Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Snoob, εσυ πες μου τι πιστευεις διατυπωμενο ακριβως οπως το πιστευεις. Μην υποθετεις πραγματα πανω σε αυτα που λεω. Τι δικια σου γνωμη θελω. Εγώ λέω πως οι ιστορίες για προβοκάτσιες δεν έχουν καμία λογική βάση, πόσω μάλλον απόδειξη. Για να δεχτώ προβοκάτσια θα πρέπει κάποιος να μου δείξει συμφέρον. Όχι συμφέρον σε θεωρητικό επίπεδο, παραγνωρίζοντας κάθε άλλη παράμετρο που δε συμφωνεί με το σκεπτικό του. Κι εξηγώ: προβοκάτσια της κυβέρνησης για να στιγματιστούν τα επεισόδια. Ναι; Ωραία. Και μου λες σοβαρά ότι το ισοζύγιο του στιγματισμού των διαδηλώσεων (από ποιον; Όλα τα κόμματα λένε πως δεν έχουν σχέση οι τραμπούκοι με την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία των πολιτών) σε σχέση με τη νέα επίθεση που δέχεται η κυβέρνηση για την ανικανότητά της να ελέγξει την κατάσταση βγαίνει θετικό; Δηλαδή, είναι προς συμφέρον της κυβέρνησης να γίνει η πρωτεύουσα και πέντε Ελληνικές πόλεις χάλι για να στιγματιστούν οι πορείες; Κι έστω, κάποιος φωστήρας στα σκοτεινά κέντρα της κυβέρνησης απεργάστηκε τέτοιο σχέδιο και του βγήκε το ισοζύγιο θετικό. Γιατί δε σταματάει τώρα, που όλοι (όλοι, τρίχες, ακόμη μιλάμε για προβοκάτσιες και στημένα και πως όχι, οι αγνοί αγωνιστές δεν τα έσπασαν αλλά ήταν βαλτοί) καταδικάζουν τους ανεγκέφαλους χουλιγκάνους; Α, το βρήκα: τους ξέφυγε η κατάσταση από τον έλεγχο. Να χαρώ εγώ σενάριο: έχουν μηχανισμό να βγάλουν συντονισμένα εκατοντάδες ή χιλιάδες στημένους να τα κάνουν μπάχαλο, αλλά δεν έχουν μηχανισμό να τους μαζέψουν. Όπου μας βολεύει, δηλαδή, για να βγουν τα σενάρια, η κυβέρνηση είναι ένας Μακιαβελικός μηχανισμός και όπου δε μας βολεύει η σύγχρονη εκδοχή του Τρίο Στούτζες. Και μετά φταίω εγώ που δεν παρακολουθώ "τη λογική σου". Την ιστορία για τους Αμερικανούς που μπορεί, ίσως, δεν αποκλείεται, ενδεχομένως να θέλουν να ανατρέψουν τον Καραμανλή την αφήνω παντελώς ασχολίαστη. Ποιοι Αμερικανοί; Του Ομπάμα ή του Μπους; Γιατί τώρα, που έχουν υπογραφεί οι αρνητικές για τα συμφέροντά τους συμφωνίες και όχι νωρίτερα; Δηλαδή, χρειαζόταν η Αμερική έναν ανεγκέφαλο να σκοτώσει ένα παιδί για να ρίξει τον Καραμανλή; Είπαμε να μιλάμε με λογική. Αλλιώς, πάω να δω X-Files. Κύριοι, ήδη έχω μιλήσει πάρα πολύ συγκεκριμένα κι επειδή δεν έχω καμία διάθεση να βρεθώ σε υποχρεωτικές διακοπές, θα περιοριστώ να πω αυτό: υπάρχουν pm αν θέλετε, αλλά, να πούμε ακόμη πιο συγκεκριμένα πράγματα.
yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αλήθεια; Κοίτα να δεις... Είπα και εγώ... Σήμερα δεν το έβαλε κανείς. ναι κύριε ασφαλίτη! και σήμερα και αύριο και όσο η μπάτσοι δρόγη σαν παρακράτος και εσύ τους σιγοντάρεις!! έλα λοιπόν για δικαιολόγησε μπορείς? http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence δεν σε ακούω??
Undercover22 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Όλα τα πανεπιστήμια (τα μεγάλα τουλάχιστον) θα είναι κλειστά και αύριο. Ακόμα και εδώ στην Κομοτηνή η Νομική Σχολή θα είναι κλειστή για όλη την εβδομάδα. Όσον αφορά τα λύκεια και τα γυμνάσια δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, αλλά σίγουρα θα συνεχιστούν οι καταλήψεις..
