izerman76 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις άκουσα από συγγενικό πρόσωπο ότι πιασαν έναν "διαδηλωτή" κουκουλοφόρο να σπάει και να ρημάζει....όταν λοιπόν τον έβγαλαν την κουκούλα αποδέχτηκε ότι ήταν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚOΣ. Επειδή αυτό υποτίθεται συζητήθηκε κάπου στην TV Και εγώ εκτός από το ότι δεν βλέπω δεν εμπιστεύομαι και εύκολα...θα ήθελα να μάθω αν το έχει ακούσει κανείς άλλος να το διασταυρώσουμε. και αν τελικά ισχύει πολλή θα ήθελα να ξανά ακούσω ότι δεν υπάρχουν προβοκάτορες! και ότι όλα αυτομάτως είναι σε ένα τσουβαλι… Φαίνεται να επιβεβαιώνομαι και εγώ ο καθόλα άσχετος και αμέτοχος ουσιαστικά όπου Παρά τη μέση λογική, κατάφερα να υποψιαστώ το αυτονόητο ως απλος Παρατηρητής. Και απλά ελπίζω να μην είμαι ο μόνος … ΛΕΩ ΑΝ…και περιμενω. Χαζή ερώτηση-πώς κατάλαβαν όταν του έβγαλαν τη κουκούλα ότι είναι μπάτσος; Έχουν κάποιο σημάδι στο πρόσωπο και τους αναγνωρίζεις από μακριά; Αν τον γνωρίζανε αυτοί που τον πιάσανε φαντάζομαι ότι αρκούσε να τους πει το όνομα του για να τον αφήσουν, δεν χρειαζόταν η τρομερά δραματική σκηνή όπου του βγάζουν τη κουκούλα, τινάζει το ατημελητο μαλί του και λέει με τρεμάμενη φωνη: " ναι, είμαι αστυνομικός"
Twisted_Wicked Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί, οι κουκουλοφόροι τι δουλειά είχαν στην κηδεία; Η κουκουλα χαρακτηριζει τον ανθρωπο?Εγω ξερω οτι ισχυε παλιοτερα με τον ρουφιανο...Πήγαν να υποβάλουν τα σέβη τους. 100,000 κουκουλοφοροι να ηταν και δεν με ενδιαφερει αν ηταν εκει να υποβαλουν τα σεβη τους η οχι ,απο την στιγμη που σαν τηλεθεατης βλεπω οσους κουκουλοφορους ηταν εκει να εχουν βγαλει τον σκασμο και μολις τελειωνει η κηδεια να σκανε μυτη τα ματ και να γινεται το ελα να δεις, μετα δεν προκειται να κατηγορησω στην παρουσα κατασταση τους κουκουλοφορους αλλα οποιον ηλιθιο αξιωματικο ειχε την φαεινη ιδεα να στειλει εκει περα τις διμοιριες.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Η κουκουλα χαρακτηριζει τον ανθρωπο?Εγω ξερω οτι ισχυε παλιοτερα με τον ρουφιανο... Δεν νομίζω να φοράνε κουκούλες και κράνη επειδή κρυώνουν. 100,000 κουκουλοφοροι να ηταν και δεν με ενδιαφερει αν ηταν εκει να υποβαλουν τα σεβη τους η οχι ,απο την στιγμη που σαν τηλεθεατης βλεπω οσους κουκουλοφορους ηταν εκει να εχουν βγαλει τον σκασμο και μολις τελειωνει η κηδεια να σκανε μυτη τα ματ και να γινεται το ελα να δεις, μετα δεν προκειται να κατηγορησω στην παρουσα κατασταση τους κουκουλοφορους αλλα οποιον ηλιθιο αξιωματικο ειχε την φαεινη ιδεα να στειλει εκει περα τις διμοιριες. Αν όσα ακούστηκαν από skai και άλλα κανάλια, πως δηλαδή μερίδα κουκουλοφώρων κατέβαινε με molotov και τα ρέστα, προσωπικά την αστυνομία δεν την κατηγορώ καθόλου, τουλάχιστον για την παρουσία τους. Τα επεισόδια άλλωστε δεν ξεκίνησαν μετά το τέλος της κηδείας και στην αρχή δεν υπήρχε ίχνος αστυνομίας στην περιοχή. Για την ρίψη χημικών τώρα, αυτό είναι άλλο θέμα. Περριτή. Ειδικά όταν, όπως είδαμε πιο μετά, μπορούν να τους απωθήσουν επιτυχώς και χωρίς αυτά.
