wizzy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 θες να μας πεις εσύ από έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο firewalker είναι ασφαλίτης; (είπα να μην ασχοληθώ, αλλά δεν άντεξα...)
MiltoZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ο κόσμος πάντως φαίνεται οτι έχει ταρακουνηθεί λίγο. Περπατάς στο δρόμο και το βλέπεις στα πρόσωπά των περαστικών, οτι ανησύχησαν, οτι ξύπνησαν, οτι καταλαβαίνουν οτι κάτι γίνεται. Ερχονται Χριστούγεννα και τα μαγαζιά στην Ερμου είναι σπασμένα, το δεντρο στο Συνταγμα καμένο, δεν πάμε για ψώνια και για ψέυτικη χαρά φέτος, προσγειωνόμαστε λίγο και σκεφτόμαστε λίγο παραέξω από τα τετριμμένα (; ).Μου έκανε εντύπωση οτι απο εκεί που, παλιότερα, οι γονείς μαθητών μου, μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν "σε παρακαλώ πές του κάτι, μην την/τον αφήσεις να πάει στο συλλαλητήριο", σήμερα με έπαιρναν οι ίδιοι και ακύρωναν τα μαθήματα, γιατι ήθελαν να πάνε τα παιδιά τους στην πορεία. Μακάρι όντως να γίνεται κάτι. Αυτό που βλέπεις στα πρόσωπα των περαστικών είναι οργή, αγανάκτηση, αλλά πάνω απ όλα στεναχώρια για την κατάντια μας σε όλα τα επίπεδα.
Wandex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 πάρε τηλεφωνώ το κόμμα που ψήφισες να κανεις τα παράπονα σου!!να μαζέψουν τους μπράβους τουςΕσύ δηλαδή παίρνεις κάποιον τηλέφωνο για παράπονα ε; Χμμμ Εσύ τι ακριβώς πιστεύεις; Παίζει σημασία τί ψηφιζεις; Σε τι διαφέρεις από τον δίπλα σου; Όπως σκεφτεται αυτός σκέφτεσαι και εσύ. Τώρα τι ψέματα πιστεύει ο καθένας είναι άλλο θέμα.(μαζί και εγώ) Ο κόσμος πάντως φαίνεται οτι έχει ταρακουνηθεί λίγο. Περπατάς στο δρόμο και το βλέπεις στα πρόσωπά των περαστικών, οτι ανησύχησαν, οτι ξύπνησαν, οτι καταλαβαίνουν οτι κάτι γίνεται. Ερχονται Χριστούγεννα και τα μαγαζιά στην Ερμου είναι σπασμένα, το δεντρο στο Συνταγμα καμένο, δεν πάμε για ψώνια και για ψέυτικη χαρά φέτος, προσγειωνόμαστε λίγο και σκεφτόμαστε λίγο παραέξω από τα τετριμμένα (; ). Και εγώ ακούω άτομα να βρίζουν τους αναρχικούς, να καταργιούνται τους κλέφτες, και να ζητάνε την βοήθεια της αστυνομίας. Τι τελικά θέλουμε; Θα μας επιβάλει δηλαδή ο ΟΧΛΟΣ ότι θέλει;
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 δικαιολόγησε λοιπόν! μπορείς? σε προκαλώ δικαιολόγησε δεν είσαι ικανός να το κανεις? Τι να δικαιολογήσουμε ρε φίλε; Επικρότησε κανείς το παραπάνω γεγονός; Όλοι το χαρακτήρισαν επιεικώς απαράδεκτο τι άλλο θέλεις να σου πούμε δηλαδή; Καραμέλες να'χουμε κάτι να ασχολούμαστε θέλετε;
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό που βλέπεις στα πρόσωπά των περαστικών είναι οργή, αγανάκτηση, αλλά πάνω απ όλα στεναχώρια για την κατάντια μας σε όλα τα επίπεδα. Πάντως είναι σίγουρο οτι δεν έχουν τη συνηθισμένη, αποβλακωμένη έκφραση.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Την ίδια ώρα που κηδεύεται ο μικρός κάποιοι τα σπάνε στο κέντρο. Κατά τα άλλα συμπαράσταση. Fucking hypocrites.
pop corn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Προσωπικά το βρίσκω ανούσιο να κάτσω να κάνω κριτική σε μια ομάδα ανθρώπων που εγκληματούν κατά των συνανθρώπων τους. Αυτό που βρίσκω χρήσιμο είναι το να προβληματιστούμε για τη κατάσταση της κοινωνίας μας. Μια διαχρονικά προβληματική αστυνομία που χτυπάει, σκοτώνει και δεν προστατεύει. Ένα σύστημα πολιτικών που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα τα αρπάξουν και μετά με στρατηγικές κινήσεις (που έχουν ως θύματα τους πολίτες) να προσπαθήσουν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού. Μια δικαοσύνη που δεν τιμωρεί ποτέ τους καρχαρίες παρά μόνο τα ψαράκια. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δε στοχεύει στη ουσιαστική μόρφωση αλλά στη δημιουργία εργατικού δυναμικού. Αυτά είναι τα προβλήματα που έχουν διάρκεια. τα θεωρώ τόσο μεγάλα που δε μπορώ να δω τα υπόλοιπα τα οποία έχει αναλάβει τα λύσει η πολιτική ηγεσία της χώρας η οποία κρίνει ανά πάσα στιγμή το αν τη συμφέρει να κάνει κάτι ή οχι. Πάνω από όλα το timing.