AGGELOS1974 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ..ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..ΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ..ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ..ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ..ΟΧΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΥΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ..
Critter Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Snoob, αστο φιλε μου. Εγω μιλαω για το γιατι οι κουκουλοφοροι εξυπηρετουν την κυβερνηση στις πορειες εκτος απο τις τελευταιες ταραχες (και το εχω διαχωρισει διακριτα) και συ μου απαντας για τις τελευταιες 3 μερες και τις 5 πολεις. Δεν μπορουμε να συννενοηθουμε. Επισης σε ρωταω να μου πεις τι γνωμη σου για το τι πιστευεις οτι εσυ οτι γινεται και συ μου απαντας σε αυτα που γραφω εγω παραθετωντας τη γνωμη σου μονο σε σχεση με το τι λεω κατα εσενα λαθος εγω. Μπορει να φταιω και γω δεν ξερω...Παντως αστο,μεινε στις σκεψεις σου και θα μεινω και γω στις δικες μου... Οσο για τους Αμερινακους, ποιος στρατός ειναι στο Αυγανισταν και στο Ιρακ του Μπους ή του Ομπάμα? Το οτι εχει γινει αλλαγη προεδριας δεν σημαινει οτι τα συμφεροντα δεν συνεχιζουν να τρεχουν και οτι φευγουν τα συμφεροντα του Μπους και ερχονται του Ομπαμα (υπάρχουν και κοινα). Αστο πάντως...
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα. Δουλεύω λίγο πιο πάνω, επί της Βουκουρεστίου, περνάω κάθε ημέρα μπροστά από το συγκεκριμένο κατάστημα (το οποίο, φυσικά, δεν ήξερα μέχρι που συνέβη η σαββατιάτικη τραγωδία). Και για του λόγου το αληθές, θα προσπαθήσω να πάρω φωτογραφία από το κινητό μου τηλέφωνο για να δείτε το "ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ" και τα λουλούδια που έχουν αφήσει άγνωστοι στην είσοδο. (αν και το iPhone δεν φημίζεται για την ποιότητα της κάμεράς του) Δεν κάηκε το μαγαζί τελικά, ισχύουν όσα λέει ο παρεδώσε. Στις ειδήσεις μετέδωσαν την είδηση οτι κάηκε και μετά από λίγο τη διέψευσαν. Αυτό κάνουν πάντα οι ηλίθιοι, πετάνε αμέσως ένα τεράστιο υπότιτλο με κάθε παπαροπληροφορία που μαθαίνουν, χωρίς να την επαληθεύσουν πρώτα. Οπως και χτές, ναα κάτι υπότιτλοι "ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ", "ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ". Πφ.
leftermann Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω πως οι ιστορίες για προβοκάτσιες δεν έχουν καμία λογική βάση, πόσω μάλλον απόδειξη. Για να δεχτώ προβοκάτσια θα πρέπει κάποιος να μου δείξει συμφέρον. Όχι συμφέρον σε θεωρητικό επίπεδο, παραγνωρίζοντας κάθε άλλη παράμετρο που δε συμφωνεί με το σκεπτικό του. Κι εξηγώ: προβοκάτσια της κυβέρνησης για να στιγματιστούν τα επεισόδια. Ναι; Ωραία. Και μου λες σοβαρά ότι το ισοζύγιο του στιγματισμού των διαδηλώσεων (από ποιον; Όλα τα κόμματα λένε πως δεν έχουν σχέση οι τραμπούκοι