Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη ειναι ειδηση οταν η αστυνομια κανει σωστα τη δουλεια της

Όχι φυσικά δεν είναι είδηση. Αλλά το αντίθετο δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Κάποια στιγμή, καθαρά στατιστικά θα συμβεί και η μαλακία. Έτσι απλά. Δεν είναι νέο. Σου λέω απο τώρα στα επόμενα 3 χρόνια κάποιος μπάτσος θα ασκήσει βία σε κάποιον νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στο λέω απο τώρα. Αν θες κάντον ήρωα/μάρτυρα απο τώρα.

Τέλος αν γλύφεις τον τροχονόμο επειδή σε γράφει (δλδ κάποια μαλακία έκανες και εσύ) και σου βγαίνει τώρα, τότε λέγεται κόμπλεξ. Αν απο την άλλη διαφωνείς με τον νόμο που ορίζει την παρανομία σου (διαφωνείς πχ με το ότι δεν επιτρέπεται ταχύτητα πάνω 120χμ/ω) δυστυχώς πρέπει παρόλο που διαφωνείς να το τηρήσεις. Τι να κάνουμε, δεν ζούμε σε ένα βουνό μόνοι μας, ζούμε 3.000.000 σε μια πόλη (ή έστω 100 σε ένα χωρίο), κάπως πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Ακόμα και μεταξύ των 30 αναρχικών υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς, άγραφοι. (πχ μοιράζομαι την βενζίνη με τους φίλους μου. Τους δίνω λίγο απο το τσιγαριλ μου. και πάει λέγοντας)

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά από update των τελευταίων ~800 post, εκτός του ότι πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω, πραγματικά απογοητεύομαι από post ορισμένων που θεωρούσα τουλάχιστον υγειώς σκεπτόμενους εδώ μέσα.

Καταλήγω πως δεν αξίζει καν να ασχοληθώ, καθώς κάποια απαντήθηκαν, κάποια είναι μπόλικες σελίδες πίσω, κάποια δεν είναι άξια απάντησης.

(το μόνο που κρατάω είναι το φαινόμενο omni, που χρήζει επιστημονικής εξήγησης).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

klainmaingr Σου κάνουν εντύπωση τα βιντεάκια που ανέβασες?

Γιατί λίγες ώρες μετά το συμβάν, έλεγα με τον Dante80 που έτυχε να είχαμε γνωστούς που ήταν αυτόπτες, πως ήταν εν ψυχρώ δολοφονία, την ώρα που κάποιοι έκαναν λόγο για ομάδα 30-40-50 κουκουλοφόρων που έκαναν επίθεση στους μπάτσους με μολότωφ-καδρόνια και δεν θυμάμαι τι άλλο...

Και εντάξει, αυτά άκουγαν, αυτά πίστευαν, αυτά έλεγαν.

Αλλά το γεγονός πως ειρωνευόντουσαν και τις πηγές μας, ήταν τουλάχιστον ...αχαρακτήριστο.

Δημοσ.
Οπως κι αν εχουν τα πραγματα απο αυτη την κατασταση ΕΓΩ

οπως και αλλοι αθωοι συμπολιτες

αυτης της σκατοχωρας της αρπαχτης και της λοβητουρας

Επαθα χοντρη ζημια για το μεγεθος μου.........

1100 ευρω λαχεια μου εμειναν γιατι τα κολοπαιδα που το παιζουν ''επαναστατες'' του κ....υ

εκαναν συγκεντρωση στην ομονοια και εγω φοβουμενος τυχον επεισοδια και κινδυνο της σωματικης μου ακεραιοτητας εφυγα με τα λαχεια και πηγα σπιτι μου ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ οπως και χθες ΝΩΡΙΣ

Περιμενα απο αυτο το Κ...ΟΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ για μια - δυο μερες (λογω της τεταμενης καταστασης εις ματην)

Αλλα μονο να μας τα παιρνουν ξερουν και τιποτα αλλο@#$#@%^?><*&&^%$#@ .......

Τεσπα ελπιζω να κερδισω τωρα κανενα λαχειο

μπας και τα παρατησω και δεν ΞΑΝΑΔΩ ποτε την ΟΜΟΝΟΙΑ ........