activex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Deorum έχεις μια καλή λογική στα παραπάνω και μια σίγουρα μεγάλη δόση αλήθειας. έξαλλου αυτό που περιγράφεις δεν εκμεταλλεύονται και τα ΜΜΕ με την αντίστροφη φυσικά χειραγώγηση? η μήπως στην τελική τέτοια παραθυράκια δεν τα χρησιμοποιούν πολιτικάντηδες με ρητορικές τρικλοποδιές και "αδιευκρίνιστους" στόχους υπέρ προσωπικού οφέλους (κυρίως υλικά ομολογουμένως ) ακόμα και έτσι η παιδική αφέλεια δείχνει να έχει περισσότερη αξία και ουσία καθώς είναι ουσιαστικά η εκτόνωση άλλων προβλημάτων «κληρονομικών» κατά βάση. στο κάτω κάτω άλλη ηθική έχει το υλικό όφελος και άλλη πονηρία από τον "τσερτσελε" όπως λες. ποιος σου κάνει πιο πολύ για θύμα λοιπόν βάση της ηθικής/συνείδησης? Και γιατί εστιάζεις εδώ και όχι εκεί, ώστε να πιάσουμε και το πρόβλημα πιο κοντά στη βάση του? Για την ακρίβεια στη δράση και όχι στην αντίδραση… Πιο απλοϊκά, δεν είναι καλύτερα να αρχίσουμε από τα παραδείγματα τον μεγάλων και μετά να φτάσουμε στα σπασμωδικά ενδεχομένως ξεσπάσματα...από τα παιδιά που όπως λες μπορεί και να το πιστεύουν?
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Γενικά δυστυχώς θα μιλάμε αιώνια και κανείς δεν θα συμφωνεί. Το ποτήρι δεν το βλέπουν απλώς άλλοι μισο-άδειο και άλλοι μισογεμάτο. Ακόμα και 1% γεμάτο να είναι θα είναι θα υπάρχουν κάποιοι να λένε ότι είναι γεμάτο. Ακόμα και 99% γεμάτο να είναι κάποιοι θα λένε ότι είναι άδειο. 1 περιστατικό με τον μπάτσο προχτές είχαμε. Κάποιοι κάνουν αναφορές και παραθέτουν άλλα 20 τα τελευταία 15 χρόνια. Την αστυνομία την υπηρετούν μερικές 10δες χιλιάδες άνθρωποι. Επι 10δες χρόνια, επί 365 μέρες τον χρόνο. 10-20-100 περιστατικά απο τις 100δες χιλιάδες συναναστροφές με τον πολίτη που έχουν στα δικά μου μάτια είναι μεμονομένα. Στα μάτια άλλων είναι ο τρόπος που λειτουργεί γενικά η αστυνομία. Μερικοί ισχυρίζονται πως έχουν "γραμμή" να φέρονται έτσι. Δεν βγάζεις ποτέ άκρη. ΥΓ. Δεν είμαι αστυνομικός, δεν είμαι στρατιωτικός, δεν έχω κανέναν συγγενή σε καμιά θέση τέτοια, δεν υπάγομαι πουθενά πολιτικά, και δεν αναπαράγω λογίδρια που μου έχουν πιπιλήσει το μυαλό απο τα 14 μου...
