Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Άρα Snoob για σενα δεν ειναι ουτε προβοκατσια υπερ της κυνερβησης ούτε κατα. Επομενως απλα προκειται για 1000 ατομα που ειπαν να κατεβουν κατω να τα σπασουν ετσι για χαβαλε...Ειναι και αυτο μια αποψη η οποια προφανως ειναι εξω απο τη δικια μου λογικη.

Εγώ να δεχτώ όποιο επιχείρημα θέλεις. Αλλά να έχει λογική βάση.

Αν το ρίξουμε στο "η διαίσθησή μου λέει" ή "δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά δεν μπορεί να μην είναι στημένο " δε βγάζουμε άκρη.

Είναι προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης; Ωραία. Από ποιον; Με ποιο σκοπό; Μέσω ποιων ατόμων; Τα οποία ο προβοκάτορας ελέγχει πώς;

Είναι προβοκάτσια αποπροσανατολισμού; Ωραία. Γιατί; Για να γίνει το -5,5% -8%; Έτσι ώστε στη λίστα με τις παρακολουθήσεις, τα ομόλογα, τους παπάδες, την καμμένη επαρχία το προηγούμενο καλοκαίρι, να προστεθεί και η καμμένη πρωτεύουσα φέτος; Να πλουτίσει το βιογραφικό μπας και δεν είναι αρκετά όσα έγιναν ως τώρα; Ή μήπως για να φοβηθώ πως θα με κάψουν οι αλήτες και να τρέξω να ζητήσω προστασία από αυτούς που χρόνια τώρα τους αφήνουν να με καίνε;

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εξοστρακισμό δείχνει η βαλλιστική

09/12/2008

10:51

Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού, που έχει προκαλέσει πρωτοφανείς ταραχές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού.

Πηγή: http://www.athina984.gr

Εχουμε κανενα πιο συγκεκριμενο link; Γιατι αυτο που δινεις παει στην κεντρικη σελιδα, και δεν αναφερεται τιποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι παρακολουθώ ως τώρα, δεν έχει αναδημοσιευτεί η πληροφορία σε άλλο μέσο.

Δημοσ.
Συνεχίζονται τα επεισόδια; Μάλλον απόψε αν γίνουν επεισόδια θα δοθεί άδεια οπλοχρησίας στην Αστυνομία.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Για να τραβήξει η αστυνομία πιστόλι εννόμως (πρόσεξε, απλά να τραβήξει, όχι να πυροβολήσει) θα πρέπει πρώτα να βγεί πιστόλι από την απέναντι πλευρά και να τους ρίξει κιόλας.

Τουλάχιστον έτσι λέει ο νόμος :P

Γενικότερα ήμουν κατά της αδικαιολόγητης βίας αλλά αν παρ'όλα αυτά γίνουν πάλι τα ίδια σήμερα, όταν πιάσουν κανέναν "επαναστάτη του κώλου" με molotov όχι μόνο δεν θα τον λυπηθώ αλλά και θα τους επικροτήσω αν τον σαπίσουν στο ξύλο. Αρκεί να μην βγάλουν το άχτι τους για τα χτεσινά και προχτεσινά σε διαδηλωτές, πολίτες και παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτε. Οι υπόλοιποι θέλουν ξύλο και στρατιωτικό περίπατο.

Δημοσ.

ωχ αν οντως ισχυει αυτο,και δεν καταφερουν να το αποσιωπησουν οι κυβερνητικοι και δημοσιογραφοι (αν και με οτν κουγια για συνηγορο χλωμο το βλεπω),τοτε ανοιγεται ενα καινουργιο κεφαλαιο σε αυτη την ιστορια

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως μέχρι και αύριο σχολεία και πανεπιστήμια θα είναι κλειστά.

edit: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=245800

Ηδη το συντονιστικό όργανο των μαθητών κάλεσε τα δεκαπενταμελή συμβούλια να κλείσουν τα σχολεία ως και αύριο Τετάρτη.
Δημοσ.

Αποτι ειδαμε ομως οι "επαναστατες του κωλου" ξερουν να την κοπανανε..εγω ειδα τους υπ-ανθρωπους να χτυπανε κοπελες χυμα με κλωτσομπουνιδια.Οσο προστατετυονται απτην κυβερνηση αυτους τους τραμπουκισμους θα βλεπουμε απαυτα τα κενα σωματα

Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω μόνο αν κάνετε κατάληψη.Επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο για κλειστά σχολεία δεν νομίζω να υφίσταται.

