Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μοιάζει με αυτό που πετάνε τις κροτίδες. Δεν νομίζω (ίσως κάνω λάθος) να έχουν κανονικά πιστόλια με σφαίρες πάνω τους τα Μ.Α.Τ.

Μια φωτογραφία δε λέει τίποτα, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Τα κάνουν αυτά.

Εχω δεί σε πορεία μπατσο να κρατάει πλαστικό ψεύτικο πιστολι και να το κραδαίνει προς τους διαδηλωτές. Φαινόταν μάλιστα και η πορτοκαλί τάπα που έχει στη μπούκα, αν έχετε δεί.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

'ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΏΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

alexis-grigoropoulos.jpg

Αυτές οι νύχτες θα είναι του Αλέξη… Πάει να συναντήσει τους 23 του Πολυτεχνείου, τον

Κουμή, την Κανελλοπούλου ! 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1985 – 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008 Πριν από 23 χρόνια

ένας άλλος 15χρονος ο Μ. Καλτεζάς έπεσε νεκρός στην ίδια περιοχή από σφαίρες

αστυνομικού (αν ζούσε σήμερα θα ήταν 38 χρονών…) Τι άλλαξε στην χώρα από τότε;

ΤΙΠΟΤΑ! 23 χρόνια μετά Σα να μην πέρασε μια μέρα Kατάθεση αυτόπτη μάρτυρα κ.

Παπαδημητρίου στο Mega: "ο αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 15χρονο" Αυτές τις

νύχτες θα μιλήσουμε στους δρόμους... Αυτές τις νύχτες θα μιλήσουν οι φωτιές... Αυτές οι

νύχτες θα είναι οι πιο μαύρες νύχτες τους... Αυτές τις νύχτες θα μιλάμε εμείς!!!!

Κατεβάστε τις εικόνες εδώ

(Eidikoi Frouroi - Alexandros_ds20923.zip | Size: 435KB)

Δημοσ.

Ναι, είναι αδικαιολόγητο και παράνομο. Απλά δεν υπάρχει φόβος (συνήθως ε) να πέσει αληθινός πυροβολισμος, το κάνουν για ψάρωμα των διαδηλωτών.

Δημοσ.

Να'σαι καλά γιατί δεν έχουν postαριστεί εκατοντάδες φορές σε blogs αλλά και σε αυτό το forum.

Really.

Όσο για το οτι θα μιλήσουν οι φωτιές, ασχολίαστο.

Στο σπίτι σου αν θες, ας μιλήσουν. Fine by me.

Δημοσ.

Σε καμιά 15 πορείες που έχω πάει (για να σταμπάρω και να δίνω άτομα στους συναδέρφους μου) δεν είδα ποτέ Μ.Α.Τ. με όπλο χειρός πάνω του. Μόνο αυτά που ρίχνουν δακρυγόνα και κροτίδες. Γι' αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Δημοσ.

διαφορετικά δεν θα μας βαραίνουν μόνο τα «γνωστά» γεγονότα αλλά ΚΑΙ η μισή αληθια που είναι ακόμα πιο άδικη ;)

Εξαλλου η μιση αληθεια ειναι η καλυτερη παραπληροφορηση...

Δημοσ.
εμενα μου κανει εντυπωση που δεν ειχαμε κανενα νεκρο μεχρι τωρα απο τα επεισοδια.

Ναι όντως. Με τέτοιες καταστροφές όλο και κάποιος θα έπρεπε έστω και να τραυματιστεί βαριά.

Δημοσ.
εμενα μου κανει εντυπωση που δεν ειχαμε κανενα νεκρο μεχρι τωρα απο τα επεισοδια.

Δεν επενέβη η αστυνομία, γι αυτό. Αν επενέβαινε, όπως ζητούσαν πολλοί, θα θρηνούσαμε τώρα να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Πάντως υπάρχει και ένα θετικό στην όλη υπόθεση.Φέτος οι τζαμάδες θα ΣΠΑΣΟΥΝ στο χρήμα τα χριστούγεννα.Καλη εξέλιξη,τουλάχιστον αυτοί τα δουλεύουν τα λεφτά που βγάζουν σε σχέση με τους απατεώνες εμπόρους ψευτόρουχων που τα πουλάνε με 1000% κέρδος...

Δημοσ.

Ευτυχως που δεν εχουμε κανενα νεκρο ακομα να λετε. Αλλος ενας ανθρωπος να χαθει η κατασταση θα ξεπερασει καθε σεναριο. Θα ειναι σαν να ριξει καποιος βενζινη στην φωτια.Ακουσα οτι υπαρχει νεα φωτο σε καποια εφημεριδα με 2 "οργανα",ο ενας να κραταει οπλο και ο αλλος να απειλει με χειρονομια οπλου-αληθευει?Υπαρχει καποιο λινκ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...