activex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Χαζή ερώτηση-πώς κατάλαβαν όταν του έβγαλαν τη κουκούλα ότι είναι μπάτσος; Έχουν κάποιο σημάδι στο πρόσωπο και τους αναγνωρίζεις από μακριά; Αν τον γνωρίζανε αυτοί που τον πιάσανε φαντάζομαι ότι αρκούσε να τους πει το όνομα του για να τον αφήσουν, δεν χρειαζόταν η τρομερά δραματική σκηνή όπου του βγάζουν τη κουκούλα, τινάζει το ατημελητο μαλί του και λέει με τρεμάμενη φωνη: " ναι, είμαι αστυνομικός" τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω γι αυτό ρώτησα πρώτα.... μην κολλάς όμως στην περιγραφή, μπορεί να μην έβγαλε καν τη στολή εν ώρα υπηρεσίας! (χιούμορ) εστίασε στο ότι αποδείχτηκε όπως μου είπαν. και μείνε επιφυλακτικός ως προς το γεγονός, όχι ως προς την περιγραφή που δεν έχει ίσως τις απαραίτητες λεπτομέρειες επιδι δεν τις ξερω... ΕΓΩ... -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 06 : 38 : 22----- ΥΓ. Δεν είμαι αστυνομικός, δεν είμαι στρατιωτικός, δεν έχω κανέναν συγγενή σε καμιά θέση τέτοια, δεν υπάγομαι πουθενά πολιτικά, και δεν αναπαράγω λογίδρια που μου έχουν πιπιλήσει το μυαλό απο τα 14 μου... και εγώ το ίδιο...αλλά που διαφωνείς στις παραπάνω παρατηρήσεις ως προς την ουσία ?
Twisted_Wicked Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να φοράνε κουκούλες και κράνη επειδή κρυώνουν Τοτε λυπαμαι αλλα δυστηχως ειμαι και εγω κουκουλοφορος σε καθε πορεια.Οχι δεν σπαω ουτε καιω αλλα επειδη ζω στην ελλαδα οπου λογω της δημοκρατιας που εχουμε,μπορω να διαμαρτηριθω ελευθερα χωρις να φοβαμαι για συνεπειες μετα.Πχ να με στειλει η εταιρια μου να φτιαξω τους υπολογιστες των αργοσχολων μπατσων στο τμημα,επειδη τους κολλαει η πασιεντζα και να καταληγω απολυμενος επειδη ειμαι "σταμπαρισμενος" σε πορεια. Αν η κουκουλα πλεον με χαρακτηριζει τοτε δεχομαι ευχαριστα τον χαρακτηρισμο,εφοσον μου δινει το δικαιωμα να διαμαρτυρομαι μιας και ειμαστε τοσο δημοκρατικη χωρα οπου η κουκουλα ειναι περιττη.Η παλια καλη και αγαπημενη χουντικη κληρονομια της ελας...Δεν θα συνεχισω αλλο γτ ειλικρινα η κατασταση εχει πλεον ξεφυγει και εχω κουραστει να προσπαθω να βρω λογικη στο χαος.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Την αστυνομία την υπηρετούν μερικές 10δες χιλιάδες άνθρωποι. Επι 10δες χρόνια, επί 365 μέρες τον χρόνο. 10-20-100 περιστατικά απο τις 100δες χιλιάδες συναναστροφές με τον πολίτη που έχουν στα δικά μου μάτια είναι μεμονομένα. Στα μάτια άλλων είναι ο τρόπος που λειτουργεί γενικά η αστυνομία. Μερικοί ισχυρίζονται πως έχουν "γραμμή" να φέρονται έτσι. Δεν βγάζεις ποτέ άκρη. Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα; Όταν ο αστυνομικός κάνει σωστά τη δουλειά του, τυχόν ρισκάροντας και την ίδια του τη ζωή in the process, το ακούμε για 30 δευτερόλεπτα σαν όγδοη είδηση σε κάποιο δελτίο, και αν. Όταν ο αστυνομικός όμως κάνει μαλακία, κάθε είδους, στήνεται ολόκληρο λαϊκό δικαστήριο, δικαίως ή αδίκως, με παραπληροφόρηση από κάθε πλευρά. Και από εκεί και έπειτα αρχίζουν τα όργανα. Μάντεψε ποιοί φταίνε για αυτό; Κυρίως όσοι ακούνε για επεισόδια και τρίβουν τα χέρια τους που θα τους τρώμε στη μάπα στο γυαλί για τις επόμενες 5 ώρες. Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα επαγγέλματα. Αστυνομικούς, γιατρούς, ταξιτζήδες κ.λπ. Όταν ήδη υπάρχει προκατάληψη προς μια ομάδα ατόμων, η υπόθεση είναι χαμένη εξ'αρχής. Βέβαια όλα αυτά παύουν να ισχύουν μόλις εμείς οι ίδιοι αισθανθούμε κίνδυνο eh;
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω γι αυτό ρώτησα πρώτα.... μην κολλάς όμως στην περιγραφή, μπορεί να μην έβγαλε καν τη στολή εν ώρα υπηρεσίας! (χιούμορ) εστίασε στο ότι αποδείχτηκε όπως μου είπαν. και μείνε επιφυλακτικός ως προς το γεγονός, όχι ως προς την περιγραφή που δεν έχει ίσως τις απαραίτητες λεπτομέρειες επιδι δεν τις ξερω... ΕΓΩ... -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 06 : 38 : 22----- και εγώ το ίδιο...αλλά που διαφωνείς στις παραπάνω παρατηρήσεις ως προς την ουσία ? Επειδή απλά ζω στην περιοχή του πολυτεχνείου, πήγαινα σχολείο στην πλ. Βάθης (όποιος είναι αθηναίος ξέρει) και φρ/ριο στην κάνιγγος, κάθε βράδυ πέρναγα απο την Β. Αμαλίας, έχω δει 10δες φορές πως γίνονται ξεκινάνε οι συγκεντρώσεις. Μου είναι αδιανόητο να στέκει η θεωρία συνομωσίας, ότι τα κάνουν μπάτσοι ή προβοκάτορες. Πρώτον αν ήταν έτσι κανείς ποτέ δεν θα το μάθαινε. 1)Αν ήταν μπάτσος και τον πιάναν μπάτσοι - και τους το έλεγε -, λές να το μαθαίναμε εμείς? Αν ήταν να διαρρεύσει, μέχρι να φτάσει η διαταγή στον μπάτσο (ντύσου ανάρχα και σπάστα) δεν θα είχε βρεθεί κάποιος που έχει κάποια κόντρα/συμφέρον να δώσει την διαταγή στα κανάλια. Εγώ θα την έδινα ανώνυμα και θα ζήταγα και 10.000€ σε όποιο κανάλι ήθελε την αποκλειστικότητα. 2)Αν ήταν μπάτσος αλλά τον πιάσαν πολίτες ή αναρχικοί, δεν θα τολμούσε να το πεί, και αν το έλεγε δεν θα ζούσε. Τόσα χρόνια, (μην κοιτάτε που δεν ακούγεται πάντα) επι μονίμου βάσεως γίνονται μικροεπεισόδια. Δεν μπορεί να είναι μόνιμα προβοκάτορας εκεί. Και καλά τώρα έγινε χαμός. Πριν μια βδομάδα στην θεσσαλονίκη, πριν 20 μέρες πάλι στα εξάρχεια? Μην πάτε την σκέψη σας μέσω λαμίας. Όντως υπάρχουν άτομα που θέλουν να βάλουν φωτιά στο κατεστημένο. Τόσο απλά. Πιο πιθανόν είναι την φωτιά στο πλαίσιο να την έβαλε κανάς (δεν θέλω να πώ αλβανός) που ήθελε να βουτήξει τίποτα, ή ακόμα και ο απέναντι καταστηματάρχης, παρά άτομο με εντολή απο πάνω (είτε της κυβ, είτε τις αντιπολιτ) Μάι 2 σέντς όπως λένε.