Δημοσ.

Snoob, εσυ πες μου τι πιστευεις διατυπωμενο ακριβως οπως το πιστευεις. Μην υποθετεις πραγματα πανω σε αυτα που λεω. Τι δικια σου γνωμη θελω.

Εγω για αυτα που λες εχω να σου δωσω απαντησεις σε αρκετα.

Για παραδειγμα το οτι οι κουκουλοφοροι στις πορειες εξυπηρετουν με τα επισοδεια τις κυβερνησεις το απεδειξα και πριν λεγοντας οτι ετσι αμαυρωνουν τις πορειες με αποτελεσμα να προκαλειται το σημοσιο αισθημα εναντια στους διαδηλωτες οι οποιοι πολλες φορες παρουσιαζονται ως οι κουκουλοφοροι με αποτελεσμα να πνιγονται τα αιτηματα τους και κατα δευτερον και πιο βασικο (στο οποιο και στηριζομαι) ειναι οτι ΜΠΟΡΟΥΝ να τους πιασουν και δεν τους πιανουν (επαναλαμβανω οτι αν εχεις κατεβει σε πορεια και εχεις δει την ουρα θα το καταλαβεις....δεν υπαρχει ανθρωπος που να το εχει δει και να το ερμηνευει διαφορετικα απο αυτο που σου λεω). Αρα προκειται για εντολη να μην τους πειραξουν.

Ποιος δινει της εντολες? Η αστυνομια. Ποιος ελεγχει την αστυνομια? Το υπουργειο ΔΤ. Ποιος ελεγχει το υπουργειο ΔΤ?Η Κυβερνηση. Παρα μα παρα πολυ απλα...χωρις καμμια συνθετη σκεψη.

Οσο για τον ξενο δακτυλο, πρωτη φορα ακους για παραδειγμα αμερικανους, αγγλους κτλ να παρεμβαινουν μεχρι και σε πολιτευματα? Η χουντα απο ποιους υποκινηθηκε?

Τώρα, το γιατι μπορει πιθανως να θελουν οι Αμερικανοι να διωξουν τον Καραμανλη, δεν μπορω να το ξερω. Αν το ηξερα τοτε θα ειχα λυσει τη παγκοσμια απορια για το ποιοι και με ποιους όρους μας κυβερνανε. Όμως το οτι εχει γινει στο παρελθον και γινεται ακομα και σημερα στις αναλικες χωρες μου δινει το δικαιωμα να το σκεφτομαι σαν πιθανοτητα (προς θεου δεν ειπα οτι αυτο συμβαινει σον και καλα).

Δημοσ.
ωχ αν οντως ισχυει αυτο,και δεν καταφερουν να το αποσιωπησουν οι κυβερνητικοι και δημοσιογραφοι (αν και με οτν κουγια για συνηγορο χλωμο το βλεπω),τοτε ανοιγεται ενα καινουργιο κεφαλαιο σε αυτη την ιστορια

Ακριβώς , επιβεβαιώνεται η θεωρία της ανακολουθίας των γεγονότων , όσο τραγικά ηλίθιο είναι , φαίνεται πως τα πράγματα συνέβησαν ως εξής: Μπουκάλι - βρισιές - δολοφονία απο βλακεία( ένεκα βαλλιστικής) - φωτιά στην πρωτεύουσα - λεηλασία και καταστροφές. Και μέσα σε όλα αυτά ΠΟΥΘΕΝΑ καμία ιδεολογία καμιά λογική καμία υγειή συσπήρωση για την δυσκολία της εποχής, απλώς μια χαοτική έκφραση ενός θεμελιώδους ενστίκτου , την βία. Πάει για νέα ταινία των κοέν σας λέω.... :fear:

Δημοσ.

πάντως κατά τις 11.30 στις ειδήσεις της νετ είπαν πως η βαλλιστική δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, γιατί περίμεναν την οικογένεια του νεκρού μήπως θελήσει να ορίσει κάποιον δικό της να είναι παρών. Ο αθήνα 984 στις 10.37 ανακοινώνει το αποτέλεσμά της.

Δημοσ.

paredwse, από νομικής άποψης τι γίνετε; Από δολοφονία η κατηγορία μετατρέπεται σε φόνο με ενδεχόμενο δόλο, ή σε απλή ανθρωποκτονία;

Σίγουρα βγήκε το πόρισμα;

-----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 01 : 39 : 34-----

Ααααα, σύμφωνα με πληροφορίες λέει ότι είναι. Δεν είναι σίγουρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...