Θα κανω καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ........ ΦΕΤΟΣ

Σου ευχομαι καλη κερδοφορια με τοσα λαχεια κατι θα κατσει δεν μπορει.

Ti εγινε στην νεα σμυρνη βγαλανε τα κουμπουρια και ριξανε ?

Δημοσ.
Οπως κι αν εχουν τα πραγματα απο αυτη την κατασταση ΕΓΩ

οπως και αλλοι αθωοι συμπολιτες

αυτης της σκατοχωρας της αρπαχτης και της λοβητουρας

Επαθα χοντρη ζημια για το μεγεθος μου.........

1100 ευρω λαχεια μου εμειναν γιατι τα κολοπαιδα που το παιζουν ''επαναστατες'' του κ....υ

εκαναν συγκεντρωση στην ομονοια και εγω φοβουμενος τυχον επεισοδια και κινδυνο της σωματικης μου ακεραιοτητας εφυγα με τα λαχεια και πηγα σπιτι μου ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ οπως και χθες ΝΩΡΙΣ

Περιμενα απο αυτο το Κ...ΟΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ για μια - δυο μερες (λογω της τεταμενης καταστασης εις ματην)

Αλλα μονο να μας τα παιρνουν ξερουν και τιποτα αλλο@#$#@%^?><*&&^%$#@ .......

Τεσπα ελπιζω να κερδισω τωρα κανενα λαχειο

μπας και τα παρατησω και δεν ΞΑΝΑΔΩ ποτε την ΟΜΟΝΟΙΑ ........

Θα κανω καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ........ ΦΕΤΟΣ

Μήπως χάζεψες απο τα δακρυγόνα άνθρωπέ μου;Έξω σκοτώνονται άνθρωποι και συ παραπονιέσαι οτι σου μείνανε απούλητα εισιτήρια;;;;Πόσο ρηχός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που βάζει το κέρδος πάνω απ'όλα;!Και στο κάτω κάτω,όταν έκανες quote τμήμα απο μήνυμά μου πρίν μερικές σελίδες εσύ ο ίδιος υποστήριξες οτι δέν υπάρχει κράτος-κυβέρνηση-συνοχή.Μάλλον εξαίρεση αποτελεί ΜΟΝΟ η κλήρωση του Λαϊκού...Πραγματικά ελπίζω να τα γράφεις όλα αυτά αστειευόμενος,αλλιώς τι να πώ.

Α και btw,τόσα χρόνια στο επάγγελμα θα έπρεπε να καταλάβεις μέχρι τώρα οτι όλα είναι τζόγος.Sorry,σήμερα έχασες...better luck next time...

Δημοσ.
κατι τετοια post διαβαζω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι:mad:.του να σου πω ρε

axaxouxa υπομονη,υπαρχουν και χειροτερα.:-)

Αν με αυτά σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, με μία εν ψυχρώ δολοφονία θα έπρεπε να μέτραγες τουλάχιστον 12 εγκεφαλικά.

:rolleyes:

Δημοσ.

Ενα θα πω..Οτι απο προχθες εχουν ξεσηκωθει οι αλβανοι,οι σκοπιανοι και οι τουρκοι και μας βριζουν και λενε οτι τους κατεβει απο το κεφαλι για εμας..Και εμεις καθομαστε με σταυρωμενα χερια

Δημοσ.
Όχι φυσικά δεν είναι είδηση. Αλλά το αντίθετο δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Κάποια στιγμή, καθαρά στατιστικά θα συμβεί και η μαλακία. Έτσι απλά. Δεν είναι νέο. Σου λέω απο τώρα στα επόμενα 3 χρόνια κάποιος μπάτσος θα ασκήσει βία σε κάποιον νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στο λέω απο τώρα. Αν θες κάντον ήρωα/μάρτυρα απο τώρα.

στατιστικα προβλεπομενο που λεει και ο στρατος

καποια στιγμη ενας μπατσος του την αναβει και σκωτωνει οποιον βρει, φυσικο γεγονος

αλλα ακομα και ετσι να ειναι, παλι δεν δικαιολογουν αυτη την κατασταση.

