 του Ποινικού Κώδικα)
liapinio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα και απο μενα, τα πραγματα για μενα ειναι απλα... -Δινει το κρατος δικαωμα στον Ευραιμ να κλεψει?θα κλεψει! -Δινει δικαιωμα στον αστυνομικο να πυροβολησει ή να κανει καταχρηση εξουσιας μενοντας ατιμωρητος?θα το κανει! -Δινει δικαωμα στους κουκουλοφορους να τα καψουν ολα?θα τα καψουν! -Αφαιρει το δικαιωμα απο τους καταστηματαρχες της προστασιας των περιουσιων τους??Θα τους αποζημιωσει τουλαχιστον??Απο μας θα τα παρει! -Δινει δικαωμα στις πολυεθνικες να κανουν καρτελ?θα κανουν! -Δινει δικαιωμα στις τραπεζες να κλεβουν και να μην συμορφωννονται με τον νομο(επιτοκια,μικρα γραμματα,εξοδα δανειων)?θα κλεψουν! -Δινει στις τραπεζες 30 δις ευρω δωρακι και δεν δινει στον κοσμο επιδομα θερμανσης?Αρα υπαρχει αδικια και οργη! Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι εφ οσον δεν υπαρχει κρατος,συντεταγμενη πολιτεια,νομοι επικρατει το χαος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.