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τοτε λυπαμαι αλλα δυστηχως ειμαι και εγω κουκουλοφορος σε καθε πορεια.Οχι δεν σπαω ουτε καιω αλλα επειδη ζω στην ελλαδα οπου λογω της δημοκρατιας που εχουμε,μπορω να διαμαρτηριθω ελευθερα χωρις να φοβαμαι για συνεπειες μετα.Πχ να με στειλει η εταιρια μου να φτιαξω τους υπολογιστες των αργοσχολων μπατσων στο τμημα,επειδη τους κολλαει η πασιεντζα και να καταληγω απολυμενος επειδη ειμαι "σταμπαρισμενος" σε πορεια. Αν η κουκουλα πλεον με χαρακτηριζει τοτε δεχομαι ευχαριστα τον χαρακτηρισμο,εφοσον μου δινει το δικαιωμα να διαμαρτυρομαι μιας και ειμαστε τοσο δημοκρατικη χωρα οπου η κουκουλα ειναι περιττη.Η παλια καλη και αγαπημενη χουντικη κληρονομια της ελας... Ναι, με το που αρχίσουν τα επεισόδεια στάνταρ δεν θα την πληρώσουν (σταμπάρισμα ή/και ξύλο) μόνο όσοι σπάνε και καίνε, αλλά όσοι βρέθηκαν μαζί με αυτούς, όσοι φορούσαν μαντήλια και κουκούλες είτε για προφύλαξη από τα χημικά είτε για τους λόγους που αναφέρεις. Το οποίο δίκιο όμως έχεις εσύ, δεν το έχει κάποιος ο οποίος κατεβαινει μαζί με άλλους 50-100, οργανωμένα, με ξύλα και μπουκάλια βενζίνης στα χέρια. Get my point? Το, κλισέ πια, "όποιος δεν έχει τίποτε να κρύψει δεν φοβάται" δεν το αναφέρω καν γιατί όλοι ξέρουμε πώς λειτουργούν μερικοί. Το λες και μόνος σου άλλωστε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα; Όταν ο αστυνομικός κάνει σωστά τη δουλειά του, τυχόν ρισκάροντας και την ίδια του τη ζωή in the process, το ακούμε για 30 δευτερόλεπτα σαν όγδοη είδηση σε κάποιο δελτίο, και αν. Όταν ο αστυνομικός όμως κάνει μαλακία, κάθε είδους, στήνεται ολόκληρο λαϊκό δικαστήριο, δικαίως ή αδίκως, με παραπληροφόρηση από κάθε πλευρά. Και από εκεί και έπειτα αρχίζουν τα όργανα. Μάντεψε ποιοί φταίνε για αυτό; Κυρίως όσοι ακούνε για επεισόδια και τρίβουν τα χέρια τους που θα τους τρώμε στη μάπα στο γυαλί για τις επόμενες 5 ώρες. Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα επαγγέλματα. Αστυνομικούς, γιατρούς, ταξιτζήδες κ.λπ. Όταν ήδη υπάρχει προκατάληψη προς μια ομάδα ατόμων, η υπόθεση είναι χαμένη εξ'αρχής. Βέβαια όλα αυτά παύουν να ισχύουν μόλις εμείς οι ίδιοι αισθανθούμε κίνδυνο eh; δηλαδή όταν έπιασαν τον Παλαιοκώστα δεν το έδειξαν? όταν έπιασαν τον δολοφόνο του σεργιανόπουλου δεν το είπαν? όταν πυροβόλησαν, θανάσιμα, τον αστυνομικό που δούλευε σαν security δεν το είπαν; δηλαδή τι θες; να γίνουμε σαν την Κίνα που απαγορεύονται οι αρνητικές ειδήσεις; Τι ήθελες να πούνε τώρα; αυτά συμβαίνουν; δεν ντρέπεστε λίγο;