με την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία των πολιτών) σε σχέση με τη νέα επίθεση που δέχεται η κυβέρνηση για την ανικανότητά της να ελέγξει την κατάσταση βγαίνει θετικό; Δηλαδή, είναι προς συμφέρον της κυβέρνησης να γίνει η πρωτεύουσα και πέντε Ελληνικές πόλεις χάλι για να στιγματιστούν οι πορείες; Κι έστω, κάποιος φωστήρας στα σκοτεινά κέντρα της κυβέρνησης απεργάστηκε τέτοιο σχέδιο και του βγήκε το ισοζύγιο θετικό. Γιατί δε σταματάει τώρα, που όλοι (όλοι, τρίχες, ακόμη μιλάμε για προβοκάτσιες και στημένα και πως όχι, οι αγνοί αγωνιστές δεν τα έσπασαν αλλά ήταν βαλτοί) καταδικάζουν τους ανεγκέφαλους χουλιγκάνους; Α, το βρήκα: τους ξέφυγε η κατάσταση από τον έλεγχο. Να χαρώ εγώ σενάριο: έχουν μηχανισμό να βγάλουν συντονισμένα εκατοντάδες ή χιλιάδες στημένους να τα κάνουν μπάχαλο, αλλά δεν έχουν μηχανισμό να τους μαζέψουν. Όπου μας βολεύει, δηλαδή, για να βγουν τα σενάρια, η κυβέρνηση είναι ένας Μακιαβελικός μηχανισμός και όπου δε μας βολεύει η σύγχρονη εκδοχή του Τρίο Στούτζες. Και μετά φταίω εγώ που δεν παρακολουθώ "τη λογική σου". έγω βλέπω ένα συμφέρον, να το πω; το συμφέρον τους είναι να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίων των διαδηλωτών, των αντιεξουσιαστών, των εξεγερμένων. Νομίζεις τους καίγεται καρφί αν καούν 10, 100, 1000 μαγαζάκια; Αν μείνουν χωρίς δουλειά και δεν κάνουν χριστούγεννα 100, 1000 άτομα; Καρφί δεν τους καίγεται. Αν τους καιγόταν, η κοινωνία μας δεν θα είχε τα χάλια που έχει σήμερα (εννοώ και πριν τα γεγονότα του σαββάτου). Ο κόσμος την πρώτη μέρα βγήκε στον δρόμο οργισμένος. Οι μαθητές μαζικά αβγατώσαν αστυνομικά τμήματα και φωνάξαν κατά του κράτους. Τις πρώτες ώρες, την Κυριακή, η κοινή γνώμη έβραζε κατά του κράτους. Την Δευτέρα το πρωί στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε ούτε ένα καμένο μαγαζάκι. Μόνο τράπεζες και μαγαζάρες. Δες το κλίμα σε αυτό το θρεντ, πως ήταν τα ποστ την κυριακή το πρωί, και πως είναι τώρα. Και αυτή είναι η ήτα της ¨επανάστασης" που πήγε να γίνει. Πλέον ο κόσμος λέει "βγάλτε τον στρατό, τσκίστε τους τα πόδια". Προχτές έλεγε για γουρούνια και για δολοφόνους. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος από τους βανδαλισμούς και την προβοκάτσια. Και λέγοντας προβοκάτσια, μην νομόζεις ότι πήρε ο κωστάκης τους δικούς του να τους πει "βγείτε ρε μάγκε να κάψετε κανα μαγαζί". Προβοκάτσια είναι και μερικοί μέσα στον όχλο να τον σπρώχνουν προς τον βανδαλισμό, είναι και οι μπάτσοι που κοιτάνε τους βάνδαλους απαθείς, είναι ο τύπος που κρατούσε ψηλά το κάγκελο για να μπουν 10-10 τα πακιστανά στην vodafone άνετοι και να φύγουν σαν κύριοι με σακούλες ψώνια. Επίσης η αποσιώπηση των μαθητικών κινητοποιήσεων, των ειρηνικών διαδηλώσεων, η διάδωση της φήμης ότι κάηκε το μαγαζί της μάνας του Αλέξη, ότι η βαλιστική έδειξε εξοστακισμό, ότι, ότι...