tsavi1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 πάρε τηλεφωνώ το κόμμα που ψήφισες να κανεις τα παράπονα σου!! να μαζέψουν τους μπράβους τους -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 02 : 46 : 27----- δικαιολόγησε λοιπόν! μπορείς? σε προκαλώ δικαιολόγησε δεν είσαι ικανός να το κανεις? η ειρωνεια αναφεροταν στο γεγονος οτι μεσα απο το post εβγαλες το συμπερασμα οτι ο firewalker ειναι ασφαλιτης... σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω την πραξη του μπατσου μην βλεπεις εχθρους παντου
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 yiah, ειλικρινά πες μου κάτι. Πόσο χρονών είσαι;
Wandex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά δεν έχουμε δημοκρατία. Έχουμε την διοίκηση του Όχλου. Και οι μαριονέτες στην τηλεόραση επιμένουν ότι τα επεισόδια γίνονται από ήσυχα αθώα παιδάκια που κλαίνε με μαύρο δάκρυ για το παιδι.
yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τι να δικαιολογήσουμε ρε φίλε; Επικρότησε κανείς το παραπάνω γεγονός; Όλοι το χαρακτήρισαν επιεικώς απαράδεκτο τι άλλο θέλεις να σου πούμε δηλαδή; Καραμέλες να'χουμε κάτι να ασχολούμαστε θέλετε; προκαλώ να δικαιολογήσει το ηχητικό ντοκουμέντο από τον radio αφού ακόμα και σήμερα μερικοί μερικοί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τους μπάτσους πια καραμέλα ρε φιλε όταν ακόμα και τώρα που μιλάμε οι μπάτσοι "δρουν" σα καουμπόηδες και παίρνουν φαλάγγι και λιώνουν κόσμο στο ξύλο αλλα εντάξει μωρέ αυτό έγινε χθες δείξε καμια άλλη εικόνα τα βαρεθήκαμε αυτά... -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 02 : 59 : 57----- θες να μας πεις εσύ από έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο firewalker είναι ασφαλίτης; (είπα να μην ασχοληθώ, αλλά δεν άντεξα...) οποιος έχει τη μύγα...
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Από in.gr: [...] Τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα έχουν ασφαλίσει το 100% της αξίας των εμπορευμάτων τους και οι ιδιοκτήτες τους θα αποζημιωθούν από τις ασφαλιστικές εταιρείες εντός 15-20 ημερών από την ημέρα που θα τις ενημερώσουν. Σε ό,τι αφορά τα ΙΧ αυτοκίνητα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μάλλον δεν θα αποζημιωθούν, καθώς συνήθως ασφαλίζουν τα οχήματα για αστική ευθύνη και όχι για «κακόβουλες ενέργειες».[...] 1. Tότε προς τι οι drama performances μπροστά στις κάμερες, με το δάκρυ να τρέχει ποτάμι και κραυγές απόγνωσης "καταστραφήκαμε" κλπ; Δε σας χάλασε, θα πάρετε ετοιμα φράγκα από την αποζημίωση, και άμα θέλετε δε δουλεύετε κιόλας. Μεγάλοι ξεφτίλες είστε ρε. Μεγάλοι. Πιο μεγάλοι και από τους αγρότες που παρακαλάνε να κάνει θεομηνία για να καταστραφούν οι σοδειές τους και να πάρουν την αποζημίωση, και μετά βγαίνουν και κλαίνε στις κάμερες. 2. Απ' ότι αποδεικνύεται, λοιπόν, οι προνοούντες, πληρωνοντες και ασφαλίζοντες αμειφθήσονται, οι τσιγκουνευομενοι και αναζητουντες ασφαλισην με 100 ευρώ το εξάμηνο, θα λάβωσι τους όρχεις αυτών.
wizzy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 οποιος έχει τη μύγα... Εγώ έχω την μύγα ή εσύ που χαρακτηρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις ως "ασφαλίτη"; Α, και μην το συνεχίσεις, δεν πρόκειται να σου απαντήσω.
antreaslam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ρε συ freedubus, μη δίνεις ά΄λλα πατήματα να χαρακτηρίσουν όσους είναι στην πλευρά των "διαμαρτυρώντων" ότι υποστήριζουν τα σπασίματα και τα καψίματα...ΕΛΕΟΣ πια!!!!
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 οποιος έχει τη μύγα... Και όποιος έχει την σφήκα σφίγγετε. Δεν ήθελα να το τραβήξω στα άκρα αλλά θα το κάνω. Θα ζητήσω επίσημα από την υπηρεσία μου τα στοιχεία της ip σου από τον ιδιοκτήτη του forum ώστε να γίνει έλεγχος στον isp σου και διασταύρωση των στοιχείων σου. Αν θέλεις να βγάλεις το forum από την δύσκολη θέση στείλε μου ένα pm με τα στοιχεία σου. Θα τα πούμε σύντομα. Α, να μην ξεχάσω. Φάλαγγα ξέρεις τι είναι; Θα μάθεις. Ακόμη ένα συνάδερφος μου. http://www.google.gr/search?q=site:www.insomnia.gr+http://papachatzis.tumblr.com/post/6...policeviolence&hl=el&filter=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.