γιατι στα επόμενα 3 χρόνια δεν θα ειναι κάποιος ανηκανος μπάτσος που θα ασκήσει βία σε κάποιον νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

καπου καπως καποτε δηλαδη

το προβλημα ειναι οτι αυτο που περιγραφεις εσυ σαν 1 μεμονομενο περιστατικο ειναι καθημερινοτητα και οι μπατσοι δρουν ανεξελεγκτα εναντιον ολων ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τη συγκαληψη της δικαιωσυνης!

ΥΓ και δεν απαντησες για το αν εχεις ιδεα για το τι γινετε στα τμηματα;

ΥΓ2 και οντως μπορει να εχεις κανει μαλακια στο δρομο με τον τροχονομο

ΥΓ3 Εξω απο το ΜΠΑΤΣΟΚ γιατι προκαλεις, βριζεις και χτυπας κοσμο γιανα ξεγκ@λωσεις;;

Δημοσ.
Μήπως χάζεψες απο τα δακρυγόνα άνθρωπέ μου;Έξω σκοτώνονται άνθρωποι και συ παραπονιέσαι οτι σου μείνανε απούλητα εισιτήρια;;;;Πόσο ρηχός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που βάζει το κέρδος πάνω απ'όλα;!Και στο κάτω κάτω,όταν έκανες quote τμήμα απο μήνυμά μου πρίν μερικές σελίδες εσύ ο ίδιος υποστήριξες οτι δέν υπάρχει κράτος-κυβέρνηση-συνοχή.Μάλλον εξαίρεση αποτελεί ΜΟΝΟ η κλήρωση του Λαϊκού...Πραγματικά ελπίζω να τα γράφεις όλα αυτά αστειευόμενος,αλλιώς τι να πώ.

Α και btw,τόσα χρόνια στο επάγγελμα θα έπρεπε να καταλάβεις μέχρι τώρα οτι όλα είναι τζόγος.Sorry,σήμερα έχασες...better luck next time...

ρωτησες εσυ τον ανθρωπο αυτο που χλευαζεις τι αναγκη μπορει να ειχε αυτα τα χρηματα που θα εβγαζε απο τα λαχεια? μπορει να εχει οικογενεια να ταισει και αναγκες να καλυψεις πως τον κρινεις ετσι αβιαστα?
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά, τώρα έλεγε μάρτυρας ότι πυροβόλησαν 15 φορές οι ζητάδες στην περιοχή κοντά στην Αχιλλέως.

Εγώ μένω κοντά και άκουσα το πολύ 4 μπαμ. (2 στην αρχή και κανα-2 αρκετά πιο μετά και μπορεί να μην ήταν πυροβολισμοί, δεν ξέρω), αν είχαν πυροβολήσει 15 φορές (ναι, μετά θα λένε 30), θα είχε γίνει πανικός.

Και αναρωτιέμαι πως γίνεται πάντα αυτά τα άτομα και βρίσκουν γραμμή στο τηλέφωνο και όταν πάρουμε εμείς, δεν πιάνουμε ποτέ.

"Σιγά τώρα τι είπε η αστυνομία" είπε αυτή (περίπου) στο Mega, για το ότι πυροβόλησαν μια φορά

Και ο άλλος (που πήρε τηλέφωνο/αυτόπτης μάρτυρας) λέει ότι μάζεψε τους κάλυκες κλπ και άρχισε να μοιράζει τριγύρω.

Δεν ξέρω πια...

Πάντως το ότι δεν έχει πρόβλημα ακόμα (ελπίζω) η περιοχή κοντά μου (γιατί το αστυνομικό τμήμα που λένε ότι θα χτύπαγαν, είναι 2 οδούς πιο κάτω), δεν με χαλάει και ας ρίξει στον αέρα ο αστυνομικός.

Δημοσ.
ρωτησες εσυ τον ανθρωπο αυτο που χλευαζεις τι αναγκη μπορει να ειχε αυτα τα χρηματα που θα εβγαζε απο τα λαχεια? μπορει να εχει οικογενεια να ταισει και αναγκες να καλυψεις πως τον κρινεις ετσι αβιαστα?

Ευχαριστω φιλε .......