overnontas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Τί θλιβερη κατασταση..Τί ξεπεσμος .Τί καταντια ,τί ξεφτιλα..... Γιατι;Ολα να παρουν τη καταστροφικη κατρακυλα μετα τη κακια στιγμη~ αποτελεσμα της μεγαλης ηλιθιοτητας και μαλακιας που βαραει το λιγο (πολυ λιγο) "μυαλο" αμετρητων ελληναρων... Αυτος ο αχρηστος κακομοιρης, ο ψευτονταης, ο αρχιδομαγκας που φοραει μια παλιοστολη και κραταει ενα πιστολι και βασταει τα παπαρια του, επιδεικνυοντας τα, και γκαριζει με βαρια φωνη,γιατι ετσι νιωθει "αντρας ", γιατι αυτα του δινουν αξια~ ο κομπλεξικος που βγηκε να πουλησει τσαμπουκα σε 16χρονα ,20 χρονια μικροτερα του~ ειναι ενας απο τους πολλους βαρεμενους και αχρηστους ακαματηδες ελληναρες που υπαρχουν παντου διασκορπισμενοι στο δημοσιο βιο αυτης της χωρας{εντος και εκτος ΕΛ.ΑΣ(μη χεσω)}....Και τις αλογιστες πραξεις τους, το ψευτοαντριλικι τους και τη ΜΑΛΑΚΙΑ που εχει πηξει το παρανοημενο κεφαλακι τους, τα πληρωνουμε ολοι εμεις οι αλλοι,οι πολιτες που κοιταμε να την παλεψουμε ,που προσπαθουμε για κατι καλυτερο,να φτιαξουμε λιγο τη ζωη μας και των γυρω μας και να προχωρησουμε... Βγηκε ο ειδικος φρουρος (μη χεσω) και εκανε τη μαγκια του και ΣΚΟΤΩΣΕ,και πηραν και ολοι οι αλλοι τωρα φορα να βγουν κι αυτοι να κανουν τη δικη τους μαγκια...Και βλεπεις στους δρομους απο τη μια τους καραγκιοζηδες με τη στολη και τις ασπιδες και απο την αλλη τα ασχετα καραγκιοζακια με τις κουκουλες και τις μολοτωφ,και ολους τους αλλους αξιοθρηνητους που βγηκαν να αρπαξουν οτι βρουν...Σου λεω ΟΛΟΙ ,ελληναρες,παρανοημενα ανθρωπακια της εποχης μας..Κι οσοι καθονται και βλεπουν απο τη ΤV και αγανακτουν ,θλιβονται και οργιζονται ειναι τα θυματα και οι μαλακες της υποθεσης....Ποσο ανυμποροι ειμαστε...αυτο με χαλαει οσο τπτ αλλο.... Ρε να μπουνε ολοι μες στη γαμ@@μενη Βουλη ,μπατσοι ,μπαχαλακιδες και οι 300 και να χωθει ενας καμικαζι με ενα φορτηγο γεματο εκρηκτικα να τους ανατιναξει ΟΛΟΥΣ ..να πεσει μια καυλιαρικια νεκρικη σιγη,με μονο τη φωτια που καιει να ακουγεται...και να ξαλάφρωσει απ'αυτο το μαυρο βαρος αυτη η βιασμενη κοινωνια.... (τον καμικαζι ειθε ο Θεος να τον κανει αγγελο μετα...) {ειδα κατι μεταναστες παλικαρια που μπηκαν στα σπασμενα να πιασουν δουλεια να αρχισουν τις επισκευες...αυτους να βλεπουν τα μικρα μας μπας και παραδειγματιστουν,γιατι το να δουλευεις και να φτιαχνεις με υπομονη και ηρεμια,σε κανουν ανθρωπο κι οχι τα αλλα..}
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ο κόσμος πάντως φαίνεται οτι έχει ταρακουνηθεί λίγο. Περπατάς στο δρόμο και το βλέπεις στα πρόσωπά των περαστικών, οτι ανησύχησαν, οτι ξύπνησαν, οτι καταλαβαίνουν οτι κάτι γίνεται. Ερχονται Χριστούγεννα και τα μαγαζιά στην Ερμου είναι σπασμένα, το δεντρο στο Συνταγμα καμένο, δεν πάμε για ψώνια και για ψέυτικη χαρά φέτος, προσγειωνόμαστε λίγο και σκεφτόμαστε λίγο παραέξω από τα τετριμμένα (; ). Μου έκανε εντύπωση οτι απο εκεί που, παλιότερα, οι γονείς μαθητών μου, μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν "σε παρακαλώ πές του κάτι, μην την/τον αφήσεις να πάει στο συλλαλητήριο", σήμερα με έπαιρναν οι ίδιοι και ακύρωναν τα μαθήματα, γιατι ήθελαν να πάνε τα παιδιά τους στην πορεία. Μακάρι όντως να γίνεται κάτι.
