opera Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 προς wizzy http://www.virustotal.com/analisis/9fb42601c61e76bab7b7491940205f79 και το nod32 δεν έδειξαν worm ή κάτι άλλο.
dealer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ευτυχως που δεν εχουμε κανενα νεκρο ακομα να λετε. Αλλος ενας ανθρωπος να χαθει η κατασταση θα ξεπερασει καθε σεναριο. Θα ειναι σαν να ριξει καποιος βενζινη στην φωτια.Ακουσα οτι υπαρχει νεα φωτο σε καποια εφημεριδα με 2 "οργανα",ο ενας να κραταει οπλο και ο αλλος να απειλει με χειρονομια οπλου-αληθευει?Υπαρχει καποιο λινκ? Απο yahoo news
wizzy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 προς wizzyhttp://www.virustotal.com/analisis/9fb42601c61e76bab7b7491940205f79 και το nod32 δεν έδειξαν worm ή κάτι άλλο. Πάσο. Το Avira AntiVir το έπιασε την ώρα που το κατέβαζα. Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία. Από το cosmo.gr, ένα από τα πιο εύστοχα κείμενα που διάβασα για την όλη κατάσταση. Προσέξτε το σημείο που αναφέρεται σε γνωστό βουλευτή.
Twisted_Wicked Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Μια εικονα χιλιες λεξεις...Καιγεται ολη η χωρα με φωτια που ξεκινησανε οι ιδιοι και ομως υπαρχουν ακομα ανεγκεφαλοι μπασκινες που το συνεχιζουν?Τελικα ειναι αθανατη η χουντικη εκπαιδευση στην αστυνομια....
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Twisted_Wicked το συζητούσαμε λίγες σελίδες πιο πρίν, μάλλον πρόκειται για πιστόλι κροτίδας/φωτοβολίδας. Όχι πως η πράξη δικαιολογείται.
Kostas-GR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Πάσο. Το Avira AntiVir το έπιασε την ώρα που το κατέβαζα. Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία. Από το cosmo.gr, ένα από τα πιο εύστοχα κείμενα που διάβασα για την όλη κατάσταση. Προσέξτε το σημείο που αναφέρεται σε γνωστό βουλευτή. και ποιοός είπε οτι δεν ξέρει τι ανέβασε; αν είναι δυνατόν ρε παιδιά έχετε δει πολλές εκτελέσιμες φωτογραφιίες ;
Balourdos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Από το cosmo.gr, ένα από τα πιο εύστοχα κείμενα που διάβασα για την όλη κατάσταση. Προσέξτε το σημείο που αναφέρεται σε γνωστό βουλευτή. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ευρημα φιλε Wizzy και σ'ευχαριστω (οπως προφανως και την αρθρογραφο). Το υστερογραφο του κειμενου αν αληθευει ειναι λιγο...καπως...
Twisted_Wicked Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 akpe διαφωνω οτι ειναι πιστολι κροτιδας/φωτοβολιδας αλλα συμφωνω πως η πραξη οχι απλα δεν δικαιολογειται αλλα ειναι εγκληματικη στην παρουσα κατασταση. Βλεπω tv και τριβω τα ματια μου...ειναι σοβαρη η αστυνομια?Τι δουλεια εχουν τα ματ στην κηδεια?Πηγαν να δηλωσουν την υποστηριξη τους στην οικογενεια του παιδιου?Οι κατοικοι τους πετανε γλαστρες για να φυγουν!!!
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί, οι κουκουλοφόροι τι δουλειά είχαν στην κηδεία;
De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Για μετρήστε σε ένα ρεπορτάζ από αυτά που κάνουν πόσες φορές θα ακουστεί η λέξη "περιουσία"...Σαν τους αμερικανους με τους "τρομοκράτες" το έχουν ξεφτυλίσει...