Δημοσ.
Ενα θα πω..Οτι απο προχθες εχουν ξεσηκωθει οι αλβανοι,οι σκοπιανοι και οι τουρκοι και μας βριζουν και λενε οτι τους κατεβει απο το κεφαλι για εμας..Και εμεις καθομαστε με σταυρωμενα χερια

Να πάρωμε τα όπλα, (τώρα που έχουμε και το "κολλάι"), να καθαρίσωμε μερικούς αλλόθρησκους, να τους δείξουμε εμείς !

Δημοσ.
ρωτησες εσυ τον ανθρωπο αυτο που χλευαζεις τια ναγκη μπορει να ειχε αυτα τα χρηματα που εβγαζε απο τα λαχεια? μπορει να εχει οικογενεια να ταισει και αναγκες να καλυψεις πως τον κρινεις ετσι αβιαστα?

Δέν ξέρω...ρώτα την ανάγκη που έχουν οικογένειες των οποίων το εισόδημα βασίζεται σε κέρδη απο μαγαζιά που αυτή τη στιγμή καίγονται...Λές αυτοί να ζούνε με αέρα και νερό μόνο;

Και τέλοσπάντων δέν είναι θέμα υλικών ή οικονομικών ζημιών!Αυτή τη στιγμή κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ η σωματική ακεραιότητα συνανθρώπων μας.Και μόνο το γεγονός οτι γλύτωσε απο το τρελοκομείο αλώβητος (την στιγμή που είχε σίγουρα χρήματα πάνω του) θα έπρεπε να τον χαροποιεί...

Δημοσ.
Δέν ξέρω...ρώτα την ανάγκη που έχουν οικογένειες των οποίων το εισόδημα βασίζεται σε κέρδη απο μαγαζιά που αυτή τη στιγμή καίγονται...Λές αυτοί να ζούνε με αέρα και νερό μόνο;

Και τέλοσπάντων δέν είναι θέμα υλικών ή οικονομικών ζημιών!Αυτή τη στιγμή κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ η σωματική ακεραιότητα συνανθρώπων μας.Και μόνο το γεγονός οτι γλύτωσε απο το τρελοκομείο αλώβητος (την στιγμή που είχε σίγουρα χρήματα πάνω του) θα έπρεπε να τον χαροποιεί...

συμφωνω απολυτα μαζι σου για τα μαγαζια που καιγονται και εμενα ο πατερας μου εμπορος ειναι και ξερω καλα τι σημαινει να πρεπει να καλυψεις επιταγες
Δημοσ.
στατιστικα προβλεπομενο που λεει και ο στρατος

καποια στιγμη ενας μπατσος του την αναβει και σκωτωνει οποιον βρει, φυσικο γεγονος

αλλα ακομα και ετσι να ειναι, παλι δεν δικαιολογουν αυτη την κατασταση.

γιατι στα επόμενα 3 χρόνια δεν θα ειναι κάποιος ανηκανος μπάτσος που θα ασκήσει βία σε κάποιον νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

καπου καπως καποτε δηλαδη

Δεν λέω ότι είναι φυσιολογικό. Ούτε λέω ότι όλα γίνονται σωστά και τυπικά. Εσύ πόσες φορές έχεις βρεθεί μέσα σε Α/Τ και ξέρεις δλδ?

Δεν λέω ότι πρέπει να πούμε, έ το περιμέναμε.

Λέω όμως ότι επειδή πάντα θα συμβαίνουν στραβές, αν είναι κάθε φορά να γίνεται το ίδιο, κλάφτα χαράλαμπε.

Νομίζω έγραψα πολύ ξεκάθαρα τις θέσεις μου, και εντελώς αχρωμάτιστα. Δεν μπορώ να τα πώ καλύτερα.

Δημοσ.
Να πάρωμε τα όπλα, (τώρα που έχουμε και το "κολλάι"), να καθαρίσωμε μερικούς αλλόθρησκους, να τους δείξουμε εμείς !

Με συγκινησες με το post σου ,δακρυσα ειναι η αληθεια!!!Μην ανησυχεις ομως αυτοι ηδη εχουν ξεσηκωθει,εσυ,εγω,ο καθενας μας ας πιουμε την σοκολατιτσα μας,ας σερφαρουμε στο νετ και οταν ξυπνησουμε θα βρισκομαστε σε μια χωρα αλλοθρησκων οπως λες που θα την αποκαλουν ελλαντα-κατι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...