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ναι καλα κανουν και πανε στις πορειες.φυσικα στις εκλογες θα ψηφισουν τον βουλευτη που θα βαλει τα παιδια τους στο δημοσιο.και η ζωη συνεχιζεται. -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 02 : 39 : 18----- έγω βλέπω ένα συμφέρον, να το πω;το συμφέρον τους είναι να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίων των διαδηλωτών, των αντιεξουσιαστών, των εξεγερμένων. Νομίζεις τους καίγεται καρφί αν καούν 10, 100, 1000 μαγαζάκια; Αν μείνουν χωρίς δουλειά και δεν κάνουν χριστούγεννα 100, 1000 άτομα; Καρφί δεν τους καίγεται. Αν τους καιγόταν, η κοινωνία μας δεν θα είχε τα χάλια που έχει σήμερα (εννοώ και πριν τα γεγονότα του σαββάτου). Ο κόσμος την πρώτη μέρα βγήκε στον δρόμο οργισμένος. Οι μαθητές μαζικά αβγατώσαν αστυνομικά τμήματα και φωνάξαν κατά του κράτους. Τις πρώτες ώρες, την Κυριακή, η κοινή γνώμη έβραζε κατά του κράτους. Την Δευτέρα το πρωί στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε ούτε ένα καμένο μαγαζάκι. Μόνο τράπεζες και μαγαζάρες. Δες το κλίμα σε αυτό το θρεντ, πως ήταν τα ποστ την κυριακή το πρωί, και πως είναι τώρα. Και αυτή είναι η ήτα της ¨επανάστασης" που πήγε να γίνει. Πλέον ο κόσμος λέει "βγάλτε τον στρατό, τσκίστε τους τα πόδια". Προχτές έλεγε για γουρούνια και για δολοφόνους. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος από τους βανδαλισμούς και την προβοκάτσια. Και λέγοντας προβοκάτσια, μην νομόζεις ότι πήρε ο κωστάκης τους δικούς του να τους πει "βγείτε ρε μάγκε να κάψετε κανα μαγαζί". Προβοκάτσια είναι και μερικοί μέσα στον όχλο να τον σπρώχνουν προς τον βανδαλισμό, είναι και οι μπάτσοι που κοιτάνε τους βάνδαλους απαθείς, είναι ο τύπος που κρατούσε ψηλά το κάγκελο για να μπουν 10-10 τα πακιστανά στην vodafone άνετοι και να φύγουν σαν κύριοι με σακούλες ψώνια. Επίσης η αποσιώπηση των μαθητικών κινητοποιήσεων, των ειρηνικών διαδηλώσεων, η διάδωση της φήμης ότι κάηκε το μαγαζί της μάνας του Αλέξη, ότι η βαλιστική έδειξε εξοστακισμό, ότι, ότι... μπα τιποτα γυφτοι και λαθρομεταναστατεσ θα τους σπρωχνανε για να κανουν στην συνεχεια οι ιδιοι πλιατσικο.εδω ο αλλος πιο πανω,ελεγε οτι ανοιγανε καγκελοπορτες απο καταστηματα με οξυγονο...
Wandex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική ορισμένων. Ναι υπάρχουν συμφέροντα. Αν είναι και ποιού μπορούν να αναφερθούν πολλές απόψεις. Μπορεί της κυβέρνησης,μπορεί της αντιπολίτευσης, μπορεί του Buss, α και του Sarkozi, ή καλύτερα της όμορφης γυναίκας του. Αλλά αντί να τα σταματήσουμε, να ηρεμήσει το κλίμα, να σταματήσουν οι προκλήσεις διότι οι προκλήσεις μόνο προκλήσεις φέρνουν, καθόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Λάδι στην φωτιά ρίχνουμε και μόνο αυτό. Τι περιμένουν δηλαδή οι διαδηλωτές μπροστά από την βουλή πετώντας πέτρες στον άγνωστο στρατιώτη; Να τους αφήσουν να κάνουν ότι θέλουν;
adi32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 μακαρι να πηγαιναμε ολοι σε πορεια αλλα σε πορεια ειρηνικη και για να γινει κατι καλο οχι για να κλεψουμε κινητα και ipod και να ριξουμε τη μια σκατοκυβερνηση και να φερουμε την αλλη σκατοκυβερνηση
tsavi1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ναι κύριε ασφαλίτη! και σήμερα και αύριο και όσο η μπάτσοι δρόγη σαν παρακράτος και εσύ τους σιγοντάρεις!! έλα λοιπόν για δικαιολόγησε μπορείς? http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence δεν σε ακούω?? μπραβο το βρηκες....
yiah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ..ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..ΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ..ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ..ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ..ΟΧΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΥΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ.. πάρε τηλεφωνώ το κόμμα που ψήφισες να κανεις τα παράπονα σου!! να μαζέψουν τους μπράβους τους -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 02 : 46 : 27----- μπραβο το βρηκες.... δικαιολόγησε λοιπόν! μπορείς? σε προκαλώ δικαιολόγησε δεν είσαι ικανός να το κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.