overnontas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 activex αυτο που λες ειναι πολυ σοβαρο...και εγω κοιτοντας μια δοση τα καναλια ακουσα σε ενα καποιον να λεει οτι ειδε μια κλουβα της αστυνομιας μεσα στα επεισοδια να κατεβαζει απο καπου πιο παραμερα απο την ομονοια κουκουλοφορους που κατευθυνθηκαν τρεχοντας στη πλατεια.... παιδια πολλα παιζονται πισω απο τη πλατη μας και καλο ειναι να μην ειρωνευομαστε δε ξερεις τι σχεδιο εχουν τα σιχαματα που μας κυβερνανε τοσα χρονια.... Τις πρωτες μερες με τη γελοια δικαιολογια οτι θα εχουμε ασκημες εξελιξεις αφηναν τους κουκουλοφορους να τα σπανε και μετα τα βαζουνε με αθωους και αοπλους διαδηλωτες οι θρασυδειλες κοτες που εχουν κανει "οργανα της ταξης"..[αν ειχαμε ΣΟΒΑΡΗ αστυνομια θα μπορουσε να επεμβει χωρις κανενα σοβαρο παρατραγουδο αλλα δεν εχουμε]....οπως και το δολοφονο που τα αρχισε ολα..τα εβαλε με πιτσιρικια ενω εδω ειδα καπου οτι καποια στιγμη περυσι του επιτεθηκαν με καδρονια στα εξαρχεια..και δεν εκανε τιποτα το καταραμενο τσολι..που οι συναδελφισες του μπατσινες τον αποκαλουσαν "ραμπο".... (να αναφερω και το οτι αν πεσει αυτη η κυβερνηση στη παρουσα φαση παραγραφονται τα του βατοπεδιου)
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Pablo_Hasan σύγκρινε, τον τελευταίο καιρό ή γενικά, πόση έμφαση δίνεται από την πλειοψηφία των ΜΜΕ σε "θετικά" γεγονότα και πόση σε "αρνητικά" (με μικρή έως τεράστια δόση δράματος αντίστοιχα). Τι έγινε; Τι έχασα; Είχαμε και άλλη εκπυρσοκρότηση η ο Εισαγγελάτος μαλακίζεται πάλι; έντιτ: ακούγεται πως υπάρχει video με ζητά να πυροβολεί στον αέρα...
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Να τα δείχνουν και να τα παραδείχνουν. Αλλά πιστεύεις ότι τα δείχνουν με την ίδια βαρύτητα, πιστεύεις ότι αρκεί η βλακεία ενός, για τέτοιο ξεσηκωμό? Μας βλέπουν οι ξένοι και νομίζουν ότι έχουμε κανά ολοκληρωτικό πολίτευμα, ενώ έχουμε ακριβώς το αντίθετο. Διαβάζω σε ξένα φόρουμ, police is killing innocent boys, λες και έχουμε σκοτώσει καμιά 50ριά ως τώρα. Τι βαρύτητα δίνεις είναι το θέμα. Αλλά ξαναλέω, αυτός που πιστεύει ό,τι πιστεύει (εκεί είναι το ζουμί) το πίστευε πριν την είδηση της δολοφονίας. Απλά αυτό περίμενε να το ακούσει για να πεί στους άλλους να είχα δίκιο. Με πιάνετε? Σαν τις γιαγιάδες, βλέπουν ένα όνειρο κακό, ε κάποια στιγμή σε κάποιον απο τους 10δες συγγενείς, κάποια στραβή θα συμβεί, κάποιος θα σπάσει κανά χέρι, κάποιος θα αρρωστήσει, κάποιον θα τον κλέψουν... και μετά θα λέει το είδα εγώ. Έτσι και εδώ, την άποψη τους για την αστυνομία την έχουν απο πριν. Μεμονόμενο είναι το περιστατικό σύλληψης δραστών για αυτούς, και η δολοφονία του παιδιού είναι "είδατε? έχουμε δίκιο, είναι γουρούνια". Δεν είμαι κοινωνιολόγος να σας πώ απο πού πηγάζει αυτή η παγιωμένη αντίληψη σε μερικούς. Πάντως σίγουρα όχι σε αυτά τα περιστατικά που κατα καιρούς συμβαίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.