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί, οι κουκουλοφόροι τι δουλειά είχαν στην κηδεία; Πήγαν να υποβάλουν τα σέβη τους.
activex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις άκουσα από συγγενικό πρόσωπο ότι πιασαν έναν "διαδηλωτή" κουκουλοφόρο να σπάει και να ρημάζει....όταν λοιπόν τον έβγαλαν την κουκούλα αποδέχτηκε ότι ήταν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚOΣ. Επειδή αυτό υποτίθεται συζητήθηκε κάπου στην TV Και εγώ εκτός από το ότι δεν βλέπω δεν εμπιστεύομαι και εύκολα...θα ήθελα να μάθω αν το έχει ακούσει κανείς άλλος να το διασταυρώσουμε. και αν τελικά ισχύει πολλή θα ήθελα να ξανά ακούσω ότι δεν υπάρχουν προβοκάτορες! και ότι όλα αυτομάτως είναι σε ένα τσουβαλι… Φαίνεται να επιβεβαιώνομαι και εγώ ο καθόλα άσχετος και αμέτοχος ουσιαστικά όπου Παρά τη μέση λογική, κατάφερα να υποψιαστώ το αυτονόητο ως απλος Παρατηρητής. Και απλά ελπίζω να μην είμαι ο μόνος … ΛΕΩ ΑΝ…και περιμενω.
vagpap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Διαβάζοντας το παρακάτω, στάθηκα στις τελευταίες γραμμές... Ο,τι και να ήταν, για άλλη μια φορά, μέσα στο χάος οι απλοί πολίτες παραγκωνίστηκαν, στερήθηκαν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν να απαιτήσουν, να ακουστούν αυτοί – να αλλάξουν κάτιΜέχρι πότε κάποιοι, και από τα 2,3,4,5,6... στρατόπεδα θα καπηλεύονται αντιδράσεις και εκδηλώσεις κόσμου που θέλει απλά να πει κάτι και να διαμαρτυρηθεί, να θυμίσει, να τιμήσει... Όσο για την παραπάνω "πληροφορία", ακούγεται εδώ και χρόνια ότι υπάρχει αυτό το σκηνικό... Δε θα μου κάνει και πολύ μεγάλη έκπληξη αν όντως ισχύει...
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Περί χειραγώγησης και προπαγάνδας. Ερώτηση κρίσεως. Σε ένα σχολείο σκάει η είδηση. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ. Τι θα συμβεί? Τι θέλω να πώ. 1ον) Ο όποιος "αντιδραστικός" είναι πανεύκολο να βάλει ιδέες στους αμέριμνους. Ο ίδιος βέβαια δεν τους παρασύρει αλλά τους ξυπνάει όπως ισχυρίζεται. Ένας είναι ικανός να βάλει φωτιά σε 100 άτομα, και να ισχύσει η δύναμη του όχλου. Ένα κλικ χρειάζεται. 2ον) Οι μαθητές άλλο που δεν θέλουν τζερτζελέ. Είναι στην φύση τους τι να κάνουμε. Σας το λέω με υπογραφή, ότι τις καταλήψεις τόσα χρόνια δεν τις κάνουμε οι μαθητές που έχουν όραμα. Τις κάνουνε αυτοί που μένουν στις ίδιες τάξεις. Αυτοί είναι που κόπτονται για καλύτερα βιβλία και καλύτερες αίθουσες? Κατ'επεκτασι το ίδιο συμβαίνει και τώρα... 3ον) Όλοι οι "αντιδραστικοί" σε καταφανή προσπάθεια προπαγάνδας (ποιος ξέρει ίσως το πιστεύουν κιόλας) οικιοποιούνται την βούληση της πλειοψηφίας. Είναι σαν να λέμε αφού το 99% δεν εξέφραση άποψη (λευκό) και το 1% εξέφρασε, άρα όλοι πιστεύουν το Χ. Είναι όμως έτσι? Δείτε την παρακάτω φώτο (δικιά μου φωτογραφία). Γράφει ένα πανό. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ. Προκαλώ λοιπόν κάποιον να μου πεί αν έγιναν εκλογές (δια βοής έστω ρε παιδί μου) και αν αυτό το πανό το ανέβασαν όλοι οι φοιτητές (πλειοψηφία). Προκαλώ. Μην κουράζεστε. Όχι. Το πανο το ανέβασαν συγκεκριμένοι κύκλοι χρισημοποιόντας και τους άλλους που δεν έχουν πάρει ακόμα θέση (βέβαια τι θέση να πάρεις, στα εντελώς αυτονόητα?). Να αναρτήσουν πανό, δεν θέλουμε αναρχία αλλά ευνομούμενο κράτος? Ο ανίδεος περαστικός που θα περάσει, ο άβγαλτος φοιτητής του πρώτου έτους, πόσο μάλλον ο ανήλικος μαθητής εύλογα θα πεί στο τέλος. ΟΛΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ, ΟΝΤΩS ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.